Glasina o Code Geass R3:
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... code-geass
Printable View
Glasina o Code Geass R3:
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... code-geass
Za naruto fanove
kishimoto
cited 2008 Jump Festa
2 of narutos ppl with die and 1 will become seriously injured.
(so i am guessing, with jiraya gone, i think tsunade will die)
Sasukes skills cannot be matched by narutos new skills (hermit mode)
SAI!!! will casue something huge!!(???)
naruto has a bloodline limit (cant wait to see that)
akatsuki leader will kill 6 people (start counting)
Naruto will collide with Pain; Kakashi’s team will collide with Tobi. There will be big turnaround on Tobi v. Kakashi’s team. (thats why i think kakashi wont die)
Naruto v. Pain will be fights of the “beasts”. Be prepared, during this fight there will be deaths from Naruto’s team. (tsunade??)
Three new members will join the Akatsuki. They will be stronger than Deidara, Hidan, and Kakuzu. One of them is the brother/sister of the Hokage (DANZOUUUU!!???!!)
After all these fights, there will be a great war (nice, kill em all)
There will be death on Tobi v. Naruto team and one of them becomes unable to fight.. (ouch wonder which one is which)
This Jinchuuriki (KILLABEE) kills one of the Akatsuki’s members and invades Konoha by him/herself. During this fight one dies, and one will lose his/her eyesight (killer bee dies and sasuke or kakashi loses his eyesight)
:D
i treća verzija naruta
http://www.narutowallpaper.biz/image...kage-small.jpg
Can't wait D:
samo znam da se ta slika mota po internetu vec 10 godina :(
Previše smrti(makar ne kužim da li se to zbraja ili su iste stvari)...znači vjerujem da Sakura i Naruto će biti živi,izgubiti će vid Sasuke(nekako mislim da Kakashi neće jer mu je samo 1 oku(obitovo) ima sharingan
Ima tko link za naruto mangu i da li mi može reći na kojem je chapteru shippuuden(znači anime) stao?(prevedno na engleski)
Double Post
Evo "točniji" SPOILERA
http://www.naruto-boards.com/330665/maj ... spoilers./
znači svi su mrtvi..doslovno...
Pogledao FMA do kraja... Počinje me anime stvarno živcirat... Moram si nabavit neki sa malo sretnijim završetkom. Ajde, bar me nije dotukao ko Berserk :cry:
obavezno pogledaj FMA movie nadovezuje se na priču= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Nisam ni znao da ima i film, thanks :)
Berserk nema toliko loš završetak koliko misliš. Čitaj mangu.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
FMA muvi je prilično smećast.
Pogledo Tengen Toppa Gurren Laggan
Preprejeben. Kamina je najjači lik u istoriji televizije. :pray:
Kamina je stvarno jedan od onih jedinstvenih likova za kojeg još od 1. epizode znaš da će razvaljivati... da ne spominjem kako su mu cvikse postale novi meme u anime komunama. Ali pored toga i glazba razvaljuje u seriji... predobra je.
Al e, jednu stvar nisam nikako ikako mogao preboljeti. Još uvijek mi se srce cijepa. :(
Neću reć koje jer je spojl, al mislim da shvaćaš. :(
Gledam Monstera sad. Prilično boguje.
Gledam Elfen Lied,dosao do episode 09...dobro je...pitam se,da li postoji nesto s vise blood and gore,nasilja itd.?
Nisam gledao elfen leid, ali berserk ima krvi na hektolitre...
Sad gledam witch hunter Robin, dosta je dobra serijaa, jedino me živcira što su sve epizode ili pomalo nedovršene, ili jednostavno napeti dio zguraju u 2-3 minute pred kraj.
Čitao sam nešto o Berserku,kao kraj je uber tužan,ali u mangi je manje itd.
Inače nije meni toliko stalo do te krvi nego vise do nacina kako su ubijeni i zasto...(mislim nije mi isto kada jedan super heroj dobričina pobi 6000 zlih nabildanih likova i kada mala curica useta u stan i pobi cijelu familiju,opet,i opet,i opet.)
da... mala curica scenario je mnogo bolji i kulniji... trenutno ne gledam nista, dvoumim se da li da gledam darker than black ili ergo proxy....
Toplo preporučam berserk, ne zbog hektolitra krvi koji su po meni totalno nepotrebni, već zbog izvrsne priče, dosta dobrih likova i fenomenalnog soundtrack-a (u animeu naravno jer intro je strava i užas).= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Savjet za ljude koji nisu pogledali berserk a htjeli bi - počnite ga gledat od DRUGE epizode, te prvu epizodu odgledajte NAKON ZADNJE. Naravno ne morate se za ovim povoditi, ali prva epizoda na ovaj način ima 95% više smisla, a i kraj samog animea vam tako neće ostaviti gorak okus u ustima...
Hm,zelis reci da je prva epizoda zapravo se nadovezuje na zadnju?
Prva epizoda je daleko, daleko nakon zadnje epizode (nadovezuje se, ali je toliko preskočeno da će opet ispasti čudno ako nisi čitao mangu). Opet će ostaviti dosta toga neotkrivenog, ali ti na neki način neće spoilati neke stvari (naravno, ako povežeš sam).
Vjerojatno ću opet pogledati Tengen Toppa Gurren Laggan... samo prvi dio serijala.
Kao što Arby reče, u kronološkom smislu se događa nakon zadnje epizode. Ja sam gledao normalnim redosljedom, i 2-3 epizode pred kraj uopće mi nije bilo jasno kakve veze prva epizoda ima sa ostatkom serije. Tek na samom kraju ona dobija neki smisao, zato i kažem da bi ju bilo pametnije pogledati nakon svega ostalog.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Eto, nakon mjesec dana čitanja, završio sam s mangom Lone Wolf And Cub.
I evo, bez zadrške mogu reći da je ovo nešto najbolje što sam pročitao u životu, bilo knjiga, strip ili manga, i jedina koja me uspjela natjerati da pustim suzu, i to više puta kako su chapteri odmicali do savršenog završetka. Ne želim uopće spominjati radnju, da ne pokvarim nekom užitak čitanja, zato što se ovo jednostavno MORA pročitati, s obzirom da je to ujedno i najutjecajnija manga o samurajima i feudalnom Japanu, koje je utjecala na sve koje su došle poslije nje.
Ne postoji ništa slično ovome, i svakako zaslužuje pozornost svakoga tko ima imalo zanimanja za ovakav tip crtane umjetnosti. Samo nemojte odustati na početku, priča se malo sporije kreće, ali kad krene, čita se u jednom dahu. Kad još malo proučim povijest Japana, sigurno ću je opet pročitati da bolje povežem neke dijelove koji se tiču tog perioda.
I da zaključimo, PROČITAJTE JU ! :)
Hm. Nakon par mjeseci potpune apstinencije od mangi (morao sam stati, pojela me ovisnost) , nastavljam čitati Berserk. Oću još enourmous sword ekšna!1!1!
Nakon toga čitam "Lone Wolf and Cub", point taken. :D
Nije baš (politika i to mislim), to se možda samo tako čini do negdje sredine serijala, ali zapravo je u pitanju jedna jako osobna priča i, ma koliko drugi likovi bili zanimljivi, sve se vrti oko Guttsa i njegovog života. Ukratko, on je lik i pol iako dobar dio gledatelja o njemu misli samo kao anime Conanu.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Pa, ak ćemo gledat striktno anime, nekakvu dozu ljudkskosti i dubine počinje pokazivati tek negdje nakon polovice serije.
Počeo sam gledati full metal alchemist...ok je,samo mi se čini kao da je sve nekako pre skraćeno(to jest nisu htjeli imati 5 epizoda za svaku avanturu nego maximalno 2)
Je tko gledao Monster?
Ne baš, ali realno gledano jedini je pandan Death Note-u (bolje rečeno, DN je njemu).
DN je mnogo, mnogo sporiji. Nekad je tolko spor da je dosadan. Kod Monstera je kul kaj nije uvijek glavni lik u centru zbivanja. I manje je predvidljivo od uobičajenih smeća koje imaju naziv "triler".
I da, meni je Monster morbidniji od DN. Slikovnice ftw.
Donekle da (po meni je isto Monster kvalitetniji od DN-ta, ali spada u onu "niche" kategoriju anime-a tako da se definitivno neće svidjeti svima), ali DN ipak dobija dovoljno poleta čisto od strane drame i epike, što od likova pa do ukupne prezentacije, da se održi i bude zanimljiv... bar do onogSdogađaja gdje sve kreće nizbrdo.
Inače, pogledao opet Tengen Toppa Gurren Lagann, sve do kraja unatoč tome što sam rekao da neću, i opet moram reći da je anime odličan (od bombastične glazbe koja prati 1. story arc pa do prokletoSdobrog mixa opere i rapa (shvaćate; opera + rap... pjesma je "Libera Me From This Hell") koji savršeno odgovara za zadnju borbu)). Samo je kraj žalostan do bola.
I da, u nas je izgleda došla ova manga Balada o JanjetuS(Lament of the Lamb) koja se bavi vampirizmom, do neke mjere, a ne tipičnim Japanskim demonima tako da je preporučam fanovima i onima koje zanima (200 stranica za 33kn je dobra stvar).
DN mi je bio predobar do tamo negdje 15. epizode, onda je posto naporan. Kad je [SPOJLER]SL krepo[/SPOJLER]Smi je postalotako dosadno da nisammogao gledat dalje. Gledo sam do 29.epizode.
Mislim da se svi slažu sa tim da je dn otišao nizbrdo kada se dogodilo ... ono. A i kraj mi je bio nekak pre mlak.
Unače jučer sam odgledao witch hunter robin. Skroz dobar anime, s time da je i tu kraj nekak mlak.
Yup. Obično se potrudim pogledati novu epizodu dan ili dva nakon što je subbaju.= Citat =:
Izvorno postao LL21
O čemu se radi?
naruto manga is back on track sto se kvalitete i inovativnosti tice koju je imala na samim pocetcima... gledam zadnja dva chaptera i mislim u sebi ako je ovo kraj serije i ako se ovim tempom zavrsi, sva sranja koja je kishimoto priredio ce biti nadomjestena i on ce se iskupiti za svoja nedjela, zadnja dva chaptera obavezno pogledajte...
bleach nafovjestava sjajnu akciju, ali i jako velik vremenski period u kojem ce se ona desavati jer je jednostavno pretesko, u mangama pogotovo, pratiti 4 ili 5 fajtova istovremeno i ne izgubiti na dinamici price...
jedna manga koja me zaokupila ova dva dana je Beck, uopste nije u rangu a kamoli zanru kao narutard ili izbljeljivac ali me opsjela... http://www.onemanga.com/Beck/1/01/Snije jump, znaci stil crteza je off od ostalih poznatih mangi (shounen je), nije battle manga, necu govoriti koji je znar jer pomalo ni sam ne znam, kazu na onemanga u da je music drama manga... ima dosada 100 chaptera, ja sam dosao do 41. (trebalo mi je dva dana), po chapteru ima 68 cirka stranica (normalni format stranice od 4. chaptera), tako da je dobar materijal za citanje... sto sam utvrdio da me drzi na njoj najvise su detalji gitara, a sami detalji odma povlace da su crtezi kvalitetni, jedini manjak u kvaliteti crteza su lica (dvije cure izgledaju identicne, tek sam ih maloprije uspio razlikovati), a onda postoje i ona ogavna lica kakva samo shounene mange mogu imati... znaci nema demona nicega, down to earth je manga i jako realna...
Anyway čini mi se zanimljivi ovaj Neon Genesis Evangelion(makar ništan ne kužim koliko ima dijelova i koga čega) i Cowboy Bebhop(ah,nikako zapamtiti,još stalno govorim jebob)
EVA je... U redu je, iako mi je glupav zbog koječega. Bepopa mi je kul. Jedan od zbilja rijetkih animea/filmova/biločega gdje mi je glavni lik potpuno kul.
Enivej, gotov sa gledanjem Monstera. Zadnje epizode su bile uvjerljivo najbolji dio. Svršavao sam.
Pitam se kaj bi sljedeće mogao. Htio bi Trigun još jednom odgledat, al sam na 56k i nemam doma taj anime. :(
Ahhh,trebam neki anime(bilo bi poželjno da postoji i manga(malo teško da nema) i da se drži nje(moze da ima hrpa fillera,samo da nije totalno druga stvar))
Neki modern life,opušteni,stvarno mi na živce idu svi neki nadrkani likovi i situacije koje moram analizirati,imam dovovljno već problema
Stvari koje su slične donekle time su shojo anime ,naravno vjerujem da tu uvijek ima prikrivenih motiva i toga,ali mislim da sam u stanju ne se baviti time
Gledaj "Welcome to the NHK". Kul social anime o društvenim problemima japana. Većinom se radi o tzv. "hikikomorima", tj. noliferima koji nikad ne izlaze iz stana, al ima tu i o multi level marketingu, zlostavljanju, mmorpg-u (world of fantasy, rofl), itd. Kul je, ima humora i sve.
Ja gledam bepop ispočetka. Prije sam pogledo otprilike pola epizoda. Prije nekih godinu i pol... Sad gledam opet. Pogledo 3 epizode. Spike. <3
Bebop je genijalan anime, probaj ga ovaj put pogledat do kraja.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Sad ću sam sebe besramno citirat, u slučaju da netko nije primjetio na prošlim stranicama:
:oops:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl