A ne, predobro.
Printable View
A ne, predobro.
Odlično.
Glazba je savršena, magije izgledaju puno bolje, kao i animacije.
Zmajevi FTW!!!!1
EDIT: Je li netko primjetio Shrouded Armor iz Obliviona?
Na 1:46
Najezio sam se, jebote...od dragon shouta, cisti nerdgasm...
Očekivano loše. Malo geekovskog nabrijavanja, repetativne glazbe i klasičnih TES gluparija. Meh.
Hahaha, znao sam da ce uletit s komentarom :D
Već sam mislio da ćeš nas iznevjerit. I dalje si moj idol :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Inače, Oblivion sam igrao neš malo, tak da je ovo za mene totalno nepoznat teren, niš neznam o loreu i slično, baš me zanima kak će sve ispast na kraju.
BEST GAME EVER!?
Ne, ipak ostajem pri Witcheru.
Second best?
Al stvarno ne kužim hvalospjeve o glazbi. Identična je kroz TES 3-4-5, i kroz svaku ostalu igru koju potpisuje Jeremy Soule, koji osim jedno te iste varijacije ne bi uspješno kompozirao ni zvuk gaženje mačke.
Odi si provuci šarafciger kroz uho.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Znat ćeš da si ga nabio dovoljno kad ti iziđe kroz drugo uho van.
Zamisli šetati po tim šumama. Bolesno.
Neznam jel bilo ili ne al zanimljivo štivo na tri strane, Skyrim’s Dragon Shouts.
lol na komentar, 1:06, lik kaže Dragon Ball xD
Pogledaj ovuSstranicu, tamo imaš sve o TES loreu.= Citat =:
Izvorno postao Aral
EDIT: Ponovno sam pogledao trailer, Nirnroot na 1:44 :pray: :pray:
Jao Vedrane ne seri molim te.
:( nema drugog nacina da se odgovori...
Fantasticno izgleda!Apsolutno sve mi se dopada!
Ako se "brend" prepoznaje po toj glazbenoj temi, zasto eksperimentirati sa necim drugim?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Po neznam koji put pogledao trailer, orgazmično :pray:
Zašto više uopće dopuštate da vam Wedran trola temu, to mi nije jasno. Ono, čovjek štuje pop i govori kako mu fali varijacije u glazbi, i to još AMBIJENTALNOJ glazbi. Šta više reći, ignoriraj ga i carry on.
Jeremy Soule radi fantastičnu glazbu. Igrao sam TES, Neverwinter Nights, Dungeon Siege, sve igre u kojima sam zapamtio strašno upečatljivu i moćnu glazbu. A tek sam naknadno saznao za svaku od tih igara da im je on pravio soundtrack, mislim da mu to najviše govori u prilog.
Evo tek sam sad bacio oko na wiki i skužio da je radio glazbu za Harry Potter igre, također meni vrlo drage zbog svoje glazbene podloge.. Respekt.
Jel se to meni cini.. ili je kosa i dalje staticna, priljepljena za glavu i tijelo.. :(
Sve ostalo je savrseno..
Ni meni nije jasno.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Nego, je li ono jedan NPC nosi nekakvu varijaciju Legijine uniforme u sceni kad se lik (PC) šeće kroz selo sav zakrabuljen?
Lik je radio na novom Đuki i Guild Wars 2 :pray:
edit: DoW, koji combo.
O čemu vi to govorite? W3DR4N je pohvalio trailer (da Skyrim bude ono što on želi, to više ne bi bio TES tako da...)
I slažem se, Jeremy Soul je jop jednom napravio odlično djelo (mada jedva čekam čuti ono glavno od njega: vikinške Sound Trackove)
Pa no, čuo si istu skladbu u tri-četiri različite franšize, pa nije čudno da ti je ostala u uhu. Da je imalo talentiran, već davno bi radio u filmskoj industriji i skupljao Oscare. No tamo neće proći nekakav Morrowind zvuk rofl.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Nigga please.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
U pravu si što se tiče onog topica "Što učinite da Skyrim bude igriv", ali to ne mora značiti da se moraš držati svojih kontra-standarda ko' pijan plota.
Icewind Dale, Guild Wars, Neverwinter Nights, Warhammer 40k, Knights of the Old Republic itd itd itd...Ssu igre koje, između ostaloga, svi pamte po glazbi.
....
Ako genetski inženjering dođe do te točke, molim boga da se napravi dijete Jeremy Soula i Hansa Zimmera.
Vedranova seruckanja na stranu, trailer je čisti teaser, a teaseri mi idu na živce. Kaj smo vidjeli? 10-ak sekundi (vrlo lijepog i uzbudljivog) gameplay-a, a ostalo su bile cu scene i c/p prvog trailera. Nek oni nama daju konkretan gameplay trailer, pa ću ja bit zadovoljan.
Doduše fora mi je ona scena sa lukom i vukom xD a i interijeri izgledaju fantastično. Samo velim, živcira me taj pristup navlačenja za nos i nahajpavanja rulje mrvicama.
Najveća želja? DAJTE NAM NOGE U PRVOM LICU.
Neostvarena zelja 90% FPS igara.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Mene je ovaj trejeler jako zainteresirao .Nisam očekivao da će me igra zanimati 1/2 posto ...ali eto , ugodno iznenađen .
znam cijelu pjesmu napamet, i melodiju i sve.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
inace, dolazim doma mrtav ko kurac...
kad ono, cek, zar nije danas .....HOLY SHIT, WHAT IS THIS? FORGED IN GODS VERY FLAMES, DO MINE EYES TELL ME LIES, A NEW ELDER SCROLLS GAME
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Isse koji su me trnci prošli. Mislim da će mi suze radosnice poteći.
Ti videi će doći kasnije. Uobičajeno je da se prvo izdaju hype videi a tek s vremenom detaljniji gameplay. Detaljniji video će doći u svoje vrijeme a teaser ga neće ni odgoditi ni ubrzati.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Fenomenalan trailer, jedino mi se nije svidjela animacija zmaja na kraju - ima pre ukočena krila pa izgleda kao da nema ogromnu masu. Ali nevjerojatno koliko ova glazba unese života u trailer :pray: I bome jesu poradili na ukupnoj kvaliteti animacija, skužite onog vuka dok trči prema igraču, sasvim je odlično animiran.
Sad još pogledam ovu analizu iznad, ako stignem...
EDIT: Jebena analiza, isplati se pogledati.
Svidja mi se analiza.. odlicna je. Zapazio sam neke stvari koje nisam ni nakon 5 gledanja trailera.. :pray:
Inače, FUS RO DAH je.
Force, push balance, ako se ne varam.
Invisible push of staggering power...uglavnom :) Fora je kaj će bit oko 20 dragon shouta, popriličan broj.
Evo Hd, predobro!
http://www.gametrailers.com/video/debut ... lls/710872
Eh, da nadam se da cemo moci unajmljivati nekakve čamce/brodove da možemo preći na drugi kraj obale sa njima.
U Oblivionu konji nemaju water walking pa obicno opalim auto-walk, napravim si sendvič i dođem taman kad bude na dugoj strani. :)
Baš gledam Trailer Analysis i combat efekti su za plakati koliko su dobri. Tijelo neprijatelja realno reagira na udarac...OMG... :pray: (Nisam siguran bas da li reagira na svaki potez ili samo na finishing moves, cini mi se da je samo na finishing moves.)
Massive boner comming up...
Jedan od najboljih trailera za igre ikada. Svaka im čast.
Sad kad amlo bolje razmislim, ova skyrim / oblivion tema me jako podsjeća na song iz pira.t.a (o isuse moram ime filma cenzurirat ffs)s kariba, barem refren.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N