ne kontam ovo?= Citat =:
Izvorno postao Gravestone_bluz
zar nije srbin? ili je mozda srb isravno? :?
Printable View
ne kontam ovo?= Citat =:
Izvorno postao Gravestone_bluz
zar nije srbin? ili je mozda srb isravno? :?
Jaoooo... kad tek izlazi za pc, pojedose nas konzole :-x
Evo jedan prikladan filmic sto se tice toga :D
http://max.tportal.hr/subPage.aspx?videoId=6192
Inace sto se tice same igre, jednostavno sam impresioniran. Gledao sam malo onaj live prijenos kako tip igra i mogu reci da ce igra definitivno biti zesci hit pa cak i veci od predhodnika...
Jao e nemoj mi taj gamereport... polako sve više favoriziraju konzole kao i gamespot, a i imena su im slična
ipak jedno je sigurno, zbog gta4 je ovih dana bolje imati konzolu nego high end pc
sta nije u nekom casopisu potvrdjeno da je niko zapravo hrvat s nekog otoka ? :o
ne nije, cak i na sajtu pise da je rus, ne znas zasto morate sve sto vidite proglasivat hrvatskim.
otočani ne pričaju takav engleski
no glupo mi je što svi nagađaju i raspravljaju odakle je kad zapravo to nije ni bitno a rockstar nikad nije ugrubo rekao odakle je niko. što se mene tiče tak mi je svejedno odakle je, ja bi samo igrao igru...
Pa kako nije reko, pa u toku igre lik kaze da je sudjelovao u Domovinskom ratu (na srpskoj strani), te da se poslije bavio prodajom bijelog roblja na Jadranu ...
Barem mi je tako reko onaj frend.
E i kaze da su potjere puno teze, vec sa 2 zvjezdice je teze pobjec policiju, koja je znatno pametnija, nego u SA sa 6 zvjezdica.
I veli da je fora sto prilicno lako mozes poginut, sa par metaka, zatim kad se zaletis autom u zid npr osim klasicnog izlijetanja i udarca u zid i naravno pogibije autu rikne motor te vise nije u voznom stanju.
Zatim auti vise ne eksplodiraju kad se zapale nego jednostavno izgore.
I jos mnogo detalja, veli da je mobitel i gledanje TVa predobro napravljeno
http://www.gamespot.com/users/finalcros ... 0-24955314
Ja samo jedva čekam da dođe PC,nadam se da će biti dobrih auta i motora i modova naravno.
ja sam uzel gt5p bundle, i danas kupil gtaIV, nije mi se dalo cekati SE... i je, niko je srbin... cak i njegov rodjak veli da nema do njegovih srba (tak nest)... "vrlo cudno", a fora je kaj srpski pise tamnijim slovima...
svidja mi se igra, al ak kaj mrzim, onda je to razgovor kad vozim, ne stignem sve pratiti...
atmosfera u igri je puno odraslija nego u SA
Ma igra je 100% savršena perfekcija. Jednostavno ne mogu vjerovati kvaliteti izvedbe... Vidio sam svojim očima, ali opet... Ne mogu vjerovati da gadovi izbjegavaju PC platformu.
E, točno to. Bilo bi lakše nama i njima da su jednostavno GTA IV izbacili na tržište na isti datum. Mi PC gameri bi sada lijepo ugodno igrali, a oni bi lijepo brojili naše pare. Nothing to lose :boohoo:= Citat =:
Izvorno postao RayDX
Sto, produkcija i izdavanje na pc ne kosta nista ?...
anyways, za vas par sretnika koji ste probali igru imam pitanje, je Liberty ostao isti kao onaj iz GTA3, ili je ovo potpuno novi grad ?
"Grand Theft Auto IV je vani, mediji ga slave, svi mu se klanjanju, no izgleda da je igra objavljena s ozbiljnim nedostacima u obje verzije. Naime, forumi posvećeni igri zatrpani su reakcijama bijesnih igrača kojima se GTA IV sam od sebe ruši i stvar je neigriva.= Citat =:
Izvorno postao RayDX
Izgleda da ova neugodnost pogađa vlasnike obje konzole za koje je GTA IV objavljen, premda je izraženiji na PlayStationu 3, najčešće verziji s diskom od 60 GB. Savjeti tehničke podrške o brisanju i novoj instalaciji igre očito ne pomažu, a ekipa Rockstara o čitavoj stvari još uvijek šuti kao zalivena."
