thx vm
spiritway, to je bio spirit spamming?
Printable View
thx vm
spiritway, to je bio spirit spamming?
svi -way su ti team biuldovi koji se najcesce koriste u HA= Citat =:
Izvorno postao Kron
znam to, samo pitam jel to ono kad su factionsi izasli pa su svi samo spirite spammali?
cuj kod tog team builda se samo stvore odredjeni spiriti i ceka se da netko pridje= Citat =:
Izvorno postao Kron
cim netko pridje ne pomaze mu nista, spike takav da si mrtav u sekundi
imo iskustva, dosli mi u HA (prvi guild fajt u HA) i ono spiritway...i mi cekamo a oni niti da trepnu, a kamoli da se pomaknu. i ja tako kao warrior (fajter u dusi) dopizdi mi da cekam, ocu da koljem. kazem prot monku da me izprota , ja dignem endure pain i zalet. ono healta je bilo preko 1000. kad ono cim sam dosao u spirit range, takav gadan spike, 0.001 milisekunda sam bio ziv.
Endure Pain in HA, nego koliko ti ono igraš GW?= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
A odakle ti bogati da je spiritway spike build, on nije ni spikea vidio, spiritway se oslanjao na rituale iz Beast Mastery i Wilderness Survival da bi usporio igru i onesposobio određene buildove, RaO Thumperi bi stavljali pressure na monkove, traperi bi branili healere i dodavali pressure, dok bi N/Rt healeri uz pomoći energije koji bi dobivali kada bi spirit umro sve ih održavali živima.
Ovo o čemu ti pričaš je vjerovatno bio Ritualist spike, no čak i on u svojim najboljim danima nebi mogao ubiti nekoga ako su monkovi znali da se na koga se točno sprema spike.
= Citat =:
Izvorno postao ssalG
malo da si bolje procitao "prviSguild fajt u HA" , znaci prvi put u HA (inace uopce ne igram PvP) i da, my mistake, ritualist spike je bio u pitanju, sorry once again. i da, kao sto ti kazes "ako su monkovi znali.." nisu. meni je jednostavno pukao film cekanja, jer sam znao da nam se pishe loshe, pa sam se zaletio da posnemo s umiranjem i da mogu sto prije otici u PvE. mrzim Ha zbog svih tih team buildova (-way).
U vrijeme kada se Rit spike tek počeo igrati ti si prema mojoj procjeni igrao oko 2 godine, e sad ako ti sa skoro dvije godine igranja nisu skužio da Endure Painu nije mjesto u HA (zapravo mu nije nigdje mjesto osim možda u runnera ili na tenku), onda neznam što si ti te dvije godine radio.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
zasto ne endure pain? taman kad imas malo malo malo healtha, šikneš to i monk te onda izmonka i gg.
prije nego sto me izflejmate moram reci da imam 2 famea
Zato što:
1. Kada Endure Pain istekne vrlo je vjerovatno da ćeš umrijeti zbog naglog pada HP
2. Warrior ima puno bolje skillove za uzeti
3. Ako warrioru uistinu zatreba Endure Pain znači da su mu vrlo vjerovatno monkovi ili mrtvi ili da nemaju energije, a tada ti 15 Endure Painova neće pomoći.
aha...
a kad se igra spike, uglavnom oni sve naspajkaju nekog u manje od sekunde (8 ppl team). na koju foru ce monk to izhealat??
Novi sam u GW, prije par dana sam nabavio GW Prophecies.
Ne znam zašto mi piše Eye of the north u naslovu svaki put dok pokrećem igru, jer ja tu ekspanziju nemam.
ja kada sam taj prvi put igrao HA to je bilo prije oko godinu-godinu i pol (tako da se ne cudis endure painu).
i da, sada imam nekih 18 fame jer mi je ekipa iz guilda dopizdila zasto guild ne ide u Ha i onda smo osli par puta i reko nikada vishe (bar dok ne maxam sve PvE titule) xD
to bi se sada moglo oduziti jer mi je prije 2 dana akaunt bio provaljen od strane jednog guildasa (pogodio mi pass) i odnio 90% itema, sve pare i sve materijale i svu cugu (taman skupio cuge da maxam drunk) tako da sam izgubio 800-1000k.
racunam da kroz godinu dana cu imati sve max titule. najduze ce trajati luxon title. nije ni kurzick puno kraca, ali je dosta kraca od luxona
lol, ko je to napravio???= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
= Citat =:
Izvorno postao Kron
IGN Doktor Boro (monk), Hrvatska Kraljica (ele)
sada je na skijanju do 12.01.
Da nisi kupio Platinum izdanje, ono ima Eye of The North već u sebi...?= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
on misli na log in screenu= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
svima to pishe jer je to najnoviji "nastavak" guilda
mali boro?= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
pa kak ti je mogao "pogoditi" pass? :?= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
jadan ti :(
Valjda bi nakon skoro godinu i po dana trebao znati za ovaj skill, osim toga warrior baš i nije primary targret u PvP igri.= Citat =:
Izvorno postao Kron
= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Mora biti da si ti igrao s nekim poprilično retardiranim monkovima ako oni nisu skužili da ti ideš napasti kada si im rekao da te "izprotaju".= Citat =:
i da, kao sto ti kazes "ako su monkovi znali.." nisu.Smeni je jednostavno pukao film cekanja, jer sam znao da nam se pishe loshe, pa sam se zaletio da posnemo s umiranjem i da mogu sto prije otici u PvE.
To nije moglo biti prije godinu-godinu i pol dana jer koliko je meni poznato tako jak Rit spike se pojavio tek nakon izlaska Nightfalla.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
kako nije moglo biti prije godinu dana kada ima vec 14 i pol mjeseci kako je NF izasao? (da budem precizniji 26/27 10. 2006. je NF izasao= Citat =:
Izvorno postao ssalG
kao prvo spiritway je originalno bio korišten u samom početku GW-a, i strategija je bila cappat altar i onda zaspammat spirite kolko se dalo (tad su još uvijek mogla bit dva ili više spirita istog tipa) i kad bi se cappalo sa spiritima se radio bodyblock na stepkama u hallsima i gg je bilo
zašto warrior nebi smio imat endure pain? hallse sam većinu vremena igrao kao warrior i standardni build je bio: Eviscerate, exe strike, bull strike, distracting blow/chop, sprint/rush, shock, res, frenzy tak da za endure pain i nema baš mjesta, ai kak je neko već rekao, ako dođe do toga da treba iskoristit EP onda si ili mrtav ili infusean (čećše ovo drugo ako igraš s dobrom ekipom)
btw, FOTM - flavour of the month, gimmick buildovi tipa iway, rit spike itd. => no skill
Koja su vaša iskustva s Mesmerima?
Mislim, jel ko igra s njima, jer se od njih može stvorit super lik, i s čim su najbolji u kombinaciji?
Pitam to jer mi se čine zanimljivi, pa bi možda drugog lika složio Mesmera.
mesmer moze biti jebacki igrac, smao sto to nitko nece prihvatiti= Citat =:
pogotovo protiv caster, castera moze sjebati u roku od par sekundi
takodjer moze i biti "fighter" , ali najveca svrha mu je anti caster, anti malee
PO meni najbolja klasa,najdraža u svakom slučaju.
Kolko god bili dobri i u PVE-u ne proporučujem ti ga jer ćeš teško nalazit grupe za npr. Slavers ,deep,DoA i sl.
