-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
The Adventures of Mark Twain (1985)
http://www.imdb.com/title/tt0088678/
http://i32.tinypic.com/bhah00.jpg
Based on elements from the stories of Mark Twain, this feature-length Claymation fantasy follows the adventures of Tom Sawyer, Becky Thatcher, and Huck Finn as they stowaway aboard the interplanetary balloon of Mark Twain. Twain, disgusted with the Human Race, is intent upon finding Halley's Comet and crashing into it, achieving his "destiny." It's up to Tom, Becky, and Huck to convince him hat his judgement is wrong, and that he still has much to offer humanity that might make a difference. Their efforts aren't just charitable; if they fail, they will share Twain's fate. Along the way, they use a magical time portal to get a detailed overview of the Twain philosophy, observing the "historical" events that inspired his works
clip sa Luciferom
http://youtube.com/watch?v=ak3z2Pm7Iwg
uglavnom tko je volio gledati filmove Tima Burtona voliti će i ovo
-
Jučer sam gledao Wanteda u kinu :D
Dobar je film, naivan poput Matrixa ali je definitivno jako zabavan i isplati ga se pogledati! Moja preporuka!
-
Resident Evil: Istrebljenje -dosta dobra praznoglava zabava
Cloverfield-iznenađujuće dobar
Ja sam legenda -dosta dobar jedino da kraj filma nisu zeznuli
Nacionalno blago: Knjiga tajni -dobra zabava
Ruska obećanja -izvrsno,jako zadovoljan
Beowulf -zabavan
Alien protiv predatora 2 -jako loš film
Američki gangster -odličan film
U 3 i 10 za Yumu -prava uživancija
Dolina nestalih -jako dobra drama
Samo pucaj -sranje
Iron Man -vrlo dobar
Nema zemlje za starce -izvrsno!
Nestala bez traga -za mene najugodnije inenađenje u zadnje vrijeme.Tko bi rekao da Ben Affleck zna tako kvalitetno izrežirati film
eto to pogledao u zadnje vrijeme,dosta dobrih filmova... :P .
-
trebam jedan film..... detektiv, treći riech, hitler je pobjedio....njemci zataškali genocid... lik počne kopati... stariji film, može netko reći ime
-
fatherland...bio prekjučer na tv-u...ja snimio ali i gledao prije :)
-
Tek sam pogledao Hannibal Rising.
Dobar film ali nemože se mjeriti sa prethodna 2 dijela.
-
ili 3? ili misliš da hannibal ne valjda, pa samo "priznaješ" jaganjce i red dragon?
a možeš tu stavit i manhuntera u kojem nije glumio hopkins, ali je isto lecter tamo
-
je gledao tko Into the wild ( U divljinu po naški ) ?
-
ja nisam, frend mi je gledao, rekao da je odlično al da nikako ne čitam na imdb-u o čemu seradi da mi ne pokvari i tako ja nisam čitao, ali još nisam ni gledao :(
-
Koliko ima dijelova Hannibala?
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
ili 3? ili misliš da hannibal ne valjda, pa samo "priznaješ" jaganjce i red dragon?
a možeš tu stavit i manhuntera u kojem nije glumio hopkins, ali je isto lecter tamo
Red Dragon nisam gledao. Nisam ni znao da to ima veze sa Hannibalom Lecterom. Mislio sam na "Kad jaganjci utihnu" i "Hannibala".
Hannibal Rising je odličan film samo što su meni osobno puno bolji "Kad jaganjci utihnu" i "Hannibal".
Bolji su mi zbog radnje. Hannibal Rising me podsijeća na "Vranu" ako si gledao.
-
wanted gledao
užas od filma
5/10
no brain movie pun dobre akcije i spešl efekata
-
[quote=###DK###]
= Citat =:
Izvorno postao "Da_killah":3p7ullhh
Red Dragon nisam gledao. Nisam ni znao da to ima veze sa Hannibalom Lecterom. Mislio sam na "Kad jaganjci utihnu" i "Hannibala".
Hannibal Rising je odličan film samo što su meni osobno puno bolji "Kad jaganjci utihnu" i "Hannibal".
Bolji su mi zbog radnje. Hannibal Rising me podsijeća na "Vranu" ako si gledao.[/quote:3p7ullhh]
ima ta 4 dijela i manhunter koji je snimljen još prije jaganjaca. vranu sam gledao, a za rising sam čuo da je loš pa neću ni gledati... :)
-
= Citat =:
Izvorno postao olio
wanted gledao
užas od filma
5/10
no brain movie pun dobre akcije i spešl efekata
Baš je zato do jaja :D
-
gledala dinosaure 3d i platila kartu 40kn za naočale koje sam morala vratit.. i ono, očekujem ja neki dugi film, dosadan... kad ono, jedva traje 40-ak minuta. jebala sam im mater(zašto nisam pogeldala koliko traje!)-.-
-
danas sam iz ciste znatizelje odgledao onaj neki film "underdog" sa nekim super psom :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Matilda Mother
gledala dinosaure 3d i platila kartu 40kn za naočale koje sam morala vratit.. i ono, očekujem ja neki dugi film, dosadan... kad ono, jedva traje 40-ak minuta. jebala sam im mater(zašto nisam pogeldala koliko traje!)-.-
dobro, i jel bar rula taj imax?
-
= Citat =:
ima ta 4 dijela i manhunter koji je snimljen još prije jaganjaca. vranu sam gledao, a za rising sam čuo da je loš pa neću ni gledati... :)
Ako ti se svidjela "Vrana" možda će i ovaj. Filmovi su skoro pa identični što se tiče radnje. Uglavnom osveta i brutalnost.
-
= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Ako ti se svidjela "Vrana" možda će i ovaj. Filmovi su skoro pa identični što se tiče radnje. Uglavnom osveta i brutalnost.
Hanibal umre i vrati se kao osvetnik?... :o
-
[quote=Aerial_51]
= Citat =:
Izvorno postao "###DK###":3e1xok1z
Hanibal umre i vrati se kao osvetnik?... :o[/quote:3e1xok1z]
Ubiju mu sestru pa se on osvećuje. Nema fantazije.
-
= Citat =:
Izvorno postao Matilda Mother
Jel se barem kuži 3D ili je bezveze? Opiši doživljaj 3d-a!
-
Polgedal sam jučer na telki po ko zna koji put, Fire Down Below, još jedan odličan film Stevena Seagala, čovjeka s tisuću emocija :)
http://www.2flashgames.com/2fgkjn134...Chart-4083.jpg
-
spreman se pogledati american history x
-
pogledah Tenacious D
prejeben film
-
Rezervirao sam si karte za Hancocka ovaj petak :D
Javim dojmove u subotu vjerojatno!
-
-
= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
american pie 6
to ima? majke ti, zaostah... komentari pls?
-
Da, i mene zanima :D Nisam gledao niti 5. niti 6. nastavak! Cura je gledala 5. (gola milja) i kaže da bi me mogel zanimati film pošto ima puno puno golotinje :D
-
Jučer gledao neki prastari vestern, Blago u Topeci ja mislim da se zove, jako gg film, volim stare vesterne :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da, i mene zanima :D Nisam gledao niti 5. niti 6. nastavak! Cura je gledala 5. (gola milja) i kaže da bi me mogel zanimati film pošto ima puno puno golotinje :D
zadnje koje sam gledala su band camp (najbolji) i onaj... na faksu kao... beta nešto valjd :rotfl:
-
pogledao american history x ....
preeeejeeeebena filmčina :pray:
je gledo još tko ? kakvi su komentari ?
-
Ja sam ga imao, bratic mi ga posudio kaze odlican film, no na kraju ga nisam pogledao.
Ocito gadan propust :(
-
derek vinyard :)
danas casablancu moram gledat, ako je uopće na tv-u, trebala bi bit, stavio sam snimat :)
-
Hero
Vrlo dobar film s odličnim, vjerojatno najboljim vizualnim efektima koje sam ikad vidio.
Ti Kinezi su genijalci što se tiče fotografije scena.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Hero
Vrlo dobar film s odličnim, vjerojatno najboljim vizualnim efektima koje sam ikad vidio.
Ti Kinezi su genijalci što se tiče fotografije scena.
Posebno je dobar onaj srcedrapajući prizor kad vidimo siluetu u vratima punim kopalja. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
pogledao american history x ....
preeeejeeeebena filmčina :pray:
je gledo još tko ? kakvi su komentari ?
Naravno da je odličan, ak ti se to svidjelo, trebao bi i ovaj film obavezno pogledat, Romper Stomper, jako dobar.
-
Kak je fora ovaj IMDB, apsolutno sve informacije imaš o svim filmovima! Čak imaju pohranjenje i greške odnosno nelogičnosti tokom snimanja filmova :D
Evo za American History X -> http://www.imdb.com/title/tt0120586/goofs
-
Baš pogledao; Ubojstvo Jessea Jamesa od kukavice Roberta Forda .Odličan film ali pod uvjetom da ne očekujete divlji vestern film.Izvrsna gluma.
-
upravo pogledao Dororo
odličan film ali samo za one koji su čitali mangu ili općenito čitali mange