Upišem Darksiders, baci mi Darksiders 2.
Upišem The Witcher, baci mi The Witcher 2.
Upišem Max Payne, izbaci mi Max Payne 2 i 3.
SITE JE NEVJEROJATAN
Printable View
Upišem Darksiders, baci mi Darksiders 2.
Upišem The Witcher, baci mi The Witcher 2.
Upišem Max Payne, izbaci mi Max Payne 2 i 3.
SITE JE NEVJEROJATAN
Pa izbaci ti cijelu gomilu igara, ne znam šta vi radite.
Kada upises Darksiders,izbacice ti Darksiders jedinicu i dvojku,kliknes na jedinicu i search pa ce ti izbaciti druge ponudjenje igre tipa= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Prince of Persia ili Fable III itd. :wink:
Jeli u zadnjih 12-ak godina izašla ijedna dobra detektivska / policijska avantura? Nešto sa rješavanjem ubojstava, skupljanjem dokaza, kombiniranjem itema i sl?
Igrao sam dosta csi-a, i fahrenheit već.
LA Noire?
L.A. Noire možda.
Znam da ima nekoliko avantura baziranih na djelima A.C.Doyle i Agathe Christie, ali ne znam koja stvarno valja.
Still Life ima dosta dobru atmosferu i zanimljivu priču, al traži podosta živaca.
Ima i Law & Order za PC, ali ne znam kak to izgleda. Pretpostavljam da je ko csi.
Overclocked: A History of Violence= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Hector - Badge of CarnageS:pray:
Je da je igra čisti humor, pišaona, ali ako nisi igrao, igraj! :D
ok ljudovi, hvala na preporukama.
Trebam neki popis igara, starijih ili novijih, nije bitno, s dobrom pričom. Trenutno sam raspoložen za tako nešto, a ne znam baš što da nabavim. Ne mora bit samo za pc, može i za PS ( 1 i 2) i Xbox / Xbox360. Nek i gameplay bude čim bolji, malo mi se bezveze zajebavat ako je gameplay baš dosadan.
Assassin's Creed serijal, Fallout 3, Bioshock serijal, Mass Effect serijal.
Uživaj. :thumbs2:
:D
The Walking Dead ^^
Možda nisam najbistriji, ali da ovo Babićevo povjerujem morao bih biti potpuni retard. Ajmo dalje, pitanje još vrijedi.
Betmeni. Kakav si po pitanju pojntnklikova?
Al s Betmenima i TWDom imaš kojih 20h igre barem methinks?
Nemam ništa protiv pnc. Svi žanrovi su poželjni.
Nisam još igrao i nisam previše upućen, ali svejedno baci pogled na The Blackwell serijal, Jolly Rover, The Longest Journey, Nikopol i Syberiu.
The Whispered World.
Čekiraj Legacy of Kain serijal ako već nisi. Blood Omen ili Soul Reaver, možeš početi s obadva.= Citat =:
Izvorno postao misf1t
KOTOR= Citat =:
Izvorno postao misf1t
Mogao bih malo ove avanture isprobati, taj žanr sam još najmanje igrao. Legacy of Kain sam igrao nešto malo prije dosta godina tako da ću vjerojatno i to probat. KOTOR sam prešao, ali zato dvicu nisam. Je li valja što o pogledu priče?
Meni je dvojka bolja u skoro svemu.
Kod mene baš obrnuto.
Probaj igrat opet.
Dvojka od jedinice praktički bolja u svemu, osim po pitanju tehničke strane.
Dvojka ima manje nedefiniranog besmislenog alien voice capture zavijanja i više engleskog jezika. Hvala nebesima. Beskonačno ugodnije za uši.
Trebaju mi preporuke:
1) igara western tematike, a da nisu Desperadosi, Call of Juarez ili Lucky Luke igre
2) igara hladnoratovske tematike
3) igara rađenih po nešto starijim filmovima (npr. Reservoir Dogs, Lego Star Wars II, Lego Indiana Jones)
1) Gun
3) Ghostbusters: The Video Game (nisam igrao, no čujem da je OK)
2) Call of Duty : Black Ops= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Codename Panzers : Cold War
Contract J.A.C.K.
Operation Flashpoint : Cold War Crisis
You are empty
World in Conflict
World in Conflict:Soviet Assault
Trebaju mi preporuke:
1) igara western tematike, a da nisu Desperadosi, Call of Juarez ili Lucky Luke igre
Outlaws
2) igara hladnoratovske tematike
Hammer & Sickle
3) igara rađenih po nešto starijim filmovima (npr. Reservoir Dogs, Lego Star Wars II, Lego Indiana Jones)
Back to the Future: The Game
The Godfather II
Pirates of the Caribbean