Nemam pojma dečki :D
Ja imam bak fileove odkako sam počeo sa Diablom na v1.12a, znači debelo prije nego sam instalirao ATMU. Ako ne vjerujete, mogu puknuti SS :P
Printable View
Nemam pojma dečki :D
Ja imam bak fileove odkako sam počeo sa Diablom na v1.12a, znači debelo prije nego sam instalirao ATMU. Ako ne vjerujete, mogu puknuti SS :P
A šta ćeš kad nismo svi dovoljno hardcore da radimo backup kad god stignemo. :)
A, ma nije meni do charachtera, nego stvari koje je imala... Sad sve izgubio...
Al ma boli me uvo, ja ću čuvati taj .d2s file i nekako ću ga otvorit, pa makar i pajserom LOL :D
Al stvarno mi nije jasno... Kako tako iz čista mira može nestat... :cry:
Znači imam save sve, samo ga igra ne očitava niti ATMA koja tvrdi da to nije .d2s, save file... :cry:
Eto ja bi stavio sliku da vidite al baš ne znam kako budući da mi je RANK "znam upalit pc" LOL :D
Pa onda možeš jednostavno stavit link do slike.
Pa jel moram uploadat tu sliku negdje onda ako trebam link stavit?
Uploadaš sliku ovdje -> http://imagevenue.com/= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
To radiš tako da browsaš do slike na HDD-u i odabereš "Safe for Work" opciju te pukneš "Send files" gumbek.
Nakon toga prekopiraš url na thumbnale ovdje na forum... Imaš dvije thumbnale opcije, tebi treba ona koja počinje sa velikim slovima -> URL...
Eo mene nakon par dana... Tjedana LOL
Ma ko šiša sliku, ionako sam pobriso sve characterse, instaliro onaj Median 2008 al mi se nesviđa baš pa ću vjerojatno instalirat D2 sa 1.12 i počet nanovo sve... :ekipa:
Ako ima koga zainteresiranog da igra s nama na privatnom d2 serveru neka se javi na moj msn ili neka dode na hamachi x8088-d2-01 pass: x8088 i neka doda server ime: x8088 ip adresa: pvpgn.x8088.net :D
Sve više ljudi briše prašinu sa svojih starih Diablo 2 CDova baš nako što je D3 najavljen.
Kao i sa Starcraftom, to me malo zivcira
Zašto bi trebalo, ljudi se žele podsjetit davnih hitova prije izlaska novog. I ja sam to napravio.
Hmm cini mi se zanimljiv Diablo 2 , nemoj te me ubit na ovome sto cu reci, nisam nikada igro Diablo 2 pa neznam dali da ga kupim? :D
Kupi.
Je ima koje ekspanzije, ak ima je ima kakav Chest de dobijes i ekspanzije?
Ekspanzija : Lord of destruction, dobiješ još jedan act s njime i puno novih stvari, pogledaj na http://www.crovortex.com/
Ovako; Ispravak.
Usput, Mi igramo Diablo 2 prije najave trojike.
Server name: x8088
IP Adress: pvpgn.x8088.net
Hosted by Luka8088
Link: http://forum.x8088.net/pvpgn/
Vidim da se ovo baš više i ne igra pa ako ima neko neke dobre stvari za sorsicu, a voljan ih je dati neka mi javi na pm.
Trajalo je dok je trajalo.= Citat =:
Izvorno postao mronki
Bilo je dobro dok je trajalo, valjda na to misliš. Ida bilo je ljepo na netu razvaljivat beštije i par ljudi slabijih od mene, ali što ćeš.
dosta je diablo 2 i izdržao,al jebiga,ne mogu ljudi samo to igrat.prije ili poslije i najbolje igre panu u zaborav,diablo 2 nije iznimka.= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
Diablo 2 je jedna od rijetkih igara koje neče past u zaborav. Vjeruj mi
Cthulhu, nije to C.A.B.A.L. napiso neg mronki
Ma šta pričate vi da su zaboravili na D2 otkad je najavljen D3... Mene to još više nabrijalo, pa eo opet igram D2 iako sam nedavno izgubio save zbog nekih problema...
Nema tu stajanja, D2 je legendarna igra i nikad neće biti zaboravljena! Pa igrat ću je za 10 godina makar da se sjetim svojih mladih dana :D
LOL to isto ko Warcraft 2... Možda sam lood al meni je 2 puuuuuno bolji od 3... Jedva ga našoh na netu, pa eto sad ga rasturam... Ja sam očito ljubitelj starih Blizzardovih hitova...
PS: E sad, ima igra koju tražim, al je baš nigdje nema... Asghan: The Dragon Slayer
Sad sorry zbog offtopica al, ako neko ima neke informacije di downloadat igru, ili samu igru da mi proda (inače iz '98 godine), nek mi samo to pukne na PM...
A evo sad je 5 ujutro, i ode nastavit razbijat D2, jooj al sam bolestan hehe...
Uff :(
Opet svi zatajili. Izgleda da jedini ja igram tog D2 :P
Pa ja sam rekao da bi opet igrao, ali na battlenetu i to iz pocetka.
I ja bi ga igrao na battlenetu da imam orginal koji nigdje ne mogu nač za kupit :(
a ja ga igram, ali sp, posto ovo u mp nije stabilno, malo se igra, malo ne... radje cu levelati nekrića, s njime jos nisam posteno igaro... a onda do izlaska trojke jos ostaje amazonka, assassin i druid...
Ne znam... Ja sam u Vukovaru i znam da ima oriđiđi za nekih 90 kn kupit... Čak sam ga i ja htjeo si uzet al besparica je bila jača... :D
Nego, imam jedan problem... Tj. imaju ga svi...
Igram taj D2 jedno 3 godine već i promjenio sam konfiguraciju sto puta ali bemti oni FPS u igri su uvijek na 25... Kad stisnem ESC i odem na menu FPS skokne na nekih 140... To znači sammo jedno: FPS je igleda zaključan na 25 i neda više...
Pa jel zna neko kako se to može sredit da ti FPS radi normalno a ne samo na 25?
Ima neka caka kako "clockat" FPS da radi na malo više od 25? :hangin:
FPS u MP ili u SP?
btw. u Crovortexu i u Algoritu ima za kupit original Diablo, bagatela tako da tko god tvrdi da nema za kupit, nezna o čemu priča.
nemam ti pojma... to vam je zato jer se bespotrebno zamarate sa tom prokletom brojkom... ja niti neznam na kolko fpsa mi radi, i frankly, i don't care... jer savrsena igra radi savrseno... :)= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Pa dodite igrat na x8088 server :D, mi igramo tamo diablo 2 preko battleneta :) .
Ja sam instalirao onaj x8088bnet upalio diablo 2, odabrao taj getaway, stisnuo battlenet i pisalo mi je da se ne mogu spojit
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ma u Single Playeru...
Ma ne znam, glupa mi to fora zaključavat framove... Frend ima 8800 GTX, a igra stara 8 godina mu radi na 25 FPS... Pomalo ironično, ne??
E ljudi... Jel ima neko SHAEL runu? Pod hitno mi treba!!!
Spreman sam i na zamjene itema :D
Dobio sam dosta zanimljivih unikata u zadnjih par dana... :D
E lik, spojite se sad ponovo na x8088 za daiblo, admin je nešto krivo bio loader složio.. popravio je sad... ccc= Citat =:
Izvorno postao mronki
BTW, mi smo digli bnet, jer original saka, igra sam original prije koju godinu bilo ok, al sad... nemože se više to, zapostavljeno je, čiteri, bla bla bla.
Daj... Pa nemojte reći opet da niko ne igra D2... :-x
Ajd ako makar imate saveove pa mi dajte prokletu SHAEL runu, imam AMN imam THUL, treba mi još samo SHAEL da napravim onaj Rune Word Armor za Amazonku
A da ironija bude još veća, dobio sam DOL neki dan a ona na listi jedna poslije SHAEL...
Eh kad bi ju mogo pretvorit u 3 SHAEL nekako... :hangin:
Jedna rijeć za vas sve. KLIK
Ubaci je jedinu u kocku i vidi što če biti.
:rotfl: :rotfl: Fora kad lik baca Find Potion na frajeru :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Aaaaaa, pa ja imam svih 10 simptoma!!!= Citat =:
Neki dan sam ispizdio psa i dobio 3 level-upa
Čak sam i vidio Dark Wanderea kako mi piša u WC-u