Mesmer moj prvi GW lik ikad,sad mi je žao što sam ga izbrisao još davnih dana.
nije mi jasno zasto brisete likove?????= Citat =:
Izvorno postao Pro n00b
ja nijednog svog lika koji je bio veci od lvl 5 nisam nikada obrisao niti cu
sta, nek stoji i "stari" i ceka birthday present a ako ne igrate s njim nek sluzi kao storage
ali primjetio sam dosta da ekipa brise likove zato jer su lika glupo nazvali (e o tome ste trebali razmisljati kada ste pravili lika)
mozda jer nema svatko 12 slotova :roll:= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
pa kupish dodatni slot= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
bolje dati 9€ nego obrisati lika na kojeg si utrosio 200+ sati
Jel ti shvaćaš da živimo u zemlji u kojoj roditelji ne razlikuju pojam gejmanja od super maria i misle da su kreditne kartice zlo poslano od samog Sotone ? :)= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
ako mi lik ima više od 5-6 sati, ne brišem ga....(to za mene znači da je već veliki lvl)= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
something like that :P moji su starci tako paranoicni da jos uvijek koriste samo gotovinu u placanju.. svega :cry:= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Imao sam mesmera od prvog dana kada je GW izašao dakle prije nekih 30 mjeseci,i vjeruj mi u to doba je bilo nemoguće naći grupu sa mesmerom,zato sam ga obrisao. Trebalo je proći kakvih godinu dana da ljudi shvate ustvari da mesmer može biti jako koristan;ista stvar je bila i s rangerima u početku.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Ja sam to napravio samo jednom, kad sam mezmericu nazvao Iranna Thundersword (laaaame). Kasnije sam promijenio u Iranna Thunderstorm. Odsad ću sve ženske PvE likove zvat Iranna. :D= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
EDIT : Šta se tiče kupnje dodatnih slotova, sumnjam da će većini igrača starci to dopustit, uglavnom zbog ovog što je Aerial rekao.
da ja to mogu platit u gotovini, majke mi ak već nebi imao barem 15 slotova...(a kasnije i više)
Meni ih je 6 dosta. Svaki dio sa 2 lika i to je to.
ma cuj ako imate pare, mozete uvijek naci dobru dusu koja cem vam kupiti taj dodatni slot (vi nejmu pare uplatite na njegov racun)
bad je u tome sto morate dati svoj akaunt njemu (zato sam ja frendu dao pare na ruke, on dosao k meni i kupio 3 dodatna slota i gg)
Hmm moze objasnjenje zakaj mu moram dat acc??= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
btw jel moze to nekako drugachije nego preko kartice?
pa ja sam to rekao jer su svi rekli kao da im starci ne bi dali pare (plus joh onda moras imati odredjenu karticu koju podrzava online shoping u GW)= Citat =:
Izvorno postao axe
zasto moras dati accaount? pa zato jer se ti moras logirati na accaount i onda u gw online shop i tamo odebires dodatne slotove (zato je najbolje imati nekog frenda koji ima karticu, dodje kod tebe, ti se logiras, odes u online shop, oznacis sve sta oces, das frendu toliko i toliko para, on ukuca svoje podatke od kartice i gg)
OK, još par noobovskih pitanja od mene:
-Jer mogu kak prebacivat lovu ili iteme s jednog lika na drugog, na istom accauntu?
-Kak se izvode one animacije (nakloni, mahanje, itd.)?
-Igram sa Warrior/Ranger. Zanima me jer mogu imati više od jednog peta?
- Use the Storage Luke,imas u svakom gradu Xunlai agent,platis 50 + 50 g da ti da storage account,to moras na svakom liku napravit= Citat =:
-to su ti emoteovi, imas "sifru" koju upises u chat,kao npr /wave , /bow, /dance
-mozes imat samo 1 peta ali ga mozes zamjenit poslije tako da ovog das tameru i samo nanovo charmas novu zivinu
1) Možeš, preko Xunlai Chest. Prvo moraš platiti 50 golda da bi mogao korisiti taj chest. Imaš ga u svakom gradu i itemi/gold ti vrijede za cijeli account.= Citat =:
2) Ako imaš oriđiđi, pogledaj u mini-manual od igre, Quick Reference. Ako ga nemaš, pogledajovdje
3) Jedan pet po liku. Doduše, možeš ga promjeniti...
*pretekao me Utoplytanian :D