Haha, danas je baš dobra epizoda, kad je doktor postao slavan pjevajući. Epic epizoda, uvijek se strgam na tog luđaka :rotfl:
Printable View
Haha, danas je baš dobra epizoda, kad je doktor postao slavan pjevajući. Epic epizoda, uvijek se strgam na tog luđaka :rotfl:
jučerašnja epizoda je slična onoj TNG-a Inner Light, u kojoj Picard u nekoliko minuta proživi cijeli život na nekom planetu, ta mi je jedna od omiljenih.
a i na voyageru volim ove epizode u kojima doktor pjeva
Meni je ta epizoda (Virtuoso) bila dosadna u prva dva emitiranja Voyagera, a danas mi je bila zakon.
Valjda sam sazrio malo od onda.
današnja epizoda je baš zakon. glumac koji glumi weyouna i brunta u ds9 glumi i danas, martoka iz ds9 nisam skužio, to mi je frend rekao, a i The Rock glumi u ovoj epizodi i izmlati sedmu :D
Omg kako luda epizoda na kraju, teleportirali su torpedo na brod koji je skupa s Voyagerom vučnom zrakom uvlačila borgovska sfera u sebe, i onak brod eksplodira, vučna zraga kolabira te Voyager taman pred eksplozijom jumpa u warp, megaepic :pray:
Danas počinje sedma sezona, sve se uredno gledat...po n-ti put xD
O, kad se sjetim ove epizode, Čakotej je skakao u prošlost i budućnost na Voayeru i pokušavao spasit brod, dobra epizoda.
i skriva alkohol na brodu :D komentiram da ne budeš usamljen :D
Danas je dobra epizoda, Q je dofurao svog sina na brod da ga Janewayica malo odgaja xD Zanimljivo je da mu je to sin i u stvarnosti.
Bome meni je i jučerašnja epka bila dobra. Sedma u haljini i za klavirom <3 :D
Jedino je Čakotej ubio mood -.-
Danas će bit zanimljiva epizoda, Doktor će morat glumit razne članove posade zbog otmice warp jezgre, još jedan smijalica od epizode :)
drago mi je što su ostavili baš njegovu epizodu za kraj, osim finala. njegove epizode su mi uvijek najbolje :)
Bogme da, a sutra i prekosutra su zadnje dvije epizode, to se gleda obavezno. Od četvrtka počinje Enterprise, baš me zanima jel će prikazat sve sezone!
Kako ih doktor own, prestrašno.
Počeo prvi dio zadnje dvije epizode Voyager, sutra će bit jedeno kad će Voyager imat ablative armor, transphasic torpeda...do boga :pray:
onom doktorovom preskoku se nisam nadao :)
preksutra konačno enterprise da se malo prisjetim, pol epizoda sam prespavao
Hvala Aral na obavijesti, odmah sam otišao pogledat epizodu do kraja. Jedva čekam sutrašnju :D
Evo počela zadnja epizoda Voyagera, šteta kaj neće više bit, baš je bilo gušt po treći put pogledat sve sezone. Sad slijedi Enterprise.
Gotovo. Kako epska epizoda, Star Trek 4life.
Inače ne pratim Star Trek, ali ovo je bilo zakon! :pray:
Bio na faxu od 10 do 18h pa nisam pogledao. A večeras je tek u 00.55, a trebam se sutra rano ustat :(
Pogledao sam sad, i kraj mi se čini nekako loš, previše zbrzan i otvoren. Znam da voyager ne može imati kraj kao recimo DS9, ali mogli su sve to bolje napraviti
To sam i ja oduvijek želio. Al kolko su se vukli doma nek im bude xD
Danas počinje Enterprise.
jel ne bi relativity došao ispraviti to što je admiralica napravila
T'Pol :oops: , Suliban :-x
Svemirska sacma seljacine Moore-a razvalila klingonca, ne nije odletio 3 metra nazad :hangin:
danas je bila najbolja epizoda
drekeri
Meni se baš i ne sviđa ovaj Enterprise... Voyager je bio duplo bolji...
Stvar je u tome da su se ljudi naviknuli na ove "starije" serije, Enterprise nije loš, malo se treba priviknut na glumce a sama radnja serije i doba u kojem je smještena je poprilično zanimljivo. Iako, bolji mi je svakako Voyager, imao je nekakavu dušu i trajao puno duže. O TNG da ne pričam.
Možda s vremenom počnu nešto novo snimat...
Enterprise je zakon.
Dosta realan i blizak nama, tj. likovi ne glume i ne ponašaju se drveno, već malo ljudskije.
I meni je to super.
Ali da su mi draži ostali (˝drveni˝) Star Trekovi, jesu.
No to ne znači da nevolim ovaj Enterprise.
I žao mi je što nema barem 7 sezona.
a trebalo je bit dobro. otkrilo bi se da je t'pol polu-romulanka, mislim da bi i romulanski ratovi bili
Kao što sam i pretpostavio, u glasovima vodi THG kojega prati Voyager. Inače, na ovaj enterprise mi je bilo potrebno jedno 10epizodno privikavanje da se priviknem na nove likove i vrijeme u kojem se odvija.
I meni je bilo tako dok sam prvi put gledao seriju.
Zato sad polako uživam, kad znam što će biti.
Jedino loše u toj seriji mi je razočaravajuća zadnja epizoda.
Enterprise mi je stvarno predobar jer prikazuje prve ljudske korake u svemiru i formiranje federacije. Jedino mi je žao što nisu snimane sve sezone, jer je zadnja snimana epizoda stvarno razočaravajuća i jednostavno tako završi da znaš da nije zadnja i da se mora nastaviti i onda smradovi prekinuli snimati.
Aaaa ... I pak i ti gledaš ... Ja sam mislio da samo igraš Perfect world :D= Citat =:
Izvorno postao Scourge92
bilo bi caka vidjeti kako se organizira federacija tj. kako jača od početka= Citat =:
Izvorno postao keko
E, pa baš to, baš mi je žao što su prestali snimati. Ako se dobro sjećam, jednom davno sam pogledao sve epizode, ljudi se čak nisu ni službeno susreli s Romulancima, pa me i to zanima.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Današnja epizoda Enterprisea je baš bila luda, inače u njoj je, citiram:
Scena u kojoj Malcolm ne dopušta Tripu da izađe iz zrakopraznog prostora na popisu je TV Guideovih 35 najboljih prizora iz svih epizoda i filmova "Zvjezdanih staza".
:)
a to nisam mogao nać danas na netu :(
Živcira me ovaj kapetan na ovom Enterpriseu. Vulkanka je zakon. :D