Nakon samo 51 stranice!
Printable View
Nakon samo 51 stranice!
Strpljenja i susretljivosti, pa što si pilo čovjeka!? Nisi mu valjda rekao da otvori keybu i tipka dok ti slušaš preko mobitela!?
Ajde, baš me zanimaju dojmovi, nakon tjedan dana druženja sa keybom ćeš imati zadaću mene nagovoriti na kupnju iste kroz sljedećih 50 stranica :D
A da nije.
UNBOXIN TIME. FAK JEA.
Na, Bartuc, Portio nema niš na lageru kad su puki web-shop.
Prvo sam pitao za K60 za layout i simbole, pa za Storm Trigger, pa je on malo o Razer Blackwidow koju ima, pa sam rekao za G710+ što je bilo pa smo malo gledali ponudu keybi njihovih, pa je nazvao uvoznika (iako je u sustavu imao da nema nijedne) i otkrio da je jednoj baš istekla rezervacija a nije prodana i odmah smo tu rezervirali. Nakon toga smo potražili zamjensku boju (koja mi treba) za Canon MP140 kako ne bih zbog 1-2 Kn platio dostavu 35 Kn i onda smo se igrali narudžbom. Uglavnom, potrajalo je sat i 20 minuta, toliko o tome.
Da, nismo telefonom neg onim njihovim chatom. I čovjeku svaka čast, rijetko koji trgovac bi tako. :)
Srećom pa nije razgovor prošao đabe, i on je zadovoljan prodajom od cca 1050 Kn i ja time što dobijam G710+ za 999 Kn.
Je, bit će unboxing ako budem imao strpljenja da ga snimim. Valjd aneću odmah otvorit i upropastit priliku.
Pa keybu i uzimam zbog unboxinga, prvi unbox G710+ na hrvatskom :D
Već sam pomislio da ste imali telefonski seks.= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Nisi dovoljno moderan, sada je in chatni... XD= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Marijanović:
- Magistar inženjer računarstva (mag. ing. com.), smjer procesno računarstvo
- Voditelj programa i projekata regionalnog i lokalnog razvoja
- Harkor gejmer
- Harkor gajming historičar
- Stručnjak za seks preko tehničkih pomagala
-Stručnjak za unboxing na hrvatskom jeziku
FAK JEA, unbox dat bitch.
Kad ti stiže keyba?
I nemoj stati na unboxingu, spoji to sa reviewom.
Ček, koji je uopće smisao unboxing videa?
Da poblize vidis proizvod i sta laici imaju za reci o njemu.
Ali marijanovicevi su mi vrh, tako da jedva cekam da mu dodje tipkovnica.
Ma dobro u sklopu nekog reviewa to ubacit mi je skroz ok. A i ono imaš slike na netu, nije da će sad nešto puno drugačije izgledat lol.
Neznam nisam njegove gledao :D.
A gle, posto kod nas nemozes isprobat, recimo, vecinu tipkovnica, dobro dodje pogledat koji video.
Ja ak recenziram, recenziram temeljito, dakle recenzija ide tek nakon što je proizvod dovoljno isproban/korišten.
Nikad se ne recenzira na prvi dojam, pogotovo ne nešto poput tipkovnice.
Unboxing će ići klasičan - dakle kutija, otvaranje kutije, prikaz proizvoda, opis proizvoda, prvi dojam.
Recenziju možda nabacim naknadno, nakon kojeg tjedna ili mjeseca.
Kratki osvrt dobit ćete znatno ranije nego punu recenziju, možda ga otkucam već prvi-drugi dan.
Kad stiže keyba? Sredinom idućeg tjedna. Vjerojatno srijeda ili petak.
Overseas u Gradinu dostavlja ponedjeljkom, srijedom i petkom. A ja ne volim Overseas.
Ma šta pričaš. To je u ponedjeljak oko podneva kod tebe 100%.
Da je samo keyba bilo bi. Ali ono što sam uzeo kako bih izbjegao plaćanje dostave, na to se mora pričekati tako da će vjerojatno biti poslano u ponedjeljak a ne sutra.
Uzeo sam si Orink crnu tintu PG-40 za printer, zamjensku. U lokalnim trgovinama dođe 100+ Kn zamjenska, a Canonova je svugdje 130+ Kn. Ova dođe 60 i siću.
Unboxing ima smisao ako je u paketu pun k pizdarija. Tipa razni dodaci, kablovi i dodatni materijal. Onda je korisno vidjeti kaj je sve unutra. Inače unboxing nema smisla.= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Evo, kralj marijanović je unboxao cooler. Izvadi ga, evo ovo je kuler i bok.
Ne bih se složio.
Baš naprotiv, unboxing se gleda ako te zanima izgled, oprema i specifikacije - da ne moraš tražiti fotke iz raznoraznih kuteva, fotke dodatne opreme i specifikacije.
Jednostavno vidiš kakva je kutija, što u njoj dobiješ, kako to nešto izgleda i kako izgleda izvan kutije te eventualno neki mali opis kakvo je.
Ajde da ti Niko objasni gdje fulaš. Sama kutija je (zaboravi Linusa na par sekundi) relativno nebitna, osim u rijetkim slučajevima kad je pakiranje takvo da pruža uvid u proizvod (tipa SteelSeries Sensei [RAW]Smiš i SteelSeries 4HD podloga ili ASUS ROG matične ploče). Ako je kutija obična onda se više pažnje poklanja samom proizvodu, a kutiju se pokaže tek toliko da se vidi da je nekad bila tu.
Svaki unboxing bi (iako to nije po definiciji) trebao biti svojevrsni preview proizvoda za one koji već znaju specifikacije i zanima ih samo izgled i bundle. U doba interneta nije uopće fora trošiti ljudima sekunde (ili čak minute) života na to da te slušaju kako čitaš specifikacije sa kutije. Onaj kog interesiraju specifikacije fino ode na stranicu proizvođača, gdje ih i ti sam možeš uputiti, i to tako da tijekom otpakiravanja kažeš da se link na specifikacije nalazi ispod videa. Tu im nudiš mogućnost da pauziraju video i odu pogledati specifikacije, a zatim se vrate na tvoj video da bi pobliže pogledali sam proizvod. Dakle, više se fokusiraj na ono u kutiji, omjer 20:80 u korist proizvoda.
Možda i ja napravim unboxing video, čisto da vidiš kako se to radi sa stilom, no baš mi se to i ne da i kad mi je jako dosadno radije spavam ili sapunjam mačora lijevom rukom.
Ili pogledaš ovaj review:
U kojem je frajeru najveća mana na keybi kabel standardne duljine za kojeg bi on volio da je dulji (jer očito nije čuo za USB produžni).
Nadam se da moje konstruktivne kritike ne shvaćaš kao hejtanje, pošto definitivno podržavam tvoju misiju da postaneš najbolji YouTube unboxer na brdovitom balkanu a i šire. Samo hrabro! Sreća prati hrabre!
Ma kakavi, razumjem ja da je to konstruktivna briga za moju dobrobit i umjetničko stvaranje... XD
Nego da ne offtopičarim, koristiti o-prstenje ili ne?
Koji je to kok?
Opet neka tehnička seksualna pomagala.
Naravno da ih treba koristiti, blažena tišina. Samo neka krcka tactile ispod prsta i to je to.
Prva pomisao. :D= Citat =:
Izvorno postao Xero
Dok Marijanović poseksa cherry mx brown switcheve, zanese i rodi mehaničku tipkovnicu, ja sam u to vrijeme već kupio K800. Bezgrešno začeće najbolje tipkovnice na tržištu.
:))))
Uzeo sam na web shopu, pa dok smetlari dostave, fotkat ću Illuminated i Illuminated wireless zajedno, za Bartuca.
Hvala, ako nije problem budeš probao i Shift+Space+W kombo na ovoj stranici http://www.microsoft.com/appliedscience ... ained.mspxS(klikneš na sliku i isprobaš) :friends:
Da koristim komp samo za posao, nebi bio bad, ali pošto igram igre, volio bi da mi nema ghostinga na tim glavnim tipkama.
Bartuc, nema ti ona ghosting već zaštitu od ghostinga (umjesto da registrira sve tipke + one koje nisu pritisnute, što bi bio ghosting, ona ne registrira pritisnutu kombinaciju kako se ne bi registriralo i nešto nepritisnuto). Ghosting, antighosting i zaštita od ghostinga ukratko - http://www.bug.hr/forum/topic/periferij ... 90657.aspx
O-rings odnosno o-prstenje su, za neupućene, prstenaste gumice debljine 0.2 ili 0.4 mm, različite čvrstoće (debljina i čvrstoća ovise o izvedbi o-prstena) koje se na tipkovnice montiraju ispod kapica tipki mehaničkih tipkovnica kako bi ublažile udarac tipke o metalnu ploču unutar tipkovnice te time reducirale zvuk koji nastaje kada se tipku lupi do kraja nauštrb nešto kraćeg puta tipki (skraćenog za 0.2 do 0.4 mm, ovisno o korištenim o-prstenima).
Marijanović, kaj nije tebi rođendan bio 14.6.?
Najbolje da s kupnjom tipkovnice pričekaš idući.
Jest, bio je, ali nisi primijetio prvo logičko "i" u prvoj rečenici u temi.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Tek kada su oba uvjeta ispunjena moglo se u kupnju, plaća je zakasnila mjesec dana pa je eto ispalo tako kako je.
Ne možeš reći da mi se rođendan nije bio približio.
Osim toga, ako nsii pratio temu - tipkovnica je kupljena. I to s o-prstenjem kako te ipak ne bi usmrtila klikanjem.
Koja?
Debilno ružna i užasno preskupa Logitech G710+. Vjerojatno najbolja mehanička tipkovnica na našem tržištu.
Btw čestitam na kupnji tipkovnice kakvu voliš. Uživaj s Illuminated K800.
Jebemu sad sam pomislio na neko seks pomagalo i nasmijao se.= Citat =:
Gj xero.
Znači ja sam kupio upola jeftiniju i dvostruko bolju tipkovnicu. Fakyea!= Citat =:
Znaš kaj, i ja ću snimiti unboxing. Čisto da ova tema zauvijek ode u krajnost besmislenosti.