Kopirano sa B_U_G stranice...toliko o perfekciji.
Pa kolko mi je frend reko to je sad New York no dosta elemenata je uvrsteno iz GTA III tako da neke stvari mozes prepoznati= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
nadam se da je Saint Marco's Bistro jos tamo.
Mislim, bilo bi kewl da su ciljali na nekakvu nostalgiju ili nestom ono kao dosao si u stari liberty, no ovoga puta sa normalnim covjekom ne mutavom lutkicom.
Prema svim onim scenama sa striptizetama iz trailera, red lights district je vjerovatno jos uvijek tamo :D
nadam se da ima kolumbijanaca, kakav je to gta bez kolumbijanaca ili meksikanaca?
Meni je važno samo da je igra igriva kao i prošli nastavci.
E sad da imam para kupio bi iksboks :(
A ja da imam para kupio bih ovo http://www.pcplay.hr/modules.php?r=16&id=468S 8)= Citat =:
Izvorno postao HalF-DeaD
Grand Theft Auto IV (GTA IV) je jedanaesti naslov u sklopu serijala Grand Theft Auto.
wtf???
1. gta
2. gta london (expanzija)
3. gta 2
4. gta 3
5. gta vice city
6. gta san andreas
7. gta vice city stories
8. gta liberty city stories
9. gtaIV
nek me neko ispravi ako grijesim...
Lol da zbilja ...
Teon sig smanji
loooool, u ducanu se moze kupiti 2 kape, jedna je silterica sa srpskom zastavom, a druga ona kapa kaj su srbi u ratu nosili, sa u i crvenom zvezdom... loool
@ Flander: Jel ovako bolje il da ispustim jos koj redak?
Heh, a cujem da ima i neka srpska radio stanica
Meni nije važno što je po narodnosti
ti znas citati???= Citat =:
Izvorno postao Peyo
A sry ! Poslije sam tek skužio pa sam editirao post u nešto drugo :D
EDIT: Sad sam našao na netu ima dva GTA London 1961 i 1969 (Doggy je jednog stavio da nebi došlo do zabune) :D , znači još nam jedan fali.
al ipak, london je expanzija za gta 1, tak da to ne racunamo ko igru...
aj dosta price, odoh ja vodit trebu na biljar... kuglanje sam vec probal...
Evo ljudi, mali pogled GTA IV:
http://www.pc-riders.net/index.php?opti ... &Itemid=50
:bravo:
http://en.wikipedia.org/wiki/Niko_Bellic#Niko_Bellic
evo vise o glavnom liku radi se o srbinu.....koji je bio u bosanskom ratu.....
Ne zanima me porijeklo samo da dođe na PC,o blaženi GTA4
Rofl, kolko je ljudi vec ponovilo moju informaciju i dalo isti link kao ti koj sam ja dao xD= Citat =:
Izvorno postao daramar212
Anyways, da jedva cekam za PC :-x
cak se i puno (ok, ne bas tak puno, al u svakoj animaciji je par rijeci) prica na srpskom
Ma hebe mi se za to što je na srpskom bilo što, može bit i na Majanskom pa bi je svejedno igrao i rekoa da je igra great, nema sad što tu djelit igru po nacjonalnosti jer za to nema opravdanog razloga.
gle, nisam ja nist rekel za to kaj je srpski... meni su srpski, bosanski i hrvatski isti quratz drugo pakovanje... tak da, po meni, pricaju hrvatski... :rotfl:
http://www.gametrailers.com/player/user ... 10861.html
usa pouvaaa :)
Nebrem se strpeti da igra izađe za pc, videl sam na youtubu kak igraju na X-boxu igra je prejebena , to bu igra stoljeca,ma kaj stoljeca, tisucljeca. :) :D :D :D
Ali dečko nije normalan jer ja neću ni vidit GTAIV barem 1 god dana jer nemam next-gen konzolu pa neću nikoga ubit, ali taj tip je mogao čekat jedan tjedan za novu dostavu u trgovinu, ali neeee on je morao popi*dit.