Hmhm, ista stvar i kod mene, samo što je u pitanju VCO O.o= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Jest da su igre razlika zemlja-zrak, al et, imaju sličnosti.
Printable View
Hmhm, ista stvar i kod mene, samo što je u pitanju VCO O.o= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Jest da su igre razlika zemlja-zrak, al et, imaju sličnosti.
Čekaj dok počneš... nemoj se predati na početku i uloži bar neka 2-3 sata u tutorial (s tim da stvarno slušaš što žena priča) jer ti čak i taj tutorijal jedva zagrebe površinu svega što ima u igri. I obaveznoSu neku korporaciju ajde, bar da imaš nekakvu sigurnost i ljude na koje se možeš osloniti kad s*anja počnu. Uglavnom, nije brzi fix i stvarno ćeš se dosta dugo osjećati izgubljen, ali sreća pa ti igra po defaultu otvara nekakav "newbie help" channel gdje možeš pitati za pomoć.
A ono, koliko je svijet dinamičan i gonjen od strane igrača ti postane jasno kad čuješ da su korporacije sumnjive prema novim igračima, ili onima koji se tako predstavljaju, jer postoji mogućnosti da su suparnički špijuni (pročitaj temu unazad nekoliko stranica pa ćeš vidjeti što su intergalaktičke borbe - kad imaš 2 bloka koja se bore za prevlast nad galaksijom). Da ne spominjem kako je bio nekoliko slučajeva kad su CEO-si korporacija pronevjerili sredstva i slično... zakon.
Rudarenje je odlična, smirujuća AFK zanimacija. :)
Oh da...rudarenje...stvarno zna biti smirujuće parkirati brod pred asteroid i samo ga bušiti. I tu i tamo ćeš vidjeti zanimljive scene poput brodova u plamenu, još brodova u plamenu, isusa koji Avatarom dođu majnati u rookie područja pa ti zakloni pola sunčevog sustava brodom koji je 16km dugačak iako sumnjam da uopće mogu majnati tom mrcinom, jesam li spomenuo brodove u plamenu?
Inače, CCP Downloader me mrzi. Jučer sam skidao klijent, došao do nekakvih 60% i zaustavio download. Danas idem nastaviti kad ono krene ispočetka. Ima li tko kakav link na nekakav torrent? Ili tako nešto?
Ja skino lagano i dobro.
Nego čega ima najviše?(od rasa)
Pretpostavljam Galantija?
Teško je reći, Amarr imaju najveći teritorij, i po nekoj logici bi trebali imati najviše pripadnika, dok bih rekao da Minmatara ima najmanje. Rollam Gallentea čim uspješno skinem klijent. Imaju prekul brodove. Inače uzevši u obzir kako mi brzina stravično varira od pola megabita do 13 megabita, download klijenta traje satima i zna se srušiti nakon čega kreće s downloadom od početka. Zato mi treba torrent ili nešto slično. CCP Downloader je izdajničko đubre. Gori je od Blizzard Downloadera.
Istina, profinjeno im izgledaju brodovi... za one Minmatarrske krntije s otpada sam se više puta pitao kako uopće lete. Inače, teritorij ti nije toliko bitan (osim ako eventualno ne počinješ simultano s nekim, važnija ti je rasa zbog skillova) jer nema defaultnog hostilitya između rasa, osim ako te ne zanima factional warfare i takve stvari.
Profinjeno indeed. Vide se tragovi francuskih predaka. :D
Ovo ću si ubosti jednog dana ako bog da:
Gallente Dreadnought
http://www.ravestats.com/public/fen/...te-moros-3.jpg
E kako i gdje prodavam rudu?
Netko nije pratio tutorial čini se. :)
Vjerojatno si već shvatio, ali za slučaj da nisi - moraš to što si izrudario prebaciti na postaju (iz Cargo Baya) i tek onda možeš prodati. Predobra stvar je što su svi materijali u visokoj potražnji tako da će ti se uvijek sve prodati, čak iako podigneš cijenu iznad defaultne (tj, ako ti ode na market roba).
Nitko nema nekakav torrent za EVE? Ovaj njihov downloader je užasan.
Jedino torrent nekog starijeg klijenta... ali onda opet moraš patchirati preko njihovog servisa na najnoviju verziju tako da se svede na isto... ne.
Ma shvaćam to da idem na stanuci,ali ne znam kako prodati na stanici.
Dođem do stanice,market,odaberem Veldspar sada npr. i dobim neke ponude kupiti/prodati i sada ne znam šta
A i vidim da oni kupuju puno više nego što imam...
Ako me sjećanje služi, moraš iskrcati svoj šit u samu postaju (moraš negdje imati tu opciju, davno sam igrao pa se ne sjećam) i zatim prodaj. Kupit će bilo koju količinu. Ruda je stalno potrebna u EVE-u. Mora ekipa imati sirovine za nove brodove kojih svakog dana na stotine bude uništeno.
Obavezno provjeri cijene u regionu da ne bi prodao rudu ispod cijene.Bas kao i kad kupujes da ne bi platio nesto jeftino 10 puta pa i vise od realne vrijednosti.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ja sam jednom shutlle platio 9 mil,bio sam umoran i neoprezan a trebao sam brzo bjezati iz tog sustava ,Rens, jer smo objavili rat Savezu koj je imao tu sjediste.A mogao sam proci sa 6k isk. da nisam automatski kliknuo na kupujem :rotfl:
Jel još ima ona opcija da se game card plaća ingame novcima?
Da, samo što sad kupuješ 60 dnevni GTC jer su uklonili one od 30 i 90 dana pa moraš izdvojiti više para. (Why thank you Captain Obvious)
@Sybelius - 9 milijuna za šatl?! XD
Razarače kupuješ za ispod milijun. :D
Ah standardno ne gledanje i most stupid noob trenutci u eve :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Prodao sam freightera za 1,200,000 prije godinu dana. Nisam gledao baš kada sam prodava, bio sam pohlepan, dogodi se. Poslje toga sam počeo gledati pozorno. Takva su vremena.
Sad imas tu mogucnost i u in game marketu, kupis pilotsku licencu .= Citat =:
Izvorno postao CRO_Cherry
Jedini problem je taj što su ingame kartice, pored toga da su već bile koštale dosta ISK-a, sada dodane kao trgovačka robaSšto znači da im cijena varira ovisno o promjenama u ekonomiji što može dovesti do visokih cijena (ne pratim scenu tako da ne znam trenutno stanje).
Mmkay, čini se da su zvijezde iza crvotočina starije od samog svemira - neke od njih pokazuju 35 milijardi godina starosti i CCP je rekao da nije riječ o bugu nego da to radi as intended.
http://www.eveonline.com/ingameboard.as ... ID=1028712
Damn, što oni to spremaju?
Po ovome što čitam i slušam o ovoj igri,ovo je baš prava igra za mene,ali me strah skidati trial jer ću se totalno navući na to,a nažalost nisam u mogućnosti plaćati.
CCP ima razvojni plan za narednih 10 godina!= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Sa cime ca nas jos ugodno iznenaditi , mozemo samo spekulirati!
Sigurno je da ca nam avatari dobiti 3D tijela,... demo atmospheric fly i fighta je odavno predstavljen... a najavili su u buducnosti kolonizaciju ,rad i zivot na planetama...
...i vrijedno je spomenuti kako CCP ponosno izjavljuje kako imaju 250000 pretplatnika :thumbs2: sto znaci da su realisti a ne megalomani u ocekivanjima od prihoda svog izvrsnog projekta.
Ja bih da ima milijun
Freaking awesome fan video (preporučam HQ kvalitetu).
yXWf-l71MY4
= Citat =:
This film covers a bit from the Caldari-Gallente war. It's set 200 years ago, before any of the 4 races had pod technology. I tried to use ships that may have been around back then, though sadly there's not a huge amount of information that I could find.
Zainteresirao sam se za EVE Online pa me nesto zanima: sta se igra igra s samo s jednom letjelicom, koliko kosta pretplata i kolko traje, dali se isplati igrat?
Igra se sa više letjelica, s tim da možeš efektivno imati gomilu brodova, ali voziš samo jedan u svakom danom trenutku. Najjednostavnije ti je da zamisliš da su letjelice relativno potrošna roba oko kojih se i vrti ekonomija jer ćeš kad tad dobiti po repu i trebati ćeš novi brod... tvoj lik i njegove statistike su ono što je važno, a sam brod je tvoj produžetak koji još više definira tvoj gameplay stil. Pretplata... mislim da je najskuplja od svih MMO naslova do sada (~300kn za 60 dana), ali možeš produžavati igranje tako da skupiš dovoljno para u igri (valuta je ISK) i tada INGAME kupiš bon za određeni vremenski period. Naravno, ne treba ni spominjati da su u pitanje astronomski ISK iznosi koje nećeš baš takoSbrzo skupiti.
Isplati li se igrati? EvE se uvijek isplati igrati, ali samo ako ti taj tip igre stvarno paše, a za to ti je najbolje probati uvijek pristupačni 14-day trial sa službene stranice (čujem da su najnovijom ekspanzijom (besplatnom) pojednostavnili i olakšali početak). Postoji samo 1 Gameworld tako da uvijek ima igrača i tako to. Glavna stvar je jesi li za ovakvu igru ili nisi (nemoj da te prvih nekoliko sati/dana odbije, jer ćeš stvarno morati proći kroz žestoki višesatni tutorial prije nego pohvataš neke osnove).
Definitivno jesam za ovakvu igru... i probat cu trial... ali nevjerujem da cu je igrat jer je igra abnormalno skupa i nevjerujem da se isplati igrat... :(
Mislim, nemoj se zavarati i misliti da je ovo kao Freelancer ili X. EvE Online ti je više strateška igra (neki bi rekli "Excel spreadsheets... in space!"), posebno kod borbi.
Ali rudarenje je odlična AFK aktivnost. :)
A ako u trialu skupim dosta novca, jel mogu tim novcem platiti upgrade acca?
Teoretski? Jedino ako ti netko donira ISK-a, jer nemaš (posebno nakon zadnjeg updatea) niti brodskih kapaciteta za tako nešto napraviti niti ti je lik dovoljno uvježban da maksimizira zaradu (bilo od borbe ili rudarenja). I trik sa slanjem para među trial accountovima ne radi jer kad si na trialu možeš samo primati, ali ne i slati poštu.