I onda dodes na faks, pa kad ides racunat s 10, neugodno se iznadis na rezultatima s kolokvija :)
Printable View
I onda dodes na faks, pa kad ides racunat s 10, neugodno se iznadis na rezultatima s kolokvija :)
Day ajmo onda djecu uciti da je Kolumbo otkrio Ameriku 1490 godine jer je okrugla brojka i lakse je pamtiljiva, i da je drugi svjetski poceo 1940, (hehe baš čudno)...
EDIT: Inace , sarkazam, da nebi bilo....
Ja sam (bio) tehničar tako da su mi računanje sa 3 ili 4 decimale i pretvaranje jedinica bile standardne stvari, zato sam ja za ta pojednostavljena.
To je tu čisto da imaš gdje više pogriješiti. :eyebrows:
Aj zapisi par njih da ih usporedim sa ovima koje mi imamo na ispitima.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
http://www.ncvvo.hr/drzavnamatura/web/public/dm2010
I downloadaj si fiziku. :)
Also, moje isprike, ne piše 9,81 m/s^-2, već 9,81 m s^-2.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Mozes me jebat, ali ja mogu odgovoriti na 2/3 pitanja iz toga. (1. gimnazije sam)
Ane, ovo je postala jebena degradacija znanja.
Fizikia,informatika i strani jezik je opca zalost na maturi,trebalo je staviti visu i nizu razinu za izborne,a jezik nizi svatko bez frke polozi= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Da sam drug kakvog se samo pozeljeti moze. :oops:
Jedan moj mnogo inteligentni kolega koji je nova definicija lijenosti je skoro ostao bez potpisa i pao godinu da nije bilo mene. Duzan mi je gajbu :)
Opet ista stvar kao i danas, ovo postaje iritantno, sada ću instalirati 7-icu i ako problem i dalje ostane(vjerovatno hoće jer mislim da je više hardverski) nosim na servis
Da ne treba biti lijen kada se treba ici rucat.
Na vecernjem predavanju je moj zeludac pretrpio vecu stetu nego li zgrade na haitiu... :(
Spoznao sam da je pcplay je bio down od jučer, sad se napokon vratio.
Spoznah da sam curu naučio kako se svira Knocking On Heaven's Door na akustičnoj gitari. :)
Da sam skoro eksplodirao od zivaca kad su mi jutros reki da mi ispit nije prijavljen i da mogu cekat mjesec dana ako hocu....
Sva sreca da sam uspio to rijesit jer bi popizdio ...
Mene bivša učila svirat gitaru bez ikakvog uspjeha, na kraju sam se sam uhvatio i sad perem, dobro ne baš, ali mogu odsvirat dosta toga, onako pošteno....
Surfam po netu samo koristeći gamepad ololol. Dobro, i tipkovnicu kad treba nešt napisat.
Da mi je danas bio jedan od gorih dana u školi: dobio asa iz fizike, dvije dvice iz likovnog :twisted: i uzela mi profesorica karte za trešeta :(
+2tb hdd.
U Rijeci sam, idem u stripoteku.
Ipak, a? :)
Also, gg.
Persuade mi je za dumpanje visak skill pointova. :)
Da jedenje pun k lignja nije dobra ideja
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Ovime se toliko pogoduje lošijim školama da je strašno.
Sama činjenica da postoji teorija mi je uznemirujuća.
Gimnazija Čakovec rula. :eyebrows:
(malo van konteksta al e)
Spoznao da sam doma i da mi je dosadno jer nema ni buraza ni žene... Ono, idem van pit i na neki kvazi-koncert.
Napravio 12 slajdova prezentacije i ne da mi se vise danas. Spoznah da ako nastavim ovim tempom, da cu vec veceras biti gotov, sto mi nije kulno :) Sutra jos jedno 15-ak i u nedjelju poliranje. Bole me leđa i supak od sjedenja. Trebal bi na cugu...
Bio sam na sajmu danas, bilo je razočaravajuće, jedino zanimljiv je bio mađarski štand sa igračkama, također jednim likom koji je rješavao Rubikove kocke, zatvorenih očiju i ispod 20 sekundi, ostalo sve je bilo meh, osim štanda sa lizalima za marku(poveća lizala)
Da mi se krug prijatelja suzio na kolege airsoftere i par najblizih prijatelja
Da imam biometrijsku putovnicu. :D
I bio sam na dinosaurima u Areni. :D
Ispod 20 sekundi je radio bez poveza jelda?= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Nemoguće je, to bi dobrano srušilo rekord da je oboje.
To samo se inspecta i onda procjene koji algoritmi trebaju za rješavanje-.
da mi je otisao konektor u laptopu koji sluzi za napajanje, faking jeaa :(
I da ujutro u 8 imam zavrsni ispit ...
Spoznao sam da je bio odličan izlazak. Koncert je valjao, ono 2 akustične i lik koji pjeva i sviraju rock 60-ih i 70-ih. <3
EDIT: Spoznao sam da sam hejter. ALI indiferentan hejter. Podrazumijevam da su ljudi..ljudi i pomirio sam se s tim. Znam da ništa ne znam i da sam loš. Ali bar to shvaćam.
Vozim staru u dućan i svira I get knocked down i čagam si i pitam staru na kojoj igri je ta pjesma? I veli stara ne znam. Za 10 sek: fifa. :pray: