jeste,imam čak i majcu :)= Citat =:
Izvorno postao Outmind
na prednjoj strani je dehumanizer cover a iza bend s DIOm :pray:
Printable View
jeste,imam čak i majcu :)= Citat =:
Izvorno postao Outmind
na prednjoj strani je dehumanizer cover a iza bend s DIOm :pray:
jeste na dehumanizeru je, imam i ja majicu i original cd :D
album je ok, computer god je zakon pjesma :D
evo sad sa se bacio na stare bandove,korijene metala (black sabbath i led zeppelina ) i moram priznat da je dio odličan :pray:
A ja sve manje i manje slušam NU metal i prelazimm polako na Power i Gothic.
Super, finikse, sad još samo makni Gothic, i sve će biti u redu :D
Ne, stvarno, ukoliko trebaš savjet i, khm, "posudbu" nekog powera, samo reci.
šta nije u redu s gothicom ?= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
[quote=St. Jude]šta nije u redu s gothicom ?[/quote:2v134i7e]= Citat =:
Izvorno postao "Sajmon Drimr":2v134i7e
Ko kaže da nešto nije u redu. Samo bi mi bilo draže da finiks sluša power ko ja, ono, warrior of the world, nego da sluša gotik koji ja ne slušam.
Inače to mi je najbolji njihov cover, premda moram sa sramom priznat da album nisam jos cuo...= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
cover jest dobar, mada mi je čak i forbbiden cover zakon(grim reaper rula ;) ) , a sad meni album nije ništa posebno,al dobar jeste...
Misliš na prave gothic-e, ili na one emo šminkere? Ima i takih.. Poslušaj Sisters Of Mercy, najbolji gothic bend.= Citat =:
Izvorno postao phoenix98
Nekako se ta granice sve više briše u zadnje vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao Maze
Ma gothic metal mi je super.... poćeo sam slušat Sirenia-u. I sada jedva ćekam da im izađe novi album. E ako netko možda zna kad izlazi neka kaže. Na Wikipedia-i piše sam da će izaću u 2007. Nije navedeno kada.
Od power-a slušam Ensiferum. NU ne slušam više.
hehe,cool stranica na kojoj doduse puno ismijavaju jedan od meni najboljih bendova-immortal i ostale black bendove.obavezno pogledati.nisam se smijao godinama tako.ima vise galerija,tu su i slike nasih omiljenih heroja iz 80-ih chuck norris,seagal...
http://www.ruthlessreviews.com/reviews. ... _time.html
Meni su ti immortal smiješni do bola. Em izgledaju ko kiss na LSD-u, em onaj Abbath pjeva kao da mu je žaba u grlo skočila i siluje mu nepce...
Neshvatljivo mi je kako se takvi vokali mogu nekom sviđati. Pustimo sad na stranu glazbu koja može biti odlična. Al kad počnu skvičat i roktat padne mi mrak na oči...
meni je prejaki ovaj abbathov side project,bend I.super mi je kaj se vračaju korjenima blacka i sviraju nekaj na šemu venoma,bathoryja ili hellhammera.vokal je na nekim mjestima ko i lemmyjev :pray:
a kaj se tiče image-a immortala,i oni su sami svjesni da su komični.i tru blackeri se smiju njihovim spotovima :)
NauČi pisati Č i Ć do vraga.= Citat =:
Izvorno postao phoenix98
al zato sviraju bogovski :killyou: :wink:= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
kaj se tice gothica slusam samo Tristaniu i To die for
nije ti to power... Blackened Viking/folk :roll: :wink:= Citat =:
Izvorno postao phoenix98
Nabavio sam nedavno Stratovariusov Elements pt.2 i iako je isto power mi se baš i ne sviđaju, malo su preslabi, previše klavira i nije neki vokal.
ejmen...al samo mi je žal demonaza...lik je legenda= Citat =:
Izvorno postao ewok
Kaj mu je bilo?
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
= Citat =:
Izvorno postao Wikipedia
To i mene zivcira, ovak na forumu pise 85% ljudi!= Citat =:
Izvorno postao Maze
Čoviječe mislim ono stvarno, ili piši pravopisno, ili ne. Šta imaš..
Ma uglavnom. Šta kažete na In Flamese ? :pray:
eh da,ne volim ih baš.općenito nisam neki fan death metala,niti surovog niti melodićnog= Citat =:
Izvorno postao Maze
Metal suxa
Evo jos jedan dobar cro death metal bend:
px43HrpKCGg
Poslusajte samo uvod kako je mistican i odlican...
http://www.downfallsite.com/
zakon bend :pray:
Vidim da ništa ne komentirate Therion i Grave Digger, meni se Therion malo čak i sviđa, ovaj noviji melodičniji, a Grave Diggera nisam čuo dosta da sudim, ali nije baš nešt...
jel ima neko ko sluusa Hammerfalal ja se jos nisam odlucio jel su smece il dobri nekak su im sve pjesme jednake lol
Ja sam veliki fan, sjajna su prva četiri albuma, ali chapter v i pogotovo threshold su sranje. A za pjesme koje su malo drukčije od ostalih (iako se meni sviđa njihov stil) poslušaj Crimson Thunder, Steel meets Steel, Templars of Steel i Renegade.