Da.
NAravno, možete imati 50 svchost-ova pokrenutih, ali to je samo ako imate 50 LAN konekvija, WLAN, Dial-UP, DSL, itd. konekcija aktivnih.
Printable View
Da.
NAravno, možete imati 50 svchost-ova pokrenutih, ali to je samo ako imate 50 LAN konekvija, WLAN, Dial-UP, DSL, itd. konekcija aktivnih.
Pitanje,jeli moguce poseiti utorrent da prikazuje brzinu u megabajtima po sekundi u vise decimala,znaci umjest 1,5 MB/s da bude npr. 1,565 MB/s?
U nekim programima možeš, u nekima ne možeš...
Mislim da u uTorrent-u ne možeš.
Ja isto u TM naso svchost.exe, i to jedan od LOCAL servisa, dva od NETWORK servisa i još dva ovako stoje od sistema. Ej C odakle si ti, sta procito sam gore da si srojarstvo zavrsio, di si iso na faks. :thumbs2:
Jel se moze otkriti svchost.exe virus da ih pronađem sve na searchu i onda svaki pojednio skeniram s avastom(imam verziju s njiove stranice free), pronaso sam ih tri jedan od njih je u system 32 ali nema nijednog direktno u WINDOWS mapi.
Završio srednju tehničku 4 godine, jer mi je bilo dosadno a PC-eve su mi praktički zabranjivali, pa eto, da nešto završim, i onda sam krenuo na tehnički fakultet u Rijeci (iz tog grada sam), pa mi na faksu ne ide baš najbolje, točnije, neda mi se ne privlači me to baš...a debil nisam htio nikoji faks gdje imaju PC-evi, jer ono, to već znam, time se bavim, pa reko, da završim nešto što ne znam, tako da naučim još nešto, pa ću PC-eve poslije lako...
BTW Gdje se sve nalaze?
Sva tri su u c disku u windowsu
C:\WINDOWS\Prefetch
C:\WINDOWS\system32
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\59fc8f12b 80caa991163249076d0bcca
Bah, tek toliko ako nekog zanima - digao sam sustav na svježe formatiran disk i sve radi. Nemam ni volje ni vremena zafrkavati se s time kad mi na kraju dođe na isto. :D
Znači da se i nakon svega novoga opet dešava isto?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Vjerojatno imaš oriđiđi Windowse, pa ti je update Windows-a skidao u SoftwareDistribution, gdje ostavlja i log-ove, pa ga je uredno nadogradio u system32, jedino ne znam kakav je u Prefetch-u, šta još imaš u njemu? Meni je taj folder potpuno prazan...= Citat =:
Izvorno postao dasoDD
Ne nego mi je došlo na isto popravio problem na tvoj način ili digao sustav nanovo - problem je nestao. A sustav ionako nije moj, ekonomski mi je neisplativo provoditi toliko vremena uz tu kantu te sam odlučio ići linijom manjeg otpora. :D= Citat =:
Izvorno postao C
imam oko 60-tak fajlova svi zavrsavaju na .EXE, i ima nekih fajlova od frefoxa, od coda2, od cs, od notepada, nekih rundll fajlova, explorer fajlova...= Citat =:
Izvorno postao C
evo par:
ACRORD32.EXE-3A1F13AE.pf, ACRORD32INFO.EXE-242CE4AA.pf, ADOBE_UPDATER.EXE-06B3E975.pf, ASHDISP.EXE-0B874892.pf, ASHQUICK.EXE-13F2975D.pf, ATI2EVXX.EXE-19D16EB9.pf, AVAST.SETUP-032170A8.pf, BSPLAYER.EXE-3550DFE3.pf, BSPLAYER.EXE-3550DFE3.pf, COD2MP_S.EXE-1B1471D3.pf, CSTRIKE.EXE-0C541103.pf, DEFRAG.EXE-273F131E.pf, FIREFOX.EXE-28641590.pf, NOTEPAD.EXE-336351A9.pf, RUNDLL32.EXE-188DF14E.pf, RUNDLL32.EXE-451B3097.pf, SVCHOST.EXE-3530F672.pf, TASKMGR.EXE-20256C55.pf, MSNMSGR.EXE-030AB647.pf, PNKBSTRB.EXE-21412697.pf, NMINDEXSTORESVR.EXE-1C8EE413.pf, ..... ima dosta ovih rundll datoteka
Evo valjda ce biti dovoljno :D
@Hellboy - Fulao si smjer, trebao si biti ekonomist. :D :D
@dasoDD - Ne znam za te stvari šta je u tom folderu, ali mi djeluje da je sve OK. :wink:
Jel zna netko koji je ovo font u logou od BlackWater-a ?? .. triba mi hitno info (ili font)
http://thegrumpyowl.files.wordpress....water-logo.jpg
http://new.myfonts.com/fonts/ortizlopez ... bold-cond/
http://new.myfonts.com/fonts/urw/marlbo ... contact-d/
http://new.myfonts.com/fonts/linotype/n ... t/regular/
http://new.myfonts.com/fonts/ef-typeshop/colonel/bold/
Uploadaš sliku na What the font site i tamo saznaš koji je font na njoj ili barem nađeš neki sličan. :D
Ima li tko kakva iskustva s LCD televizorom LG 32LG5500?
Spazio sam ga neki dan u Tower Centru, mislim, čini se dobar, slika je ok, telkač je 1080p full HD, ima sve moguće priključke, da sad ne nabrajam, ali cijena je 4.199kn. Za jedan full HD televizor mi se čini malčice skromnija... malo mi je fishy...
Font je Marlboro ...
Ako jos nekome triba slucajno nek mi se javi na PM :thumbs2:
Pa šta ti se tu ima tko javiti za informaciju koji je to font? :pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Necto
Valjda da mu da font ako ga treba uzevši u obzir da se radi o komercijalnom fontu. :D
Evo ja se javljam :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Necto
Upravo tako :wink: ... buduci da sam morao skinuti masu packova da bih nasa ovaj font, pa reko da nekoga postedim skidanja ...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Ali mora se naci netko da pametuje :thumbs1:
Evo jedna za Hellboya: Imam neke problemčiće sa Nokiom 6288 (to je S40 ako se ne varam). Sve java aplikacije se smrzavaju odjednom. U čemu bi mogao biti problem? Zadnje što sam mijenjao na telefonu je to da sam na memorijsku karticu (512MB) prebacio cca. 200 MB muzike.
A zašto to ne bi bilo i pitanje za mene? :yuck: :thumbs1: :boohoo:
Noviji mobiteli imaj zaštitu od smrzavanja tako da se resetiraju, no to nije 100%-tna zaštita.
Moguća su tri problema.
Prvi jest da se memorijski čip (mala memorijska "kartica" koja je integrirana u mobitel za SMS, brojeve, java aplikacije, etc.) mobitela pregrijava, da je pokvaren, oštećen, uništen ili pokidan zbog dinamičkih naprezanja.
Drugi jest da je memorijska kartica pokvarena.
U oba dva ta slučaja mobitel se smrzne pri obavljanju zahtjevnijih aplikacija.
Treći jest da je memorijska kartica puna, no ne mora biti čak ni puna. Kao i gore navedeno, mobitel se smrzava pri zahtjevnijim aplikacijama. Ponekad čak i nije stvar dali je memorijska kartica puna, nego dali ima dovoljno struje s obzirom na njenu veličinu. Tako da neke današnje novije SD kartice imaju hardwareski da vuku duplo više struje iz baterije (obično one koje su veće od 4 GB-a memorije), pa samim time baterija istog mobitela ne traje 7 dana, nego 3 do 4 dana.
Iz iskustva ti mogu reći da su prvi i treći problem 100% točni.
Prvi problem sam imao s Samsung-om SGH E-710, a treći sam imao nedavno. Naime, imam 2 GB-a memorijsku, i napunio sam muzikom, filmovima, programima, igrama do 1,7 GB-a, i kada bi mjenjao pjesme, koju hoću da svira, ili kada on sam ide svirati drugu pjesmu, dolazi do smrzavanja ili resetiranja, ali samo ponekad, dok je s aplikacijama odmah blokada. Defragmentiranje SD-a nema nikakve veze s time, i jednostavno sam obirsao veliki višak pjesama i svega drugog, tako da sada imam zauzeće 600 MB-a, od 2 GB-a, i više mi se ne smrzava, niti se resetira. Uz problem s muzikom, mislim i na sve ostale aplikacije, ali s muzikom mi je znao samo nekada zabrokirati, i to pri mjenjanju pjesme, a s aplikacijama bi uvijek stao. I riješio sam to laičkim brisanjem foldera, čak niti formatom nisam išao.
Tako da bi ti preporučio da se pokušaš riješiti "smeća" na SD-u. Možeš sve prebaciti na PC, ostaviti nešto malo na SD-u i testirati, ako sve bude OK, onda ti je do toga, kao i kod mene, a ako opet bude isto i kada na njemu imaš 50 MB-a, onda je zasigurno nešto drugo u pitanju, možda ispravnost SD kartice, ili mobitela s tom karticom, itd. :wink:
Thnx. :D
Ubuduće ću znati da se treba tebi obratiti u slučaju bilo čega. Možda mi bude trebao koji savjet za pravilno kalanje drva :D
Šta se tiče mobitela, to je počelo baš otkako sam natrpao tih 200MB mjuze na karticu ali se događa i s aplikacijama na kartici i onima na memoriji mobitela. Probat ću malo brisat muziku s kartice pa da vidim...
Imam ti iskustva s kovanjem i ručnom izradom kreveta, sećija, dvosjeda, trojseda, fotelja, etc.,...kvalitetno i puno drvo, elitna platna, najkvaliteta, traje preko doživotno, nepoderivo i nepolomljivno... :wink:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Bez šale.
Kod mene je bilo isto. Za apliakcije ne znam (imao sam ih samo na SD-u i one su blokirale, a na mobitelu nisam imao ništa), ali muziku koju sam imao na mobitelu i na kartici, kada bi mjenjao koju hoću da svira, mob. otkaže, bila muzika na kartici ili na mobitelu, sve jedno je, a slike su radile k'o Bog, i tamo, i vamo.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ukratko: kako deinstalirati dx10 hack za xp, posto me mnogo teko hebe u mozak zbog par stvari.
nemoj si to uopće instalirati, meni je zeznulo skroz winse, morao sam ih bezveze reinstalirati. Ako hoćeš probati DX 10 drži se viste, ali vjerj mi DX 10 nije apsolutno ništa posebno. Nije vrijedno spomena.
FFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU-
Jebemu, sigurno nema nacina?
Pitanje...
Da li svi WLAN routeri imaju istu početnu lozinku? Ili to korisnik sam stavlja ili svi dobe različito?
Mislim da bi trebali biti isti, uglavnom probaj sa 0000, 1234 i 9999.
Deinstaliranje dc10 hacka za xp, jeli moguce bez reinstalacije winsa?
AFAIK, ne. Nisi ga ni trebao stavljati na XP. Njegova nativna arhitektura nije predviđena za DX10 ma što god neki isusi pričali.
Znam, ali to bilo davno, jos od ljeta to vucem.
Ok, popravio sam.
Ccleaner, i sve zive verzije najnovijeg dx9.0c su pomogle.
Evo nedavno mi se pojavio problem. Komp mi se gasi svakih 30-45 minuta. Znači ja normalno radim na njemu(surfam po netu, dopisujem se na MSNu, igram igre...) i on se odjednom "uspuše" i ugasi se. I nakon toga se normalno opet upali. I tako svakih 30-45 minuta. Ista stvar mi se znala događat prije pola godine kada bih imao cijelodnevne maratone u Guild Warsima, ali tada bi komp bio užasno vruć pa bi ga ostavio ugašenog preko noći i ujtro bi sve bilo uredu. Može ko pomoć?
Vjerojatno ti se nešto pregrijava. Asus-ke inače imaju manipuliranje ventilatora, pa kada je nešto vruće znaju se dignuti na full speed, pa ruče, bruje, vrište, deru se sa zvukom "zzzzzzzzzzz" od brzine, te kada ohlade na normalnu temperaturu, onda se stabiliziraju i ventilatori, pa je sve OK i nema buke.
Prati malo temperature i reci temperatura čega ti prelazi preko 80°C. Možda ti rikava jedan od ventilatora, a možda nešto od hardware-a.
Da, ali stvar je u tome što ga ja ostavim da ne radi na 12 sati tako da se skroz ohladi, a on i dalje nastavlja istu stvar.
Hardware se inače jako brzo zagrijava. CPU bez hladnjaka se zagrije na 100°C za 5,5 sekundi, računajući da si ga upalio kada je bio hladan.
Ja sam jednom zaboravio staviti termalnu pastu, pa je čak i s hladnjakom (znači samo termalne paste nije bilo) CPU se zagrijavao do 120°C odmah i ugasi se PC cijeli, a da nije ni stigao boot-ati Windowse!
I sada kada uračunaš da će ventilator stati na 10 sekundi jer rikava, to je zajamčeni shutdown za PC. A da ne govorim ako imaš pokvaren chipset na grafičkoj, ili da ti je MBO skuren, da je C/GPU osakaćen, chipset na MBO jadan, itd., glede tehničke ispravnost.
Rekao sam ti, prati temperature za početak, i reci temperatura čega ti je iznad 80°C. Ako su sve temperature OK, kad'-tad' će jedna skočiti i PC će ti se ugasiti, pa je stignij vidjeti nekako. To ti je putanja da vidiš barem koji dio se pregrijava. A ako je neki tehnički problem, onda temperatura ne mora imati neke veze.
Molim hitna pomoc ili cu Dehidrirati.
Danas nabavio NFS Carbon i Windows Vista Ultimate 32bit,naravno oriđi.I ja ti instaliram vistu sve ok kada sam sve to namjestio onda instaliram nfs carbon,sve snimim i krekujem igru,kada pokrenem igru dodze do onog titla EA i tu mi se pojavi ovo: http://img228.imageshack.us/my.php?image=42698679.jpg,kada odem na Close the Program igra nece da nastavlja dalje vec se iskljuci.Molim odg sto prije igru sam jedva nabavio i zelim je poigrati,nisam je nikada igrao :( jbg.
He, he...čraćk...hi, hi, ha, ha...
Ajde ba ljudi jel zna ko.Igru sam prije snimanja viste poigrao 15-stak minuta i svidila mi se jako.
Dao sam ti odgovor!
Učini nešto po pitanju ilegale, točnije, čraćka.