Mene je najviše zasmetalo ovo s lokacijama. Baš mrzim kad usiluju sa tim najgorim močvarama/kanalizacijama, kao da to itko voli gledat. Plus ovo sa minionima ne zvuči kul :/
Printable View
Mene je najviše zasmetalo ovo s lokacijama. Baš mrzim kad usiluju sa tim najgorim močvarama/kanalizacijama, kao da to itko voli gledat. Plus ovo sa minionima ne zvuči kul :/
Sve su to laži.
Moguće, tebi više vjerujem. Dok Wedran smrtnik samo igra, ti si već pogledao 4-5 plejtruova i znadeš sve napamet pa je tvoja ipak zadnja.
Pa da.
Ali sad zaozbiljno, vidim da se često javljaš što se tiče itema, lokacija i toga, jesi stvarno pogledao sve već ili? Kako ti je gušt igrat onda?
Pogledo sam prva 3 sata.
I ja sam pogledao par videa, ali uvijek nešto u sredini i čisto da gledam te fine animacije. Sviđa mi se kako likovi mačeve s 2 ruke drže u porta di ferro položaju što ima smisla ako ima 2h parry. Još da kotrljanje zamijene nečim što bi ljudsko biće moglo izvesti izgledalo bi savršeno (al ajde, to je fantasy).
U svakom slučaju ne želim saznat ništa o igri dok ne počnem igrat, bar za DS je to grijeh. Da sam znao da će me škrinja u jedinici pojesti ne bi bilo fora.
Meni je ustvari najveća zamjerka nedostatak onog osjećaja zaokruženog, slojevitog svijeta.
Još nijednom nisam bio iznenađen kao kad sam recimo spustio lojtre do bonfirea u burgu ili aktivirao lift koji vodi iz crkve u firelink, sve je raštrkano na sve strane.
Također, fali mi ona linearnost iz jedinice. Previše puta sam se našao u situaciji da sam riješio zonu i onda se pitao "kaj sad".
Mogao si se ti i u jedinici zagubit ali brzo si shvatio da si na krivom putu i (skoro) nikad nisi morao razmišljat kaj dalje.
Inače zasad mi je bilo čist dobrih lokacija. No Man's Warf, Huntsman's Copse, Earthen Peak i Iron Keep su milina za istraživati.
Heide's Tower of Flame je fora ali premalen.
Yahtzee je savršeno opisao svijet u jedinici. Kao da postoji neovisno o tebi i apsolutno ništa nije jednostavnije, ili milosrdnije kako bi se ipak vidilo da tu igrač pripada. Sve te želi zaklat, svaka lokacija je gora od prošle i baš se doima ogromnim sve to skupa. Nakon što je onaj drek u depthsima pao na mene, kotrljao sam se u svaku novu prostoriju. Cijela ta kanalizacija je baš gnjusna i izgleda kao nešto što ne bi trebalo postojati, kao da si u noćnoj mori. Džinovski štakori i nakaradne žabe džinovskih očiju, leševi koji se lijepe za tebe te onakav boss na kraju. I onda poslije svega toga, dočekaju te likovi koji pljucaju smrt iz nekakvih pljuca, i ta smrt se naravno da ne blokirati štitem kojeg ti imaš. I onda izađeš jer ti se čini da je postalo nemoguće teško :D
Lažeš, jer je Earthen Peak smrdljiva otrovna zgrada od blata. Fuj.
Earthen Peak mi je bio prejeben.
Dno bunara mi se čini sjebano, kao 10 puta gori Blighttown.
Jedina bezvezna lokacija je Gutter, jer je lošija kopija Blighttowna.
Sve ostale rulaju.
Iako je većina toga već viđena u jedinici, vidjeti najbolje stvari ikad još jednom je gušt.
Neki bossovi imaju minione, neki bossovi su u biti hrpa miniona, a nekih bossova ima više, po dva ili tri.
Ako ih nikako ne možete srediti, pa pozovete nekog u coop i još dobijete sunlight medal.
Igra rula i dosta je teža od prve.
A ko je već nije preorderao, smrdi!
dat za igru 250 kuna koja traje ni dva sata, ma fuj
https://www.youtube.com/watch?v=dUoxeAqjq70
Lol šta si ti 250 kuna platio?
pa tolko i je za plejku
Joj da.
Ja sam platio 350kn. Ne žalim.
Wtf kakvo je sad ovo ograničenje na editiranje?
Kad i kak se dobije Faraam set?
faraamanjem
Sad me pojeo metalni mimic chest u Iron Keepu i izgubio sam 26 tisuća duša ;(
LOL.
Faram je u Drangleic dvorcu. U sobi gdje se otkamenjuju kameni protivnici s čijim dušama otvaraš 8 (ili 6?) vrata (moraš ih ubit blizu vrata).
U svakoj sobi je po jedan Sentinel, pa ih otvaraj jednu po jednu.
U zadnjoj nalijevo pod se strga i padneš u spilju u kojoj je armor i dedek za jedan convenant.
Nabavi si neki bow ak već nemaš i malo ga upgradeaj.
Trebat će ti za Shrine of Amana.
Danas nisam ništa posebno radio.
Samo sam ubio onu dvojicu kod Thronea i lutao prošlim regijama da skupim što sam propustio.
Sad imam Lightning Claymore +10, Fire Drangleic Greatsword +5, brzi Lightning Heide Knight Sword +10 (fora za brzo one-hitat slabije) i Defender Sword ću upgradead na Lightning +5 i vjerojatno će mi zamjenit Claymore (jer ima S za faith i još dodatni buff sa L2).
Štit još držim Drangleic, a kasnije ću King ili koji već i onda njega upgradead.
Armor Alva +10, i sveukupno manje od 50% equip-loada.
U NG+ ću furat Faraam i polako ga upgradeat.
Sad lijepo iskoristi par Bonfire Aestheticsa i ubijaj bosseve ponovno.
Ma budem ih u NG+, a budem i pomagao likovima za 'Praise the Sun' convenant.
S levelom idem do kud stignem, a ak ću htjeti baš pravi pvp, mogu se restartati statsi, pa ih napunim do 150, a ostatak duša zaštitim s prstenom.
Kakav prsten?
Btw kak sam čuo PvP na levelu 150 je dost prazan, najaktivniji je 130.
Riješio Old Iron Kinga, kud sad.
Pa Life Protection prsten koji čuva duše, al se strga i popravi za bijednih 3000 soulsa.
Ak si ubio 4 velika, onda u Shaded Woods prema Shrine of Winter.
A PVP možeš bilo gdje naći, igra je tek izašla.
Ubio sam samo 2 velika zasad, idem sad istraživat onu maglovitu zonu.
E tamo možeš dalje.
Trebao si prije tamo. Sad bude ti taj dio poprilično lagan.
Je, dost je lagan. Štit je beskoristan ovdje, treba dodgeat napade onih gorila.
Stao pred bossom, za 20ak minuta nazad.
Već sam level 98, to mi se čini previše.
Jedinicu sam NG završio negdje na levelu 105,
Ima puno više bosseva nego u jedinici i treba manje duša za levelanje. Nego Maloki kad ćeš mi preoderat igru?
Pa zar nismo zaključili da sam ti već kupio pošto državi dajem pola svojih primanja za tvoje školovanjw?
Ja sam prekinio školovanje i sad živim od duša ubijenih skitnica.
Baci se na toksične pse ili uklete lavove, daju nešto više duša.
Kome si dao da ti prođe igru? Hehe.
Sve sam, za razliku od nekih koji radije COD igraju.
u ime frenda
"Platina je pala"
:D