Za njubove je ednostavniji troll ili bone fletcher jer samo trebaš napraviti desolator i stisniti zabrže pucanje i udri! A kod bonea je bolje to što možeš lako pobjeći ako zagusti!= Citat =:
Izvorno postao Zorg_The_Borg
Printable View
Za njubove je ednostavniji troll ili bone fletcher jer samo trebaš napraviti desolator i stisniti zabrže pucanje i udri! A kod bonea je bolje to što možeš lako pobjeći ako zagusti!= Citat =:
malo si me krivo razumia, ja uvik njemu ranije sastavin dagon i taj combo pali, a za late game ide curse, ward, dagon...= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Na wich doc nikad neidem na dagon nego lothars,scepter i manta a gameplay ide otprilike ovako iskoristi se manta,stun+cruse,ulta i dok je ulta aktivirana ode se invs(nece prekinut channeling) i dosta puta nece skuzit di je vas lik pa ga nece moc disablat pa ce te lako moc ownat xD a najjaci heroj s wichom je magnus(zato sto privuce sve heroje jako blizu i moze ih sve cursat)
ma magnus je sam po sebi imba-2 bf, 2 hipera, treads i dagger-stin i sa njegovin power upom mozes 5 heroja ubit ako dobro ulti iskoristis= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
uf da je skupiti u non noob partiji 2 bf,2 hypera, dagger i treads :(
ova rapsrava se počela samo vrtiti u krug. ne osuđujem , samo primjećujem :)
Neki dan u igraoni jedan pro lik dobio linu, na pocetku kupio kokicu i slozio onaj ring sta refresha manu i owno ko da kazes: Dobar dan...
kad skupis 1 bf, a skupit ces(valjda nisi noob), pare idu i bez problema skupis i ostalo= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
racunaj kolko je para potrebno za sve to...
=1400*2+1600*2+1750*2+2300*2+2150+1500= =2800+3200+3500+4600+2150+1500=
=17750
malo puno zar ne?
Kad si nabaviš prvi bf , lakše ćeš dolaziti do novčića! Kupiš s hyper i kreneš ownati, s timom. napravite push , dva i eto ti već skoro za drugi hyper ....= Citat =:
Inače , to uopće nije puno tih 17750 (iako si malo pogrješio, nešto više sve skupa ispadne) jer ako pogledaš , bilo koji build ti košta u tom rangu ili više!
kad pogledas 17k se stvarno cini puno, ali racunaj da ces svakog creepa pokupit-splash dmg(a ti izracunaj koliko je to para po grupici)
šta skupite nortromu?
ja masu nulla na početku, zatim butterfly,eye,pa za dmg
butter? ftw? ovako... na pocetku kupis 2 mantlea, i tangić/e (flaskove, sta vec preferirate... dizes drugu i statse, onda napravis 3 nulla i tridse... pa ides na necromonium, lvl 3... poslje necra guinsoo a poslje guinsa hyperstone, a ako ostane vremena, hyper pretvoris u curiass...= Citat =:
zanimljivo, ali i ovo funkcionira, att speed+evasion+dmg od butter su korisni u to vrijeme (jer još i imaš 3 nulla). moram reći d to dobro radi s butterom jer sam bio godlike bez proba u late gameu protiv str heroja
mozda je dobar, ali moj je bolji... :D s ovim gore buildom (mojim) se igra na turnirima//clan warovima jedino sto mozda ne ides na tridse nego BoT+Midas...= Citat =:
power treads, , midas, guinso, skadi i gg
nulls, midas, bot, guinsoo i neki dmg item= Citat =:
nortom:midas,pt,guinso,skadi,curtais...
a sta ce ti necro??= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
[quote=Karlo_from_Bjelovar]mozda je dobar, ali moj je bolji... :D s ovim gore buildom (mojim) se igra na turnirima//clan warovima jedino sto mozda ne ides na tridse nego BoT+Midas...[/quote:27ksyblj]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":27ksyblj
Ja nikad nisam vidio da neko Siletu radi necro book, niti sam mu ga ja ikad radio. Ima puno boljih itema za njega od necra... Guinsoo>>>>>Necro :wink:
pa pogledaj si replayeve od novijih world-wide turnira... :wink: btw. napravis necro i onda guinsoo. necro je bas ono sto ti treba, hp i dmg (int). i jos napravi onu malu gamad sto burna manu....
