Tomica je napaljeno đubre. ;D
Printable View
Tomica je napaljeno đubre. ;D
zabranicemo mu gledati jebanje jelena hiha= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
"We are time-travelling cyber-assassins. Drove the silly girl to suicide before we even heard of her, apparently. Just goes to show you don't fuck with /b/." :pray:
Kako su samo kul...
http://img821.imageshack.us/img821/9...3802745768.jpg
Spoznao sam da smo konačno oslobodili Slavoniju od Srba u Erepubliku.
Tko se oće da joina, moj ref link: http://www.erepublik.com/en/facebook/referrer/McPingvin
Dajem besplatne instrukcije tko hoće da igra.
craprepublic :(
jadni srbi :(
pingvin dodaj me u prijatelje
GREBATPR
nego de mi objasni,kako da dam otkaz,kako da treniram i kako da radim posao uopce???
20 sam nivo,doso i ozivio lika sve se promijenilo :D
Da sam uhvatio prehladu preko noći, osjećam se preloše
Da sir nenormalno rula sve.
Da profesore nije briga što nisam bio na prva 3 sata.
Da sam vjerojatno prošao ispit koji sam pisao maloprije i to više partizanski nego znanjem, na sreću profesorima sam već dojadio i gledat će mi kroz prste obadvije ruke samo da prođem više.
Da sam dobio mobitel bez usb kabla :(
Polozio zadnji uvjet za trecu godinu^^
8)
Spoznao sam da mi nedostaje osnovna i ekipa iz nje. :cry:
Spoznao sam da manje postam na forumu :p
RL loli-like DFC megakavaj curke totalno si uništavaju imidž pušeći cigarete ko turčini.
Prevod, molim
Erm probo sam al jos nisam skonto
Try harder. :)
prave, zive djevojke koje lice na lutkice "DFC megakavaj" [nagadam da je to neki anime g33k spika koju nitko vise-manje normalan ne shvaca]Sosobe zenskog spola si unistavaju obraz u drustvu puseci duhanske proizvode kao muske osobe turskog porijekla.
inace, spoznao sam da jedni imaju mIRC a drugi idu van.
Lol, otkad su loli lutkice? >_>
DFC je delicious flat chest.
Megakavaj je... Pa, megakawaii, megaslatko. Jej.
I ne uništavaju si obraz, već jednostavno kompletan svoj vizualni imidž, kojeg sam na početku opisao. JEJ.
Gledajući da si znao pročitati,vjerovatno ni ti nejdeš van.
A ja skup s tobom jer komentiram.
Ubi bože.
Ja sam tek oko 18:30 došo doma a u 20:30 idem u kino. Yatta~
Još uvijek me ubija u pojam što ti imaš kino, a ja ne.
Lol gdje ti živiš. ;D
Prekinulo je raditi prije koju godinu, i sad na tome mjestu ima kafić koji se zove "Kino". HEHE. UBIJAJTE ME U POJAM DODATNO.
Ponekad puštaju filmove u domu kulture, poput Avatara kojeg sam tamo gledao, ali bude loš prikaz. :(
Ja sam već skoro zaboravio što je kino. Ne sjećam se zadnji put kad sam išta gledao u kinu. Niti me ijedan film u međuvremenu dovoljno privukao da bih išao u kino.
Bio sam bas neki dan tamo= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
ja sam jedino inception pogledao u kinu,ostalo sve doma u HD-u,IMHO,kvaliteta je duplo bolja.Mozda bi isao da imam Cinestar u gradu.
Ja uglavnom pođem jednom u par mjeseci, tako da pogledam neke stvari koje bi htio vidjet a doma mi nikad ne bi došle na red. [Nemam vremena za filmove, jej.]
Zadnje što sam gledao u kinu bio je Iron Man 2, a večeras idem na Predatore.
Spoznao sam da mi je bratić danas spoznao da mu je cura trudna i da če roditi za par dana.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
SUPRISE!..kako se osjeća :D?
Zašto sam se odmah sjetio ovog: http://answers.yahoo.com/question/index ... 423AATrK1RS:D= Citat =:
Izvorno postao fear
Ako će za par dana roditi šta nije vidio neke znakove prije kao što je npr. OGROMAN TRBUH?= Citat =:
Izvorno postao fear
Spozno sam da je život sranje po neznam koji put.
Pri ponovnom igranju Vice City-a i San Andreasa, tek sam sad shvatio koliko obje igre imaju apsolutno zakon radio stanice, i totalno su mi usadile želju da slušam rani hip-hop i reggae. >_>
oh ne, da pogodim, krenuo si u srednju? :(
stvarno kaotično iskustvo.
inače ja sam spozno da mi je profa iz tjelesnog onak totalno popizdila, kriza srednjih godina biće, prvi dan nisam uopče bio u školi, tjelesni imam 5. sat i več se 2. sat žali na mene skupa s pola zbornice, jebeni hipokriti
:rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Ženska je malo debela ali izgleda ništa joj nije bilo čudno, čak nije skužila da joj kasni 9 mj.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
HAWGS:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
:)
@ ranger- Sonik je vec 2. ili 3. godinu srednja.
Neg, ocito izgleda da cu imati dosta posla ove godine.
Davanje instrukcija, onak, vec nocas poceo.
Also, potvrdio sam da jednostavno ne mogu naplacivati instrukcije te ih dajem zabadava.
Iz cega, zasto, kako i kome dajes instrukcije. I kako discipliniras mlade momke/djevojke ako su nemirni na tvom satu? :pray: