Vjerovatno imaš na pijaci
Printable View
Vjerovatno imaš na pijaci
Da pokrije glavu njime.
http://images.hats.com/images/produc...411_FS_BLK.JPG
Ja sam tako nešta vidio u New Yorkeru, samo bez ove trake/mašne.
Mama ti je.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Pretpostavljam da samo one zagorske. :7= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Hvala, pogledat ću i tamo onda. Makar sumnjam da je ponuda baš neka.= Citat =:
Izvorno postao Azer
Moze preporuka nekog dobrog gaming site-a. Sa vijestima o igrama i pristojnim recenzijama. Gamespot i ign mi pare marketinske kurve.
najbolji sajt je rockpapershotgun.com
http://www.gamersject.com/
ima dosta vijesti iz cod2, cod4, dota, sc i cs svijeta
Jel postoji neki normalni domaći naziv za (oversized) beanie hat? (ne normalnu priljepljenu uz glavu nego ova s "viškom" koji visi iza)
Mislim da nema, neki to zovu 'vrećaste kape', ja sam to isto tražila u trgovinama kao "imate one kape što iza vise?" :)= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Ima li netko loših iskustava sa PVC prozorima?
Moja sestra kaze da su slabi i brzo se potrose nakon krace uporabe i trenja ali u svakom slucaju solidan omjer cijene i kvalitete
Zahvaljujem. A inače sam čuo svu silu raznih mišljenja o tome. Tip koji nam je napravio ponudu kaže da bi on svima preporučio PVC ispred aluminija jer se aluminij postepeno razjebe na spojevima.
Neznam u kojem kontekstu da to citam. :)
A ne, totalno sam zaboravio na to :D
prije bi rekao da ce se plastika sjebat, ali nisam strucnjak, treba se raspitat kod nekog tko ti ne daje ponudu :P, a razumije se u problematiku.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Dobio si preko 9000 internetova upravo.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Koliko je to "brzo"? Pošto su moji kupili prije 10 godina i sve je u najboljem redu.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Tvoji ih nisu trošili dovoljno ko Admirova sestra.
riječ.
Kakve je još prozore isprobala?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ne razumijem pitanje
Sonik aludira na kurceve i tvoju sestru.
Ne bi se stel mesati, ali da je meni to rekel...
Jel postoje nekakve kartice koje mogu uzet u banci ako imam manje od 18, a s kojima mogu kupovat preko steama? Help please :)
Kakvo je to izražavanje, bezobraznik jedan.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Uljudno pitam koje je prozore isprobala štovana gospođica, jer vidim da ima iskustva sa njima.
Molim da se ispričaš i meni i njegovoj sestri.
Pa koliko vrsta prozora postoji?
Ispricavam se tebi i njegovoj sestri.
Obični, krovni...= Citat =:
Izvorno postao Xero
Mislim da nije do kartice nego do računa u banci :)= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
Ako ti ili bilo tko u obitelji imate račun u nekoj banci u kojoj možeš napraviti Visu Electron (koja je vezana na taj račun), onda je to dobra ideja za početak. Kartica je gotovinska (bez kredita) i možeš njom preko interneta sasvim normalno uplaćivati bez straha o kamatama.
Sad, kako ćeš do aktivnog računa, tvoja stvar :) Napravi karticu na računu od roditelja ili otvori neki svoj učenički/studentski račun (meni osobno je Visa na studentskom računu u Splitskoj banci).
Znači ja napravim račun u nekoj banci koja to podržava. Uplatim si pare na račun i komotno ju mogu koristiti na steamu?
Yep, uplatiš neš na račun (100 kuna, recimo), odeš na Steam, upišeš broj karktice, Steam skine onih 100 kuna i to je to :)
E super. Hvala puno^^
Gdje je najbolje otvoriti ucenicki?= Citat =:
Izvorno postao Aerial
chupacabra, ako trebas steam acc, ja svoj prodajem za 400 kn tak da ono jeboga, uzmi od mene bolje:D trebaju mi pare i to pod hitno pa ono
ja imam ustedeno sveukupno 20kn:D jel bi se mogli za nesto u naturi dogovorit?= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
a jebote ahhaha
meni treba lova hitno tak da nis sori:D, zovi bogate kumove, nesto vamo tamo haha, 7.10. idem na hladno pivo a 15.10. sam u veroni + poslje toga mi dolazi frendica iz bosne i moram si prije svega toga kupit rukavice za liftanje (sad sam pro jea jea). rodjendan mi je proso i sve pare su otisle na gym, whey i izlaske, da sam gledao malo unaprijed mozda se ne bi naso u ovakvoj situaciji sad :'(
:pray:
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
PVC. Puno je bolji za izolaciju i dugoročno se isplati.
Nakon svih ovih dvosmislenih odgovora, jel. :D
Ne znam tehnikalije i kako to ide s učenicima/maloljetnicima, pa ne mogu baš dati dobar savjet... Pogledaj na ovoj temi, ima infoa.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Al imaj na umu da određene banke na računima ni ne mogu povezati kartice za internet poslovanje, pa se raspitaj na šalterima banke. Za PBZ i Splitsku znam da imaju, za Reiffeisen nisam siguran...
Ae, bolje tebi 400 nego otvoriti besplatno u banci :D= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Btw tera, takve se accove može nabavit za 30ak dolara sam tako, sam moraš znat gdje tražit :D
Oladi.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt