Zašto, izgubio je ravnotežu jer ga je ovaj odgurnuo.
Printable View
Zašto, izgubio je ravnotežu jer ga je ovaj odgurnuo.
Stao mu je na nogu i inace pola ekipe Celtica me nerviralo zbog ovoga. Svi su se izredali dole u nastojanjima da ometaju Buffona ali Lich je to stoicki podnio 8)
Na takav način izvode prekide, al tehnički je to naguravanje izvan pravila i sudac može podilit kartone, i podilia je 4 čak radi toga na utakmici, a ova je situacija već bila kad su oba imala po žuti mislim.
istina, ali to im je bila prljava taktika, jer su nakon sto su cooper i licht popili po zuti, poslali Browna da se gura za iskljucenje Lichta. Danas nesto seru da su to trebali bit penali(ovo penala nije ni vidjelo), i da bolji nogomet nije pobijedio, a kad pricaju o svojoj pobjedi protiv barce nikakv bolji nogomet se ne spominje.
Realno Celtic je imao jednu pravu sansu na utakmici kad je Wanyaman glavom isporucio loptu Buffonu u krilo, a valjda su znali da se Buffonu nemoze bas tako dat gol s 20+ metara sto su jedino i pokusavali.
Celtic mi je bio drag klub nakon sto sam vidio sta su napravili u grupnoj fazi, ali treba znat i izgubit.
ovaj potez pirla :pray: :pray: legenda
EDIT: jos jedna stvar, oni cetvrti sudci su za goli kurac, nikada nisam vidio da su intervenirali. Jucer da Marchisio nije pospremio onu loptu gol Matria nebi bio priznat 100%.
možda bi bilo bolje da su imali samarasa, pospremio bi on neš :D
bilo bi bolje da nisu stavili onog stopera, Nigerijca koji je igro Africki kup nacija sve do finala i ocigledno je bio preumoran, dva gola su pala zbog njegove slabe intervencije.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
http://i50.tinypic.com/oa9351.jpg
Rafael i RVP najveći aduti večeras.
Ma zgazit ce ih Real
de Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Carrick, Jones, Welbeck, Kagawa, Rooney, van Persie
Diego López, Arbeloa, Ramos, Varane, Coentrao, Xabi Alonso, Khedira, Özil, Di María, Cristiano Ronaldo, Benzema
Uzeo bih odmah remi ili minimalni poraz s postignutim golom.
znao sam da modric nece od prve...
gubitak svakog respekta kojeg sam imao za celtic nakon ove utakmice. ono, izgube 3 0 doma, igraju jebeno prljavo, mogli smo dobit i 4 0 da na kraju onu akciju u sesnajtercu nismo vratili nazad do golmana, i onda mi tu ulete sa nekim penalima nesudenim, sudcima, "bolji nogomet nije pobjedio" lol nije, zato ste vi izgubili 3 0 doma u lp
evo im kurac
Fenomenalan rezultat. Sudac mi je sve živce pojeo. Doslovno ništa nije dao Unitedu, još im je i korner uzeo na kraju. Smiješno.
bas, sudac je prejadan, cinilo mi se cijelu tekmu da je malo naginjao za Real i jos ovo sranje s kornerom na kraju.... idiot
Jeste se provukli nema šta. Mislim da smo mi svoju šansu propustili, teško da možemo ponovit ovakvu tekmu.
a ne znam baš, real cijelu sezonu najbolje tekme odigra protiv najjačih momčadi, može bit svega u uzvratu...
meni samo nije jasno kako tu nije pao još jedan gol :(
Sudjenje za nijansu islo na ruku Realu,koji je za par nijansi bio bolja ekipa. Odigrali su puno bolje nego sam ocekivao. 1-1 realan rezultat na kraju. Da su se gledala iskljucivo desavanja na terenu mozda je trebalo biti 2-1,isto tako Juve juce ne bi trebao uopste doci do pobjede a kamoli onako ubjedljive. Ljudi izgleda jos ne kapiraju da treba biti vrhunski da se uspjesno branis i iz minimuma prilika zabijes. Uzvrat ce biti mnogo bolja utakmica.
Yep, ne kužima da je dati protivniku 20+ udaraca prema vratima vrhunsko branjenje.
Puno bezopasnih udaraca, većina izvan šesnaesterca, nije da ih branim, al dobro su iskontrolirali real u obrambenom djelu i uz to su imali par lipih prilika.
http://footygifs.co.uk/img/degeasave.gif
Motm što se mene tiče.
Yep, iako se meni i Welbeck jako svidio.
Nije suđenje išlo na ruku Realu, nego je sudac jednostavno bio loš, i radio je greške na obe strane.
Naprimjer, Phil Jones je mogao dobit žuti barem 3 puta, i ono je bio čisti penal na Di Marii kad ga je Jones odgurnuo u šesnaestercu. S druge strane, zakinuo je i Manchestera u par navrata.
Rekao sam isto na bug forumu pa ću reći i tu. Po meni je suđenje bilo korektno. Možda je bilo par diskutabilnih odluka faulova i onaj korner je mogao pustiti, ali nije morao. Najviše se tupi o penalu i crvenom Varaneu.
Po meni penala nije bilo jer De Maria, kako bi rekao Željko Vela :(, nije imao loptu skroz pod kontrolom. Na silu je uletio u 16 metara i vjerojatno bi ga zaustavili i bez tog odgurivanja. Općenito smatram da situacija mora biti čista i faul mora biti očit kad se dosuđuje najstroža kazna.
Welbeck je pak jedva dočekao da ga Varane malo dotakne pa da padne jer je skužio da će ga prestići.
Kod obje te situacije mi je prvo palo na pamet, ovo nije ništa. I to je ona bitna stvar. Lako je poslije lamatati kad imaš slow motion i 100 kuteva kamere. Daleko najveći problem koji su tehnologije donijele je da se nakon svake tekme može raspravljati o pogreškama sudaca. Uvijek se može nešto pronaći ako baš tražiš.
Korner je "morao" pustiti jer se izvodio nekoliko sekundi prije kraja nadoknade, znači, unutar vremena kojeg su sami suci odredili. Besmisleno, po toj logici je mogao prekinuti odmah nakon isteka 90. minute. Ta odluka mi je bizarnija od situacije s Varaneom. Varane je mogao biti isključen, ali sudac jednostavno nije imao muda već u toj minuti odlučiti susret, općenito nije imao muda za te teške i velike odluke. Nije morao dati crveni, ali da ni prekršaj nije suđen, to je nešto što uopće ne razumijem.
Inače, Ramos je trebao dobiti žuti za udaranje Evansa nakon kornera jer su za istu stvar i ostali igrači (čitaj: igrači Uniteda) dobili kartone.
Već je prošla nadoknada kad je korner trebao biti izveden, al u sekundu-dvi. Mogao je puno toga napraviti šta nije, penal, crveni..., al reka bi da nije bia priklonjeniji nekoj strani nego jednostavno loš i nedorastao ovakvoj utakmici, al to nas više nažalost ne čudi.
Ako je nadoknada prošla, onda ok. Imao sam sliku u glavi u kojoj se ta situacija dogodila prije isteka vremena, ali očito nisam dobro vidio uz svo to jebavanje sa streamovima.
Ma 'ta će on...
https://i.minus.com/iZobIZHeV8HQB.gif
jedini potez na utakmici, i onaj sut u zadnjoj minuti, ali ove sezone zmaj.
RVP je u zivotnoj formi. Jebena klasa od napadaca. Znaci tresao sam se ko prut kad je trebao u Juve... Ali nije htio iz engleske tj htio je nesto osvojiti a to ce lako ostvariti sa Unitedom. Neki ce reci da je bio izdajnicki potez otici iz kluba koji je napravio igraca od njega u najljuceg rivala...Mozda,mozda ne,on zna razloge.
Ronaldo sa druge strane je za mene kao i vecinu ljudi koje znam bio nadobudno egoisticno deriste koji je realno djelovao jako antipaticno... Medjutim,u zadnje vrijeme pokazuje da je poceo sazrijevati kao osoba. Dosta je ozbiljniji,ona "proslava" gola je izgledala kao da je htio reci "ok,eto gola a sada me pustite..." Bukvalno se vidjelo da mu je zao sto ga je zabio ali je prevelik profesionalac da ne pokusa zabiti jos jednog. Porastao mi je u ocima kao osoba i individua. A kao igrac on nema konkurencije, superioran je i tako mocno djeluje da je to nevjerovatno.
Ma, navijači Arsenala koji ga smatraju izdajnikom su u zabludi; niti je on nekakav 'gunner 4 life' niti su oni nekakvi rivali Unitedu. Rivalitet podrazumijeva nekakvo međusobno nadmetanje, a Arsenal već 10 godina ne konkurira za prvenstvo. Ako išta, prodaja Robina Unitedu zaključila je taj rivalitet. Henry nikada ne bi prešao tamo, kao ni Bergkamp. Ne vidim neku razliku između tog transfera i onih 5-6 između Arenala i Citija, a City im pogotovo nije nikakav rival. Arsenal je danas u rangu Schalkea i Napolija, ništa više. Potpuno su nebitni. Zapravo, današnji Arsenal i Aston Villa su najbesmisleniji klubovi u povijesti nogometa.
Kovačiću kapa do poda večeras.
Napoli je po meni bolji od Arsenala. A inace zao mi je tog kluba,imena kluba i ostaloga jer su izabrali nesto drugo(novac) umjesto trofeja. Wenger je vrhunski trener i da ne prodaju igrace bili bi oni u vrhu engleske kao onda kada su bili atipican engleski klub sa igrom kratkih pasova, slicnom danas Barceloni ili Juventusu. A tada su poharali englesku cijelu.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Danas su kao Parma dugo vremena u italiji-basta u kojoj se uzgajaju odlicni igraci za prodaju. Steta. Najvise mi zao navijaca koji navijaju za klub bez ambicija.
Napoli je pokazao svoju snagu danas
Svi golovi na toj utakmici su jebeni. Inače, hvala Napoliju, fino sam nasjeo na 1.50...
Ako ti je lakše, vjerojatno nisi jedini.
ali Atl.madrid - Rubin... kvota 11 na rubin :)
Totti 1:0 Juve
Super stvar za prvenstvo.
smećar jedan nije ni trebo biti tada u igri nakon onog s Pirlom, Juve vidno umoran, sve u svemu Roma zusluzeno pobijedila.
Pa koliko već godina ima taj Totti? 50?