Oni koji ne žele krasti? :(= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Printable View
Oni koji ne žele krasti? :(= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Antichrist
http://www.imdb.com/title/tt0870984/
Neki mix izmedu horrora i drame...spora radnja...prica nema smisla...vuce na fanataziju...kraj nevjerovatno debilan...no pocetak filma u takozvanom prologue dijelu mi je bio fenomenalan...no daljnja radnja apsolutno 0 bodova.
Vjerujte mi da vam je pametnije da gledate u jednu sliku sat i po umjesto u ekran na kojem se vrti ovaj film.
OCJENA: 1/10
LoL, pa i jesam pogledo do kraja xD. Dobar je da. Al ipak. Čudno mi kako da nisu ulovili kroz skoro cijeli film.
Prologue valjda.= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
Bezimeni, probaj i ti biti pametan.
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
ma zahebo sam se ..mislo sam da mu šaljem pp :D .
Pogledao ponovo Shaun of the dead.svaki put sve genijalniji.
Grind House: Planet Terror - Dugo nisam gledao nešto ovoliko trešasto i šund tako da mi je je to totalno pasalo 9/10
Grind House: Death Proof - Planet Terror mi je ipak za mrvicu bolji i zabavniji 8/10
Hot Fuzz - Poslusao sam savjete veceine forumaša, pogledao ovo čudo i nisam pozalio, suptilan humor do zadnjih 20 minuta filma heheh. 9/10
ahahahahhaah= Citat =:
Izvorno postao Maloki
E to planiram pogledat uskoro, čim ponovno odgledam Kill Billa.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Disctrict 9
upravo pogledao district 9, 9,5/10. odlicno,odlicno.
Zodiac
- odličan mi je bio film. Možda mrvu pre dugačak pošto se zadnjih sat vremena nekako drastično smanji tempo filma ali nije bad. Zanimljiv je, atmosfera je odlična zbog pogođenog štiha iz 60-70-ih godina. Pozadinski zvukovi su boostali atmosferu do jaja, zvuk tipkanja, starih telefona i sl. Zadovoljan sam.
7,5-8/10
Slaughtered Vomit Dolls
film ima kao i nekakvu radnju, a govori o bulimičnoj prostitutki Angeli, koja je s 13 godina spalila crkvu, a koju godinu kasnije zarađivala kao striptizeta. To je temelj, a na njega su nabacane scene klanja i riganja, u velikim količinama.
U svakom slučaju, 'Slaughtered Vomit Dolls' spaja ginipigovski snuff ('Guinea Pig' i 'Henry' bili su glavna inspiracija za ovo čudo), nasilni seks, turboeksplicitan gore i puno pravog povraćanja. Uključujući i ona kada žena iskopanih očiju biva prisiljena povraćati po staklu (s kamerom postavljenom ispod njega), povraćanje izazvano nabijanjem odrezane ruke u grlo ili scena u kojoj ubojica pojede mozak svoje žrtve, pa ga povrati u rastvorenu lubanju... Ako vas stvarno zanima i ako mislite da možete podnijeti, samo naprijed.
FMJ
10/10
Uz to Soundtrack je savršenstvo.
Children Of The Corn 7/10
Year One - dobar mi je film, nasmijo sam se zato :). A mislio sam da je loš, nije dobre kritike dobio, i nekkao mi kroz trailer izgledalo glupo. ALi film je super. Isplati se pogledat :D .
Ovo za Zodiaka, gledao sam ga bez prijevoda, i nisam sve shvatio baš. Nisam imao headset pa nisam ogao svaku riječ uhvatit, i još kroz tih 3 sata... :D
Štae to FMJ ? Može neki link ? Neam više šta gledat...
Zodiac je prejeben. Dave Toschi, onaj lik kojeg je odglumio Mark Ruffalo, je bio stvarna ličnost i prema njemu je napravljen lik Harrya Callahana. :)
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Baš sam nakon filma otišao na Wiki pogledati malo o tom Zodiacu (stvarnom ubojici) i odlično su sve prenijeli u film. Baš do jaja.
http://www.imdb.com/title/tt0093058/= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Die Hard 2,7,7/10
Back to the Future, Back to the Future Part II, Back to the Future Part III
Ocjena za trilogiju 9/10
Knowing 2/10
Nicholas Cage do bola iritantan i neuvjerljiv, u razvodnjenoj priči o ničemu. Čovjek koji je radio casting za film danas vjerojatno prosi po ulici, isto kao i scenarist.
Na stranu što je radnja bedasta, u svojoj gluposti ima toliko rupa i rupica da je gledljiva samo švicarcima overdoziranim domaćim sirom.
The Mist 3/10
Na početku usporen, u dućanu gledljiv, pred kraj više ne. Očekivao sam neku poantu filma, neki vrhunac koji bi pokazao barem drugu dimenziju karaktura. Ništa, samo nekakva magla i krakovi i predosadan film. Hvaljeni kraj nema veze s mozgom i ne nosi nikakvu težinu filma kako je redatelj zamislio, prije svega jer su likovi jednodimenzionalni. Očekivao sam pametniji film, a ovo je horror za djecu koje se plaše hobotnica i bubi.
Die Hard 4-nije los,ima dobrih scena,one scene sa helikopterom i sa F-35 su jedne od najboljih akcijskih scena ikad.
Potpis :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
+Kraj je sheban do bola...
A sto se tice zadnjeg filma kojeg sam pogledao...to je Knocked up, ili kako sam ga ja nazvao Fucked up. Film mi je grozan. Samo to imam reci
Film je kao i svi od Apatowa vrhunac danasnje komedije.
Meni je The Mist jedan od boljih filmova ikada .A navedeni Knowing sasvim gledljiv .
The Mist ima jedan od žeščih krajeva, crkavao sam od smijeha na podu kada sam s frendom gledao. :rotfl:
The Knowing je čist ok film ako ga se gleda kao jedan film katastrofe, jedino što ima malo drugačiji pristup kao neki triler. Ako ništa drugo, bar nije još jedan od filmova u kojem se pojave zločesti svemirci koji žele uništit zemlju i ubit sve ljude a ima i tragičniji kraj.
ljudi ste gledali film startrek se isplati potratit dva sata :D ?