Do kad ce na Steamu biti ovi popusti?
Printable View
Do kad ce na Steamu biti ovi popusti?
Do 2.1., s tim da se svaki dan u 19h drugih (uglavnom) igara izmjenjuje na malo većim popustima.
jel ima mozda Torchlight?= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
Ako ne ubodete Serious Sam paket (4 igre za 3,99€) niste pri sebi. :)
http://img210.imageshack.us/img210/2489/sdfsdq.jpg
NWN2 su maknuli za naš region, stoka nemrtva :((((((((
Zna netko koje su ovo druge dvije igre? Jedna mislim da je Killing Floor, a za drugu nemam pojma.
O čem ti? NWN2 se može uzeti koliko vidim?
Oooh, vratili su onda! U početku je bilo tako, pa je nakon nekog vremena bilo unavailable kao i ove druge dvije. Cijelu rodbinu sam im prokleo u međuvremenu.
NWN2 nebi kupio nit da košta 1€ :D Mirror's Edge više nikada neću igrati, tako da se ne isplati pa makar bio samo 2,5€, Serious Sam me također ne zanima :( KOTOR, bi da je neka Ultimate verzija sa oba nastavka :(
Koja sam prokleta škrtica, teško mi je dati jebena 2-3€ za igru xD
Ja bi te tukao kolika si škrtica.
Više te ne volim.
Jebiga, na kartici imam cca 30-ak kuna, nadam se nećem boljem do 02.01.
jedna je machinarium= Citat =:
Machinarium nije unavailable -.-'''
Plesnio Mirrors Edge i Serious Sama, daj ljudi odajte počast Croteamu, svi serious samovi osim dvice za 4 eura...
Kako osim dvice? Pa i prvi i drugi dobiješ i HD i "original" izdanje.
Dobiješ First i Second Encounter, ali ne i SS2.
Gah, glup sam. Svo ovo vrijeme sam bio uvjeren da 2nd enc = SS2 :/
skužaj, događa se
Druga unavailable igra je Lost Planet 2.
steta :(
Izgleda da su ipak osposobili Killing Floor pack u nas.
SS2 ionako nije toga vrijedan.= Citat =:
koja je cijena killing fllora?
A da upališ Steam i pogledaš?
xD kk evo idem ....
DeathSpank je na popustu, sa 12,99 € na 8,99 €, isto tako DeathSpank: Thongs of Virtue je na popustu sa 12,99 € na 9,74 €. Razmišljam o tome da ga uzmem (i ekspanziju/nastavak/što god da je), ali sam škrtica, popust mi je premali, i čini mi se da ne vrijedi 19 €. Nažalost sam propustio onu ponudu kada je bio 6 €. Uglavnom, da li da dam 19 € za to čudo, je li valja?
NE.
Super si to obrazlozio. Tako dobro da bi covjek kliknuo delete na tvoj post.
Jebeno,uzeo sam Serious Sam Gold Edition za 4 eura...Nije da cu ga igrat,ovo je vise tek tak oda imam xD
Ja sam igrao samo DeathSpank. Superzabavan hack n slash prepun uvrnutih likova, humora u fazonu starog lucasartsa, odličnih lokacija i dobre priče. Traje 15 sati, a budući da nema replay value, to ćeš otprilike dobiti za novac.= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Dvojka je duža i ima dva kraja, pa je i vrijednost proizvoda veća.
Tko čeka dočeka.
Crysis + Warhead za 4.99€ :pray:
King's Bounty je isto dobra prilika.
E sad mi je totalno žao što sam maloljetan, što me zeza škola, što nemam kreditnu i što nemam posao. Kada mislim o ovome odmah mi na pamet padne i samoubojstvo pa i skokovi sa trećega kata. Ali Section 8 je samo 14 kuna :( :(
I Crysis Warhead :( A u Warheadu je i Wars... ArmA II Operation Arrowhead, moja ne prospavana noćna mora, 105 kuna... DiRT 2 35 kuna... Doom complete pack 60 kuna...
Zbogom, okrutni svijete :( :hangin:
Da,tesko ti je starom ili staroj uzet karticu i napravit paypal...
Nemaju kreditnu... A niti mi daju... :( :hangin:= Citat =:
Izvorno postao Chappi
A znaš valjda nekog punoljetnog da ima PayPal. Nek ti gifta sve, ti mu daš pare za igre i za pivo i svi sretni i zadovoljni.
Ehh, isplatilo bi se kad bi u tu cijenu bio uračunat i Crysis 2 :D Ali možda kupim...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Evo, krema dana: Crysis i Warhead, King's Bounty, IL-2 i Sim City 4.
Steam će me uništiti.
Da, znam, ove frendove sa steama. Ali ne znam kako ću im uplatiti. Mislim, ja sam kod grada (pokraj grada, prigradsko naselje), i uglavnom su mi banke i pošte udaljene po 20ak kilometara... :(= Citat =:
Ja još nisam Warhead odigrao, dosadi mi nakon par minuta, dok me jedinica drži bez bada za monitorom...
Vedrane, može usluga? :oops:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ufff, tko ce odolit ovome :)