da lol ovo je totalno preimba nema te sile da to stave jesi normalan :rotfl:
Printable View
da lol ovo je totalno preimba nema te sile da to stave jesi normalan :rotfl:
E ljudi mozel neki mjutilejt bild... Da furam dagere , dosadio hemo spam...
= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
http://www.wowhead.com/?talent=fMe0otgsizVoZEMx0M
ja bi to radje ovako..
A kako sad?
Evo vam zli spermij :evil: .hah
I nemam bas para za respec tako da koji je najbolji ?
nema najboljeg to si zapamti za vjeke vjekova
ja preferiram svoj, lizard preferira svoj
sve ovisi kako ti paše, kakv gear imaš
Recite vi kaj hoćete, ali ako rogue nije imba onda ne znam kaj je. Moć nappraviti 1k ambush crita na lvl 50 sa nekim lvl 30 daggerom je jednostavno bolesno...
pa roge je imba, mislim da nema toga koji ce rec da nije, naj op klasa wowa, zato i igram s rogom 2v2 :D
istina svako voli svoje nemo tu najboljeg , ali imp sap i blind je must have , takodjer volim ovo za aplajanje poizona da cim udaris cheap shot ako ti se poison ne aplaja moras udarat shiv a to je onda gubitak i energije i vremena (stun radi)..= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
da to je normalno, imba je kad niko nemože dobit rogu u duelu :P
sve je imba kad kad se gubi :P
ma gubi on od resto shamana, BM hunter-a i slichno..
Ako su bas tako imba mogli bi dobit druida i warriora bez problema...
...a problema uvjek ima kolko god dobar gear imo...
...malo ide na zivce i shadow priest...
... :kill:
ovo je po meni dobar muti spec
također dobar muti spec
pa ljudi shvatite da je roga imba, neznam zasto pokusavate reci da nije, svak zna da je roga, slsl i rdruid op klase, stoga je nepotrebno tvrdit suprotno, idite mal arenu, to je ionako jedini pravi pokazatelj pvp-a zadnjih godina, normalno mislim na 3v3
bas me zanima zasto vile poisons?= Citat =:
Izvorno postao Zicmi
Evo ja imam jedan problem koji sam ne mogu rješiti:
Ja sam combat rogue koji se koristi sa swordovima od kojih mi je mh sword http://www.wowhead.com/?item=28295S, a off hand http://www.wowhead.com/?item=33214
jučer sam dobio u MH http://www.wowhead.com/?item=30865Skoji ima veći DPS od talonbladea, pa se sada ne mogu odlučit kaj da radim, da koristim u mh gladiator, a off hand dagger s time da samo stavim 5 talenata u Dagger specialization ili da ostavim oba dva sworda?
Ili da pričekam dok ne nađem neki dobar mh dagger?
I trebao bi mi neki dagger spec, a s time da se ne fokusira na backstab jer taj ability previše košta ( 60 energy), što će bitno smanjiti moj dps, dok sa ovim swordovima samo među prvih 3 po dps-u.
evo ovo vam je moj lik da vidite koje iteme imam kako biste se bolje odlučili http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... l&n=Vorban
Još jednom molim za pomoć :)
rogue nije nimalo OP
mozhda mrvicu i jesu ali skroz malo a ne toliko koliko ljudi prichaju i wajnaju ... warloci samo njih nemogu dobit pa QQ-aju .. mdaj...
svaka klasa ima svoju "anti-klasu"
i zato se ti javio .hah= Citat =:
Izvorno postao Beaster
neka zli spermij bude stobom :evil: .
Šta ti misliš da Blizzard nije mislio na izbalansiranost svakog speca svake klase? Misliš da su tvoje genijalne zamjerke i mišljenja zaobišla njihove umove? To je multi profitna tvrtka,nebi oni riskirali milijune € zato što su malo previše nabildali jednu klasu.Svaka klasa ima svoju protu-klasu,i vjerovao ili ne,to što ti nemožeš ubiti resto druida ili shadow priesta ili SL/SL locka zaista ne znači da je Blizzard neizbalansirao igru,već je riječ o isključivo tvojoj (ne)sposobnosti da nekog pobjediš.Naravno,najlakše je pljuvati.Pa,pa!= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
4/8 tier 6 rogue sa 4/5 sezonom 3 sa skillglaivevima i još malo pve gearea... moj scater je PROMAŠIO u tih 9 sekundi kojih je bio na mom priestu napravio je oko 8k dmga. s time da ga je nemoguce ubiti prije nego mu cooldowni isteknu i cak onda ima cheat death da mu spasi dupe, da vidim kak su rogovi balansirani... i nezaboravim to što smo ga na nekoliko sekundi odljepili a ono se vratio u melee range bez problema i tak cijelo vrijeme.
