= Citat =:
Izvorno postao M4mut
sad baš sumnjam da od 100 ljudi koji igraju na private serveru imaju LFG chanel, prije bi imali World chat ili tak neš
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao M4mut
sad baš sumnjam da od 100 ljudi koji igraju na private serveru imaju LFG chanel, prije bi imali World chat ili tak neš
inače,
/say *tekst*S:Svi oko tebe to vide
/yell *tekst*S:Svi u regiji to vide
/w *ime osobe**otvori se prozorčić* *tekst*S:Samo osoba čije ste ime prethodno unijeli vidi tekst
/1 *tekst*: Svi koji su priključeni na taj /1 iliti general chat to vide
/2 *tekst*S:Svi koji su prikljičeni vide tekst, inače /2 je trade channel
...
itd.
Yell ima svoj range, pretpostavljam negdje oko 200 yardi= Citat =:
Izvorno postao kaciga
ovisi s kojom rasom igraš :wink:= Citat =:
Izvorno postao Spectre
ovako imam jedan quest u kojem mi kazeovako:Use your mana tap abilyti on creatures with mana six times!ali ja ne znam sta je mana tap! a ja sam siguran da neko od vas to zna!
Blood Elf only, pogledaj si Racial spellove.
http://www.wowhead.com/?spell=28734= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
fala,za yeel,say i w znam,za ovo s channelima nisam znao :(= Citat =:
Izvorno postao kaciga
@flander
700+ ljudi ;)
hvala sad znam sto je mana tap ali kad klinem na to i na creature u questu i dalje stoji 0/6 a gore desno u kutu mana tap 3 10 minutes remainig= Citat =:
Izvorno postao lizard
btw. evo cijeli quest: Use your mana tap racial abilyti on creatures with mana six times,then return to the Archanist Helion
Mana Tap creature 0/6
plzzz help
Crocarp
mislim da je to quest od Blod Elfova na početku, znači, klikni na onu malu leteću lignju, i stisni mana tap
:wink:
ma rijesio sam! sve sam monstere ubijo dok nisam do njih doso! fala mamute na pomoci!
EDIT: opet sam zapeo! moram naci spomenik nekog bivseg kralja! nalazi se negdje na zapadu ja sam sve procesljo i nisam ga naso!
Hm,događa mi se nešto veoma čudno.
Danas kad sam igrao odjednom me izbaci iz igre.Ok,malo je laggalo.
Krenem sa relogom,upišem pass,kada...javi mi da sam upisao pogrešan pass.Oko 10 puta sam probao upisati - neće.Da,palo mi je na pamet da mi je netko haknio acc,ali...ima li netko neke druge ideje?
retrieve password
nadam se da ti ga je koscati rekao kada si se trejdao
bum probal ak ne izrezat cu mu srce :D
EDIT:Tko je na Kor'Gallu neka pita ovog isusa koji mi nije dao Secret Question koji mu je,lolwtfkkthxbb
e da,ime dotičnog isusa : "Kaciga"
= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
http://thottbot.com/q8345= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
Crocarp, slijedeći put kad zapneš na questu, samo odi na http://www.wowhead.comSi upiši ime questa, ne moraš nas zapitkivat za svaki mutavi quest koji se ionako može riješiti jednostavnim čitanjem quest loga... :boohoo:
Ovako, imam jedno interesantno pitanje, premda ne igram WoW.
Imate rasu Undead (The Forsaken ) u WoW-u. Imate klasu Mage.
Pa ako izaberete Undeada i klasu mage, igrate s undead mageom, jel tako?
Uglavnom, što zapravo undead mage nije lich? otišao sam na Google, i tražio lich, i vidjeh da piše na nekolicini stranicu da je lich undead magician iliti mage.
Slobodno me ispravite, jer WoW ne igram, no ovo mi se učinilo kao krucijalno pitanje.
Preferirao bih PM, jer ovaj podforum ne posjećujem često.
Thx
zato što je tako blizz napravio :p
Pliz treba mi za WoW ONAJ BROJAČ,KOJI MI BROJI KOLKO SAM MB-a skinuo tjekom igranja WoW-a...tnx
tportal any1?= Citat =:
Izvorno postao Bens
a isse znam daje negdje na zapadu! ali ja sam sve procesljo i nema ga!
Čitaj malo postove iza tvog, i prekini sa ovakvim pitanjima...= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
http://www.wowhead.com/?quest=8345
dobro eto rijesio sam! i vise me necete vidjeti u ovom podforumu! BB
Samo se ti javi, tu smo da pomognemo, pusti ostale :roll:= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
Eh posto se po 4 put vracam na wow i posto mi se ovo 4 put dogada ko bi reko...Nema WoW za kupiti raspordan....zna neko di bi mogao kupiti ili kad dolazi
algoritam hotel dubrovnik, algoritam u Avenue Moll-tamo ima ziher= Citat =:
Izvorno postao xaviaz
ty
OMG, za 4 sata igre skineš nekih 8mb, kaj će ti brojač???= Citat =:
Izvorno postao Bens
Ma treba mi da dokažem starcima kolko mi buraz dnevno igra wow,jel stvarno pretjeruje,a oni više vjeruju njemu(malo nevino djetešce :twisted: ),tak da im polažem da je posto ovisnik...tnx samo mi treba brojač...pls