Lol! Da, posve ničim izazvana je to stavila u Dnevnik. Bez da joj je itko platio.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Printable View
Lol! Da, posve ničim izazvana je to stavila u Dnevnik. Bez da joj je itko platio.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
cisto sumnjam da se iphone nasao u najpotplacenijoj hr televiziji zato sto je to iphone sam po sebi..
i btw., i nokia se reklamira na TVu... ili se barem reklamirala...
a i većina ljudi bira iphone samo zbog imena i tolike reklamiranosti , a da su ljudi malo pametniji kupili bi dosta jači HTC HD2 koji nije bog zna koliko skuplji :)
Po čemu je HTC HD2 toliko bolji uređaj od iPhonea?
Nema jabuku.
hajde nije dosta bolji ali hardwerski je jači i ima veći ekran i ako se daje toliko novac onda prije HTC nego jabuka :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kolega ima jedan takav. Windows mobile os, dobar touchscreen, sve u svemu, kaže da je jako zadovoljan i da misli da je taj uređaj totalni iPhone killer.
Neuporabljivo.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Superuporabljivo.
Ma pusti ga, vidiš da trola. Taj post je vjerojatno i napisao na iPhoneu.
Pitam pošto se stignem predomisliti, mada sumnjam da bi HTC mogao dobiti za jednu kunu :P
iphone ima bolji touch od HTCa... imao oba u ruci...
i to je win za touchscreen mobitel.. rasprava je nepotrebna... to su ko iphone kopije... imaju cak i antenu preko koje mozes gledat RTL/HRT... ali jednom kada maknes antenu one su i dalje jadne kopije...
Ako baš mora biti alternativa, definitivno Android sve dok ne dođe Win sedmica. Puno brži i ugodniji za rad. Nova Xperia je bolest. Ogromna ekrančina, bio je u Vidiju pred dva tjedna.
Baš su na OTV-u pričali o iPhone HD-u :o Ne kužim koja im je fora da na TV stavljaju najobičnije glasine i stavljaju sve one fake materijale sa youtube-a!?
Xperia x10 je smece. Koristi zastarjeli 1.6 android.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ako vec uzima high end android mobitel onda definitivno htc desire koji, osim sto ima 2.1 android, koristi i htc-ov genijalan sense UI.
http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php
Vau, komentar bez pljuvanja ostalih smartphonea, začuđen sam.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Apple to Unveil iPhone OS 4.0
Još samo koji dan pa da vidimo kaj su skuhali.
možete pričat što hoćete al HTC je jednostavno moćniji , Imo sam u ruci HTC HD no nisam HD2 koji izgleda fenomenalno , ako je cjena slična iphonu dvojbe nema :)
Za Vedrana :D
:rotfl:
Al ovo je neki sirius biznis moram priznat :) LOL @ cat u pozadini xD
boze pomozi nam.
evo još jedan link zašto HTC HD2 ubija iPHONE 3G
HmrXrQUZgwE
pogledajte samo kolko je tanji htc i koliko veći ekran ima
istina,htchd2 owna iphone u svim mogucim tehnickim karakteristiku,ali zato ima ogromnu manu,OS.
Da to nisi ti rekao, ja bi pošto sam već krenuo na "Odgovori". Što mi vrijedi ogroman ekran kada je iPhone taj koji ima tisuće i tisuće aplikacija te važnije - igara, gdje bi taj ekran koristio. Meni je HTC najsexy uređaj na tržištu, ali jebeš to kada je "polufunkcionalno smeće" (jel tako Vedran?).= Citat =:
Izvorno postao Constantine
HTC Evo ispravlja taj problem. To je u biti htc HD2 sa androidom.
Steta sto je trenutno najavljen samo za americko trziste.
Ohzetiox9z4
http://www.engadget.com/2010/03/23/htc- ... hone-armo/
Koliko je žalosno da HTC najavi desetak telefona, i da ih jedno osam bude potpuno promašeno.
I dok je 3G star već dvije godine, HTC još uvijek pokušava napraviti killer.
Glupane :-x baš si moro stavit taj link. sad ocu to čudo :pray:= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87
A igre ionako neigram jer me kod kuće čeka 24' monitorče, miš i tipkovnica...
Šta mi treba:
-velik ekran
-odličan fotoaparat
-videokamera
-memory stick
-bluetooth (nadam se da HTC ima funkcionalan bluetooth)
-3.5mm slušalice...
ovaj sve to ima i sad ga očem :cry:
Prevelik je HTC, nije sve uveličini. I sam iPhone mi je na granici cigle, tak da htc ne dolazi u obzir, pa makar bio od zlata.
Da, zbilja ima ogromnu ekrančinu taj HD2, ali u živo mi je pre ogroman taj mobitel. iPhone je već besramno velik, a HD2 je još pol centimetra širi i duži :( Vidio sam žemskinju kako razgovara na njemu, pol face joj je mobitel prekrio :D
Da ima fleksibilan OS poput iPhonea, možda bi i razmislio, ali ovako teško. No tko zna što me može puknuti do kraja godine...
EDIT: Aral me stigao u vezi dimenzija :D
Stigao iPhone! :D ...za sestru :(
Svih 16GB nafilala Bon Jovijem i ostalim hair metal/rock smećem. Jebem ti život :cry:
Koliko ti sestra ima godina i koju čokoladu najviše voli?
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Eh moj Bartuče, da je barem tako jednostavno... :(
Možda probam sa par kila čokolade :rotfl:
Evo ti jedan temeljit review - obavezno gledati u 720p preko čitavog ekrana :D= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Sve je super dok ga ne upali i dok ne vidiš OS :( Kompliciraju tamo gdje ne treba. Početni ekran je potpuno neiskorišten i nabijen glupostima koje ti ne trebaju, za razliku od iPhonea gdje je sve jedan klik udaljeno. Slajdanje po izbornicima samo troši energiju prilikom korištenja uređaja. Samo 3 šortkat ikone itd. Jedino mi se sviđa Start tipka, no opet, zašto kliknuti 2x kada možeš jednom...
Ekrančina je pre sexy, a multitask pre genijalan, ali na tome ostaje. Čak su potpuno fulali i poziciju za 3,5mm jack :| Koliko mutav moraš biti da ga staviš na dno uređaja, a ne na vrh!?!? Osim ako ćeš ga nositi naopačke u džepu, pa da možeš slušati muziku dok šećeš!?
sto se tice jacka... meni bi vise pasao kada bi bio na dnu nego na vrhu... tako da je to osobno...
Cigla je debela, crjep je tanak a velik :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
A ako mi K800 (koi je ustvari cigla, a meni nije smetalo) onda valda ni ovo nebi bilo iako stvarno je velik...
Uvjek na najvecoj kvaliteti... :wink: :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ako sam dobro primjetio onaj glupi preveliki sat se može i maknut, a nadam se da mogu i one 3 ikone tako da ti ostane čist desktop ko na svakom normalnom mobitelu pa možeš staviti neku finu sliku, iPhone rješenje mi se ionako nije svdjelo.= Citat =:
Sve je super dok ga ne upali i dok ne vidiš OS :( Kompliciraju tamo gdje ne treba. Početni ekran je potpuno neiskorišten i nabijen glupostima koje ti ne trebaju, za razliku od iPhonea gdje je sve jedan klik udaljeno. Slajdanje po izbornicima samo troši energiju prilikom korištenja uređaja. Samo 3 šortkat ikone itd. Jedino mi se sviđa Start tipka, no opet, zašto kliknuti 2x kada možeš jednom...
Pa tako je i bolje jer mobitel ionako uvjek držim naopačke u đepu. Spustim ruku do đepa i sve se kompletno okrene naopačke tako da mobitel prirodno stoji tako u đepu.= Citat =:
Ekrančina je pre sexy, a multitask pre genijalan, ali na tome ostaje. Čak su potpuno fulali i poziciju za 3,5mm jack :| Koliko mutav moraš biti da ga staviš na dno uređaja, a ne na vrh!?!? Osim ako ćeš ga nositi naopačke u džepu, pa da možeš slušati muziku dok šećeš!?
btw hvala na videu :roll:
I nakraju sve ostaje na razini sna jer mobitel sigurno nece biti za godinu dana u tMobile ponudi, a i ako bude nece biti jeftin tako da niošta od njega...
Cigle su sve mobiteli koji su veliki, kod mene to nema veze sa oblikom ^^ A K800 je majušna mrva prema ovome, jer imao sam prilike imat i jedan i drugi mob u rukama.
iPhone OS 4.0
Notable new features for users:
Multitasking.
Spell check (like on the iPad).
Bluetooth keyboard support (again, on the iPad).
User-defined wallpaper (a jailbreak favorite).
Tap to focus when recording video, just like with photos, and a 5x digital zoom for the camera.
Playlist creation and nested playlists.
App folders for sorting apps! You can even put an app folder in the dock.
Enhanced Mail! You can have a merged inbox view, switch between inboxes quickly, and sync to more than one Exchange account. There's also threaded messaging (at last!) and in-app attachment viewing.
iBooks, just like on iPad, only smaller. You can wirelessly sync books between platforms, a la Kindle.
Enterprise features, including remote device management and wireless app distribution.
Game Center. It's like Xbox Live, but for iPhone games. Includes achievements, leaderboards, and match making. It will be available as a "developer preview," and out for consumers later this year.
Jedino mi se sviđa Multitask, no vjerojatno je popis neslužben!?
Danas je bila prezentacija. Stvar je od Applea. Imaš keynote na officialu.