http://www.sidekickcast.com/wp-conte...HC-527x800.jpg
Jučer pročitao.
Dosta dobro, zanimljiv origin Jokera, dijalozi Jokera i Batmana su fenomenalni.
Printable View
http://www.sidekickcast.com/wp-conte...HC-527x800.jpg
Jučer pročitao.
Dosta dobro, zanimljiv origin Jokera, dijalozi Jokera i Batmana su fenomenalni.
Fatale. Izašao zadnji broj. Dobar strip. Mucho dobar.
ja uskoro dobivam batman year one hardcover
svrs
Prekratak je taj year one da ga imam u hardcoveru. E sad Long Halloween stavit na policu bi vec nešto bilo
Meni su iz nekog razloga TPB-ovi draži od hardcovera.
Hardcoveri su nezgrapni nekad, za strip definitivno bi I ja uzeo paperback, čak I da nisu pretjerano skupi jel.
nezgrapni?
ovisi o uvezu valjda, ja imam hardcover mange i savrseno je
mislim da ce batman bit jos bolji jer je veci format
Imam The Killing Joke i 4 knjige (48 volumea) The Walking Dead u hardcoveru.
Fini je uvez i lijepi su ali ne znam, Sandman kolekcija u TPB-u mi je draža :)
Pročitao prvi story-arc Dial H-a. Stvar je odlična. Cijelo vrijeme me love flashbackovi na Morrisonov Doom Patrol ili Caseyjevog Automatic Kafku. Šteta što je otkazan nakon 15 brojeva.
Tko prati Sagu?
Stirp rula. Zadavit ću ih sad sa ponovnom pauzom od par mjeseci.
o/
Mada nisam jos procitao zadnji, 24. cini mi se.
Moram priznati da ne pratim Sagu, bez obzira na hvalospjeve diljem neta, i to iz dva razloga: prvi su te pauze, a drugi što je Vaughan (u šali?) rekao da želi da Saga bude za jedan broj duža od The Walking Deada. A obzirom da TWD još uvijek izlazi... Jednostavno nemam živaca za to.
S druge strane, ponovno sam pročitao Vaughanovu Ex Machinu. Volim taj strip, usprkos nekolicini slabijih story-arcova.
Čitao nedavno opet i Planetary iliti "najbolji strip ikadaTM".
Sljedeće ću reprizirati Fear Agent.
Kirkman pak tvrdi da ima okvirnu priču za još nekih 200 brojeva i razmišlja o pojačanom tempu izdavanja.
Ex Machinu nisam čitao ali Y mi je rulao žešće.
Prati tko Injustice?
o/
Year two zavrsio pred koji tjedan, cekat cu da izadje cijela treca pa u komadu procitat.
Btw DC je poceo pred nekih pola godine sa weekly stripovima u New 52.
Batman Eternal je mnogo dobar, Worlds End je tek 4 broja izaslo ali izgleda jako obecavajuce, a Futures End je najslabiji zasad.
Od DC-ovih stvari trenutno pratim samo Multiversity. Zanima me na što liče i što se zbiva u tim paralelnim svemirima.
Za Injustice sam čuo i ranije da valja, ali nisam čitao za sada.
http://i.imgur.com/ZSRugk7.jpg?1
Thanos owna Xaviera : ))
http://i.imgur.com/JNpL1iu.jpg?1
Iron Man ih zasluzeno sve salje u kurac.
Ovaj Hickmanov run Avengers/New Avengers koji izlazi zadnje 2 godine mi je najzabavniji strip koji citam.
Izaslo je dosad sveukupno 70 brojeva, koji su zapravo jedna velika prica, finale je na ljeto iduce godine i trajat ce sve do ljeta 2016.
Smrdi mi na reboot Marvelovog Comic Universuma kao posljedica tog eventa.
Joj meni se Marvel uopće neda pratit, a veliki crossoveri još manje.
Zasad redovito pratim Injustice, The Walking Dead i Sagu.
Mrtva Saga i stanke između priča.
Nisam odavno čitao TWD. Ni ne sjećam se što sam zadnje čitao, neko izdrkavanja oko Negana, rat protiv njega i tako. Al to već odužuju pun kurac brojeva tako da nemam pojma na kojem sam broju. Jel se događa što zanimljivo?
Uff, svašta se dogodilo.
aj da i to danas nastavim...stao sam na 125. broju
Saga se napokon vratila.
Pročitao nedavno All-Star Superman, The Dark Knight Returns, Batman: Hush i Batman: The Black Mirror.
Nisam nikad čitao Supermana ali mi je ovaj All-Star odlično sjeo.
Dark Knight je odličan, ali ima fakat sjeban art.
Ako vam se neda čitati, animated ekranizacija je odlična, identična izvornom materijalu.
Hush ima mlak rasplet, ali je kvalitetno napisan i ima genijalan art.
The Black Mirror prati Gordona i Dicka u ulozi Batmana. Isto super strip.
Morrisonova kreacija za Image, a? Mislim da ću pričekati par brojeva prije nego navalim.
Sad ček da mi stigne cijela Death of the Family kolekcija i Pride of Baghdad. Jučer poslali sa The Book Depositoryja.
Meni uvijek dođu oštećeni s hartavog Book Depositoryja.
DC sprema neke zanimljive stvari za ljeto, kada završe svi crossoveri i eventi.
Uz standardne naslove, izaći će i ludosti tipa Bat-Mite, Bizarro, Prez i Section 8. Najs.
Najava:
http://www.dccomics.com/blog/2015/02...he-dc-universe
Lista naslova:
http://www.dccomics.com/blog/2015/02...uing-dc-comics
Šteta što Swamp Thing završava uskoro, definitivno najbolji DC strip trenutno.
Joj još nisam Mooreov Swamp Thing dovršio, treba kupit četvrtu, petu i šestu knjigu.
A ovaj trenutni Swamp Thing stvarno djeluje dobro.
Kakav je Animal Man? Jel on gotov ili još ide?
Gotov, 29 brojeva je izašlo.
Bio je dosta dobar, usko povezan sa Swamp Thingom, i njihov crossover je bio gg.
Cijela ta shema sa elementalnim silama je gg.
Meni su ovaj put došli bez zaštitne folije ali nekim čudom je sve bilo u redu, nema nikakva oštećenja.
No svejedno ću ih morati kontatirati.
Zadnjih tjedan dana sam imao Superman overload.
Superman: Birthright
Poprilično dobar origin story, bilo mi je u redu vidjeti Kenotve mlađe nego što ih inače prikažu u stripovima.
Šteta što je origin već u par navrata retconan, pogotovo sa New 52 gdje su Kentovi poginuli u prometnoj.
Superman: Red Son
Odličan Elseworlds naslov sa Supermanom komunistom i Batmanom anarhistom.
Dosta originalna i super razrađena priča. Epilog sadrži jako zanimljiv twist.
Superman: For All Seasons
Više upoznavanje sa likovima Supermana i Clarka Kenta nego origin story (iako pokriva djetinstvo i početak u Metropolisu).
Strip je podjeljen na četiri poglavlja i pokriva sva četiri godišnja doba, a za svako poglavlje naraciju vrše 4 vjerojatno najbitnija lika Supermanovog života - Pa Kent pripovjeda u proljeće, Lois je ljeto, Luthor ima jesen, a Lana zimu.
Odličan Loebov uradak sa simpatičnim artom, definitivno preporuka.
Batman/Superman: Public Enemies i Supergirl
Neloš strip koji prati dinamiku Superman i Batmana, poprilično različitih BFF-a.
Posebnost bi bila dvostruka naracija, tako da dobiješ uvid u to kako pojedinačno doživljavaju situacije u kojima se nalaz i kako doživljavaju jedan drugoga.
Uz to sam još pročitao i Star Wars #2 i Star Wars: Darth Vader.
Star Wars je zasad poprilično dobar strip koji je odlično skinuo likove iz filmova.
Jedini minus bi bio taj što trenutno prikazuje događaje između 4. i 5. filma tako da ne možeš baš očekivati neke jako bitne momente.
Darth Vader pak ima nešto više potencijala pošto će pružati uvid u drugu stranu.
Šteta što je u prvom broju sve nekako razvučeno. Fin kraj tho.
Taman su mi u petak stigli Death of the Family i Pride of Baghdad tako da je sad to na redu.
Ti ga baš krenuo po stripovima.
Ja nemam ni para ni vremena.
Samo Sagu još kupujem.
I onog Witchera.
Ekipa, pročitajte Harley Quinn: Valentine's Special.
Strip je prejeben, Harley Quinn se od sada čita redovito.
Meni nikako ne sjeda taj strip. Priča, likovi, crtež, sve mi je odbojno.
Inače, Harley Quinn u drugim stripovima kao support lik mi je super.
Arkham Knight strip je krenuo.
Ima 2 twista, pogotovo onaj na kraju.
Novi Injustice vani. Jadni Swamp Thing ;(
Uf
Joker: Death of the Family
svi tie-in stripovi koji idu od genijalnih (Batgirl), preko dost dobrih (Nightwing) do poprilično glupih i nepotrebnih (Catwoman). Fin dodatak glavnoj priči, ali nisu neophodni.
Također, ekipa je u Robin tie-inu sa dva panela uspjela napravit najmorbidniju verziju Jokera
Batman: Death of the Family
Stvarno odličan strip, sa najluđim Jokerom kojeg sam imao prilike vidjeti.
Kvaliteta nije nimalo pala u odnosu na Court of Owls, a koliko sam skužio ni kasnije ne pada.
Obvezno štivo za sve ljubitelje Batmana.
Pride of Baghdad
Simpa Vaughnov strip sa dobrom tematikom prepunom raznih METAFORA. Brzo i lako se čita, a kraj je baš nagao i razjeban, taman po mojoj volji.
Saga #26
Malo sporiji broj koji uglavnom priprema teren za ostatak volumea. Najgora stvar u cijelom broju je što ima još svega 4 broja do nove višemjesečne stanke. Mrš.
I Prince Robot je vjerojatno najkul lik u stripu, a možda i šire.
Batman: Arkham Knight
Mislim da je preveliki naglasak stavljen na samog Arkham Knighta i prikazivanje nekakvih indirektnih susreta njega i Batman, što mi je totalno fulan potencijal za jedan prequel strip. Ovaj strip bi trebao radit nekakav build-up za igru, a ne za prikaz neuverljivih SKORIH susreta dvaju viteza. Nemam pojma koliko brojeva izlazi, 6? Zasad su izašli #1-#3
U utorak je zadnji broj Injustice: Year Three. Znam da će se ekipa pojaviti u Convergeance crossoveru, samo ne znam u kojem obliku? Također, trebat će se čekati 2 mjeseca do početka Year Four koji bi (pretpostavljam) trebao biti i zadnji. Iako vjerujem da će i Year Five prebaciti u strip format, previše je tu para da se odustane od toga.
Ovaj mjesec si napokon naručio Mooreov Swamp Thing 4-6 tako da će sad kolekcija biti potpuna. Trebam jedino reprizirati 1-3 pošto je prošlo već sigurno godinu i pol od kad sam ih pročitao.
Batman: Endgame zavrsava ovaj mjesec, povratak Jokera nakon Death of the Family.
Jep, vidio. Baš me zanima kad će to povezat u TPB pošto još ni drugi dio Year Zero nisu. I jel ima neki stand-alone Batman storyline između Year Zero i Endgame ili je sve nei crossover sa ostalim stripovima?
Ima jedan standalone izmedju Zero Year i Endgame, al nije tolko bitan, brijam da Snyder nije na njemu radio.