Ja sam na eastu. Al sam ja panj
Printable View
Ja sam na eastu. Al sam ja panj
daj nick
HamstaMan95
poljaci su najgora nacija na svijetu i zelim im sve najgore
+milijardu
i jebene glupane koji mi q dodgaju 1 sekundu prije pocetka igre
Čim vidiš u imenu PL, šansa za izgubljen meč se dramatično povećava... A da ne kažem ako ih ima više u timu.
U zadnje vrijeme čak i ne dobivam retarde u timu, začudo.
Jer su svi prešli u dotu.
X puta mi se znalo dogodit da kad solo queam da uletim u premade 4 poljaka i igram protiv normalnih ljudi koji znaju osnove. Nikad se potrefit. :(
na 1300 elo nema nabova....rekli mi :D
ja sam na 1700+ i tamo ih ima, vjeruj mi.
Draven!
izgubio sam 6-7 gejmova uzastopno
sad idem bit jebena picka, kupit karthusa i ap rune i idem igrat
Morde sa AP runama je easy mode. Mozda cak i vise ne go kartus.
jebote isus ova igra je prepuna djece sa downsom koju tucu i nedaju im plakat
Ma da....
protip:
Prvo rune, onda champovi. Imam 9 pageva i svi su popunjeni, i još mi fali mjesta za posebne rune pageve za određene matchupe.
Jesi te pageve platio il koji kok?
6300 ip-a svaki novi rune page
haha omg.
Nekad je dobro imati i champove da se lakše prilagodiš situaciji... Iako, fakat mi treba više rune pageova :(
kupio vecinu runa za eza, sad jos par gameova odigrat za skupit ostalo
Kupio sam rune bundle, i sad ću još pošto su snižene sad na 3150(ne znam dal trajno ili privremeno), al 20 komada bi mi taman sjelo.
Inače,vidim da će sad u novom patchu staviti da se može imat 20 stranica za masterije.
carryao prvi game 18 4 sa runama, bez nisam nista mogo, laneanje je jednostavno toliko mnogo jednostavnije i bolje
mr glyphs, armor seals, ad marks, 2 arpen/1ad quint, neznam bi li uzeo jos 2 ad quinta, sta mislite?
Ne znam samo koji ce ti kurac toliko rune pageova. Ja imam 2, AP i AD rune, i ne znam sta ce ti vis od toga.
vise od toga sigurno treba, ali 20 komada je pretjerivanje.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Dobro, mozda ako zelis AD/AP set. Mozda jos to.
Hansi: Ad quintovi su ti bolji za early game iz razloga što ti olakšavaju trejdanje jerbo je ad na prvih 4 levela isplativiji od penetracije, a i pomažu ti u last hittanju.
Carpenter: Kad igraš igru malo ozbiljnije, i na nekom većem elu si naučen na to da svi imaju rune i mindplay počinje već u champ selectu. Uvijek će se pokušavat counterpickat. Toliko rune pageva mi omogućuje da slažem lane specific pageve. Recimo protiv gpa sam, znam da je level 1 najjaci champ i da će me puno pokat, o gle tu je moj Armored Toplaner page koji mi daje +21 armora na level 1, uzmem +6 iz def masterya, i -2 dmg reduction isto od masterya i suddenly njegov q više ne radi toliko dmga. Ili drugi primjer, igram Ireliu, protivnik je pickao Yoricka, oh ne kaj bum sad. Uzmem svoj page koji ima 3 Hp regen quinta, mr glpyhove koji smanjuju magic damage od njegovog e-a i w-a i armor sealove koji smanjuju dmg od njegovih ghoulova, rusham early philo. Suddenly, Yorick is not hard to deal with.
koji si elo? zvucis kao da se stvarno kuzis. ja nisam toliko dobar u lolu koliko u doti i honu, nemam dovoljno iskustva i nisam igrao sa pravim ljudima, na honu su me jedni od najboljih ucili i imao sam dosta vjezbe, a od lola pobjegnem svakih par mjeseci pa se opet vratim. jednostavno nisam prikupio dovoljno informacija o runama/masterijima/team compovima, i ne gledam uopce kompetitivni play lol-a, nekako mi nije toliko uzbudljiv