Rogovi trenutno nemaju anti classu, oni koji placu da ih ubijaju warriori i BM hunteri nek nauce igrati.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... an&n=Cable
je to mozhda bio on ? tip je na krazhanu killin machine ima i full s3 :D
EDIT:
:O :O tek sad vidio daje mutilate inace ima 7/8 tier 6 vjerovatno imai helm ali stavlja ovaj vision ima warlgaive off hand i swordove s3 mozhda i maceove neznam..
A tko je reko da ih ja nemogu ubiti? meni je funny sto se bender javio.hah= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
I ko po tebi ili nekome pljuje? Can you read?
Ja sam samo trazio mutilate build.... eto ti ga na :evil:
nije taj, ovaj moj je imo glaives i druida :/= Citat =:
Izvorno postao lizard
a jbg 1-3, a druga je bila tako knap, bio je na 1% heltha dok sam ja bio gougan a priest blindan ;/ a druge dvje smo spušili od RNGa
postovi u vezi "Paladin ubija 2 rogua" zbrisani zbog spominjanja ilegalnih servera
Jer je dobro :)= Citat =:
Izvorno postao lizard
Djelomično se slazem s ovim. Feral druid UGLAVNOM ne moze ubit locka.= Citat =:
Svaka klasa ima svoju protu-klasu,i vjerovao ili ne,to što ti nemožeš ubiti resto druida ili shadow priesta ili SL/SL locka zaista ne znači da je Blizzard neizbalansirao igru,već je riječ o isključivo tvojoj (ne)sposobnosti da nekog pobjediš.
ali zato rogue moze... al ima problema sa feral droodom... i resto droodom...= Citat =:
Izvorno postao Dark Saruman
Ovisi kako koji. Sub rogue bez ikakvog problema ubije 1v1 feral druida opcenito jer se ovaj ne more hilati i ne moze mu pobici da se ishila. Ista stvar sa warrom. Al dobro sad govorim iz iskustva gdje sam se ja kao feral druid sa crappy polu S1, venge, staff of natural fury i jos par pve epica borio protiv full venge rougova i warrova. Tako da je valjda i gear igra ulogu. Uglavnom kolko sam ja skuzio ne mogu ih ubit 1v1 jer se ne mogu ishilat. To je jedini problem :) Rogue mi iskoristi Insigniu na Bash, a cloak na rootsove. Kod warra mi je fenomen sto mi uvik ili dodgea ili resista Bash :D hehe. Rootsove makne s insigniom. Tako da sam mogo ubit warrove kad bi ih stuna, al nemam bas uvik tolko srice. Za resto ne znam...
cyclone ? .. ako si tauren war stopm .. ima toga.
Ne mogu cyclonat dok on tuce po meni... NE sam. Kick (Pummel). I osim toga imam manje armora pa me jos rogue kidney shota i u tih 4-5 sec GG. Warr ne triba stun. Jer u tih 1,5 sec napravi imba dmg (ako crita boze pomozi)
barksin ---cyclone
Ocito se s tobom ne moze pricat normalno...
whatever.... emić jedan mali...
Drago mi je, ja sam Raniruen, Night Elf Rogue lvl 70.
Ne radi mi baš dobro ADSL pa mi pliz dajte neki najbolji talent template kopirajte tu pls.
Bwahahahahha= Citat =:
Izvorno postao bad0me
De si kaciga klošaru!= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Sry,al moro sam ga cimnut lol
Evo i novog roga ^^
Jozo 70 UD rogue - Haomarush
pozdrav
_YE6Jga_8ho
sad neznam kolko je ovo istinito,ali kao svake 3 sekunde ideš u stealth što ti omogučava CS svaki put ^^
imba kaj ne ^^
a i ovo nije za bacit ako bude ovak
BGM-zO5vnEM&NR=1
ja bi rade 3 garrota :D i onda KS= Citat =:
Izvorno postao flander
jel ti tak i tak DR bude sve shebal...