Pa tako to ide, normalno da svaka iduća generacija ima teže ispite.
Printable View
Pa tako to ide, normalno da svaka iduća generacija ima teže ispite.
DRŽAVA ZNANJA
Koji rage epskih proporcija oko one Mice :pray:
Ja ne vjerujem koliko retajan moraš biti da se tamo dvoumiš :pray:
I ja sam srednja.
Kakva Mica
I ja sam srednja.
Kakva Mica
= Citat =:
U Blatu prerezala je sebi Mica Trebarčeva pupak srpom rđavim, pak se zapalila sva i umrla u najvećim mukama, a u Blatu se misli, da je tu nevinu smrt skrivila stara Mikleuška.
Upala (ilitiga infekcija) jebotebog. Nitko nije cuo ahraicni frazem da nekome "gori krv". :(
Ili da ti se rana zapalila.
Najjače mi što je masa ljudi stavila da je iskrvarila:
:pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Ja sam se vidio logikom da je sve počelo od rezanja i da je krv... da se nije zarezala, ona ne bi gorila od bolova... ona ne bi dobila upalu..
E to mi je nes cura pricala, kao da je bilo pitanje od cega je umrla.
Gluposti.
A ono, mozes nekakvom manjkavom logikom doci do tog da je iskrvarila i imat ce nekog smisla.
ALI DA SE ZAPALILA ISUSE BOZE
:pray: :pray: :pray:
edit:
Nisam dovoljno.
ZAPALILA
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
:D
A kasnije se spominjao neki požar pa ono kužim da piše zapalila i požar pa je netko mogo pomislit da ima veze s požarom...
Al to je čisto jedno obično pitanje da se malo filtriraju debili.
"Malo" :D
E, sad frend kaze da je sepavi neki lik, a ne konj. Mi moze to netko potvrdit, nisam tu knjigu uoce citao.
>potkovan
>kas
It's a lik a'right.
Ma to sa srpom je još bilo među lakšima, mislim debilno da su uopće neš takvo stavili ali bome nije dostojno frke koju stvaraju sad oko toga. Mislim da je bilo mnogo više kurvinski u onom jednom zadatku napisati da mu je sačuvano samo 7 tragedija i onda točan odgovor nije Sofoklo za kojeg valjda prva stvar koju o njemu naučiš je broj sačuvanih tragedija nego Eshil jer to navodno vrijedi i za njega iako tu informaiciju nigdje nisam vidio. :o
@croat1 je, šepavi je lik, ne konj. Potkovan se mislilo u kontekstu pijan. Ne znam nikoga ko je to točno zaokružio lol
:pray:
Well, fuck me sideways.
A ono, vecinu frke rade placipicke, pa me ne brine toliko.
E, to za tragedije sam puknuo Eshila zbog toga sta sam tokom ponavljanja vise pazio na obiljezja njegovog stila nego na tu teoriju. Znam da je on bio prvi dramaticar te kako se drama razvila iz razdvajanja dijaloga na korovodu i kor, kod njega bi trebali bit samo dva lika, tj. lik i skupina likova u dijalogu.
Logika ftw. :)
Stavio eshila na blef, išo sam po nekoj logici (prometej i to). Na kraju točno lol
Ja sam prvo stavio za potkovanog da je čovjek (jer nema smisla spominjat konja u tom ulomku???) al onda sam vidio riječ "kas" pa sam promijenio u konj :rotfl:
Ne moraš me odma vrijeđat ;(= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Ti si okej, nisi butthurt oko toga sta nije bilo razumljivo.
On the other hand: butthurt
also, koji kok postaš u toj grupi lol= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
samo navlačiš hejt na sebe
edit:
"koji junak je bio zeljan znanja???" :pray:
wat= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ne kužim.
ma ja sam apsolutno sve fulao sto se moglo fulat.
i ja sam stavio od pozara. kontao sam si ak se prerezala i iskrvari to nije umiranje u najgorim mukama, sam bi bez svijesti ostala. piše u najgorim mukama pa reko jebote plamen ju je rejpao.
Nisam ni pratio ovaj topic jebemti, gdje si mene izvukao.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
:3
Lol, završio sam pol sata ranije.= Citat =:
Sslazem se. a upitno je je li bilo dovoljno vremena za esej(zbog urednog prepisivanja i retardiranih brojanja rijeci. nek si sami broje,dobro su placeni.dobro da slova nismo morali brojat.)bez ovih krnjih infinitiva osjecat..ak to kanimo slat. jebo ih mica trb. i od cijelog testa samo retardirani hrv pisci osim vergilija i poa..ak se dobro sjecam.
+1
Meh, retarderi.
Ma ono velim, meni bitno samo da prođem to, i da sam točno na granici boli me briga, bitno da je pozitivna ocjena.
Ja sam isto sjebo par takvih pitanja, tak da ne vrijeđam :P= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Soniče jesi li uopće došao do mature lel.
Čekaj, kak to da vi neki pišete maturu iako imate 20+? Ili sam nešto pobrkao. :?
Ljudi se poželjeli upisati na faks a u njihovo vrime nije bilo mature.
Kradete mi mjesta to su moji fakultetovi :killyou:
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
:D
Pitam ga na PM jel pisao i ne želi odgovorit. Baš je cigan.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
kazes da ces imat 90% na fizici i tu im sereš neki qrac.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
štfu. :D
Službeno je: nove generacije su sve gluplje i gluplje.
Vjerojatno ide na popravni iz svega ikad.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w