Ma lol, negledam ja replayeve nemam volje za to, ucim kroz igru :P To ti citas guidove od onog Masnog sa cro dote? XD Guinsoo mu je puno vazniji od necra. Ajd nije mu tako los necro, ali da je bolji od guinsa nebi rekao >.>= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
daj omG... taj "decko" (ages so...) je malo prenabrijan...
necro je dobra stvar, probaj i onda prokomentiraj... :wink:
thx.
sile-u se primarno radi guinso jer stim postaje dps i disabler a necro se mozda radi kasnije kao team item jer daje speed i moze burnat manu itd...al uglavnom glavni item je bio i biti ce guinso xD
kako god... ali probajte jednom... necro ofna...
= Citat =:
joj ti se ne javljaj 7puta sam te pwnao zadnji put ti mene nijedanput :rotfl:
STotalno se slazem, konacno neko pametan :P= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
neman bas obicaj radit necro, osim ako ne igram protiv rikia, stabla, gondara..
po meni je guinsoo ipak primaran, pogotovo kad igras protiv konja recimo, ispeglas ga do besvjesti
ocam necrolyte maajka, uzmes mu samo boots of travel i ti si tito
zlaja uklapas se vidim :D
samo bot?= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
ja mu iden prvo na guinsoo, a tek onda bot
[quote=Hamti Damti]= Citat =:
Izvorno postao "Zorg_The_Borg":29bgbjta
joj ti se ne javljaj 7puta sam te pwnao zadnji put ti mene nijedanput :rotfl:[/quote:29bgbjta]
1. Nisam igrao s venomancerom
2. Razvalio sam ti bazu temeljito, ti mi nisi ni prodro unutra
Igrao sam s dwarven sniperom, i on je isto dobar za pocetnike (daleki range, pasivni skillovi)
[quote=Zorg_The_Borg][quote="Hamti Damti":7frmjpsy]= Citat =:
Izvorno postao "Zorg_The_Borg":7frmjpsy
joj ti se ne javljaj 7puta sam te pwnao zadnji put ti mene nijedanput :rotfl:[/quote:7frmjpsy]
Igrao sam s dwarven sniperom, i on je isto dobar za pocetnike (daleki range, pasivni skillovi)[/quote:7frmjpsy]
vau i to jedva.
Os revans? :)
[quote=Hamti Damti][quote="Zorg_The_Borg":ly7kvgd3][quote="Hamti Damti":ly7kvgd3]= Citat =:
Izvorno postao "Zorg_The_Borg":ly7kvgd3
joj ti se ne javljaj 7puta sam te pwnao zadnji put ti mene nijedanput :rotfl:[/quote:ly7kvgd3]
Igrao sam s dwarven sniperom, i on je isto dobar za pocetnike (daleki range, pasivni skillovi)[/quote:ly7kvgd3]
vau i to jedva.
Os revans? :)[/quote:ly7kvgd3]
Kako vam može dota biti zabavna 1v1????
@zorg the borg - jesi ti onda početnik kad igraš s "početničkim" herojima?
Ja obratno >.>= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
[quote=Systematic Rewerse]Ja obratno >.>[/quote:1ovpjkav]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":1ovpjkav
me 2
Zašto ja imam osjećaj da ja jedini radim drugčije buildove za heroje??
A shta ti radis necru? SnY? :D= Citat =:
Izvorno postao Frky
Dota i je zabavna zato sto mozes napraviti vise buildova, ali eto, za većinu heroj ima opceprihvaćani build kojeg se vise manje svi drze.= Citat =:
Izvorno postao Frky
radiance i hot su imba na rotundu, jedan put proba, momce rastura samo je kratak sa manom..= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse