Ma kontam, ali ja "pratim" već 17 manga. >_>
Printable View
Ma kontam, ali ja "pratim" već 17 manga. >_>
Heh, mojih 8 nije ni upola toga.
Mda, ali kažem s navodnicima, jer pola toga nisam čekirao lajk, mjesecima... Jednostavno ne stignem, a i općenito mi je tlaka čitati na računalu... :/
Kužim što hoćeš reći, čitanje je puno bolje kada imaš u rukama.
Da! I zato ću Hellsinga završiti tek kad kupim preostalih pet volumea, a trenutno jedino što "zbilja" čitam jest Mahou Sensei Negima, kojeg žicam od rođakinje~
EDIT: On a side note, zatući ću Babića jer me pitao za anime preporuku, a sad nikako da počne gledati Ga-Rei ZERO. :@
Mislim ću si sad preko ljeta nabaviti još par voluema of Blade of Immortal, algoritam ih ima.
O čem je to? (Ga-Rei-ZERO), tebati će mi nešto za gledanje kad završim Seto no Hanayome.
gledaj fairy tail :(
O elitnoj postrojbi pod vodstvom japanskog ministarstva obrane, koji se sukobljavaju sa paranormalnim stvorenjima. Neću sad previše spoilati, da ne uništim cijelu atmosferu i wtf trenutke dok shvatiš tko je glavni lik i sve to... svidjeti će ti se ukoliko voliš akciju, dramu, mnogo krvi i nešto komedije. Jedan od mojih fav. animea.= Citat =:
Izvorno postao SrgDark
Nakon što ga pogledaš, možeš odmah krenuti i na čitanje mange, jer je anime napravljen kao prequel koji pobliže objašnjava stvari koje u mangi nisu najbolje objašnjene. :)
ah, ok, vjerojatno hoću.
Fairy Tail čekam da odmakne s epizodama, nema li samo oko tridesetak epizoda sada?
37, gledaj
Will do. 8)
Može mi neko nabrojit 5 - 10 anime filmova koji bi bili za pod obavezno pogledati?
Može i par dobrih serija :D
Vampire hunter D: Bloodlust
Princess Mononoke
My Neighbor Totoro
Akira
Perfect Blue
Steamboy
Howl's Moving Castle
Spirited Away
Grave of the Fireflies
Ghost In The Shell
Ninja Scroll
a za serije... reci mi hoćeš od 12-13, 26, 64 ili više od 100 epizoda anime pa ću ti reći
Nadodao bih još...
Jin-Roh: The Wolf Brigade
5 Centimeters per Second
The Place Promised in Our Early Days
The Girl Who Leapt Through Time
Cowboy Bebop - Knockin' on Heaven's Door (da se pogledati kao samostalan film, ali bi preporučio tek nakon odgledane serije)
The Sky Crawlers, Tokyo Godfathers, Borderline of Emptiness, Millennium Actress, Paprika, Summer Wars, Nausicaä of the Valley of the Wind još nisam pogledao, no čujem da su dobri filmovi, tako da slobodno baciš pogled i na njih.
Ja bih dodao još
Rebuild of Evangelion 1.11 You Are(Not) Alone
i
Rebuild of Evangelion 2.22 You Can(Not) Advance
EDIT: zabunio se oko naslova... :P
PR3DATOR daj mi neki dobar anime preporuči na pp.
Svi valjaju, posebno Paprika. Ja bi sa svoje strane još dodao Sword of the Stranger, Karas (Prophecy i Revelation, dva filma koji su u biti kompilacija serije), Metropolis i Escaflowne: The Movie (premda je serija bolja).= Citat =:
Izvorno postao Raz
PR3DATOR? Ko je taj?= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
On topic, izašao je novi K-On!!~
Double post nyaa~!
Pogledao prvu epizodu Seikimatsu Occult Gakuin!
Fora fora kul kul, samo što, kao i glavna likica, i ja lagano hejtam okultno. Vidjet ćemo kako će to ići dalje...
I, nikako ne lajkam ED s onom dječicom.
Also:
Naruto, Luffy i Ichigo dobiju otkaz :rotfl:
Ovo definitivno. I novi K-On! je vani ;)= Citat =:
Izvorno postao SrgDark
Malo kasniš. :P
Nego, što se tiče Evangeliona... Kaj se to može gledati bez prvotnog gledanja NGE?
Mislim ono, znam da se može, ali je li teško pohvatati radnju? :/
Možeš, to je remake sa super turbo najboljom animacijom današnjice, nekim drugačijim scenama te jednim novim ženskim likom. To ti je ko da gledaš epizode po redu, prvi film je šta ja znam do koje epizode, drugi isto tak negdje a treći bude riješio sve do kraja. Pošto ima 26 epizoda, rascjepkane su na tri filma. Mislim da su trenutno ti Evangelion filmovi najbolji na tržištu...barem dok ne stigne Gundam 00 film ^^
Fix'd. Četvrti će koliko kažu ponuditi potpuno drugačiji završetak priče.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ja ću najprije seriju pogledati, sviđa mi se njen oldskul štih.
Ah, nisam znao da će biti i četvrtog filma, najs.
Inače, pogleda si prvo epizode, pa tek onda filmove. Ja sam epizoda gledao još davno prije al upravo gledam sve po drugi put ^^
Prvi film je više manje prepričavanje epizoda dok ne unište Ramiela(sfernog Anđea) s manjim promjenama, dok je drugi odveo čitavu priču u posve drugom smjeru, plus, likovi su...kak da kažem... sretniji i mentalno stabilniji?
I da, ako želiš, pogledaj epizode prvo i filmove koji se nadovezuju na njih, ali nije ti baš obvezno.
Feth...im double postin.
samo zato što nigdje nema edita. Zaista, ja ga nigdje ne vidim.
Htio sam samo izraziti moje osjećaje uz prvu epizodu Ga-Rei-ZERO.
:shock: WTF? :shock:
siguran sam da ćete znati na šta mislim..
Ane ono. Čekaj samo da vidiš dalje. :)
Ja ću to rewatchati prvom prilikom...
Edita nema jer je zbog određenog gospodina Hellboya administracija jednom prigodom uvela vremensko ograničenje na isti, u trajanju od nekih 45 minuta ili tako nešto.
Ah...tako znači..
Gai je zanimljiv u svakom slučaju. samo što me prva epizoda uhvatila malo nespremnog
Also, ako ne pustiš suzu na kraju, tući ćemo te. :)