Cijev daje Power Swordu ( If you know what i mean :) )^^
Printable View
Cijev daje Power Swordu ( If you know what i mean :) )^^
@ str1k3r, meni bi bolje izgledao sa kacigom :wink:
Enivej, evo nešto novije i od mene. Davy Jones. <3
http://i27.tinypic.com/so08rt.jpg
Do you fear... death?
Dobro je.. fak, ODLIČNO je :)
Mind if I ask, koji si papir koristila i koje olovke ^^
Kaciga hmmmm.., ok bit će tako :)
Midwintertears svaka čast.Striker,tvoj warrior također dobro izgleda(jedva čekam finalnu verziju :D).
fix'd :)= Citat =:
Izvorno postao la50
Ček vi to crtate iz glave il gledate slike pa crtate? Mislim meni je to banana dok se crta po ovom potonjem...
@Midwinter: Svejedno super crtež. Baš ono WTF!? Super je ;)
Ovog Marinca sam iz glave totalno, samo sam gledao artove zbog dimenzja i oblika, ali sve je originalno moje. Inače gledam crteže, teško je poprilčno započeti svoje bez nekakve refrence, ali preko vježbe do savršenstva ^^.
Hvala svima :oops:
@ str1k3r, iznenadit ćeš se ali, papir je obični, uvijek radim na običnom papiru jer dosta skiciram prije samog crteža a olovke su 3B i 6B.
@ Death By Sexy, ponekad crtam neke stvari onako iz glave, ali radije držim neku sliku pred sobom.
3B i 6B hmm... pretpostavljam da si razmazala grafit
Inače ono moje čudo je 4H,2H i H na standardnom crtaćem papiru.
Geralt i Azar je na običnom uredskom papiru sa istim olovkama :)
Također :)= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Ja sam zabrijao da je fotografija kad sam vidio prvi put :(
Odlicno.
@ Luka :oops:
@ str1k3r, aha, inače sam loša sa sjenčenjem. :( uredski papir rula :D
Hehe, koliko si radila na tome?
Cijelu noć :roll:
Ti imaš skener, meni to toliko gubi na kvaliteti kad uslikam fotoaparatom :(
Važno je da ti znaš njegovu vrijednost, ostali više manje :wink: ja skeniram većinu toga jer ih baka uzima sebi.
E, totalno, još imam "WTF" iznad glave i nije mi jasno koji sam topic otvorio :D= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Pohvale umjetnici :)
Danas je stara cijeli dan bila pred kompom i pripremala se za sutrašnji ispit.Tako da nisam imao drugog izbora nego uzet A3 papir i neš nacrtat(opet neki malo bezvezan crtež,baš sam lame :(). http://www.imagesforme.com/show.php/630108_Slika055.jpg
Ja sam isto kod Midwintertearsinog crteža zabrijao da je to netko u photoshopu ili kako već obradio.Kad ono crtež,puff,stvarno prva liga.
Ajme, kako mi u genitivu nick glupo zvuči :D Lea je kraće za kucati ako vam išta znači :wink:= Citat =:
Izvorno postao la50
Nego, crtež BAŠ nije lame. :thumbs2:
Aha ok Midwintertears..ups Lea :D.Thx
:wink: btw, iz čega ti je staroj ispit?
Volio bih i ja crtati, ali su mi sposobnosti na razini petogodišnjeg mentalno bolesnog dijeteta :(
Ma pošto je nezaposlena godinu dana,država financira onaj tečaj informatike.A mlađi brat je takav pak da je on igrao po svim rupama kad stara nije bila na kompu(nekih tri sata).A stara je počela derat negdje oko 11(powerpoint,word,excel i nešto u windowsima mora znat radit).
Kao kod mog brata,prije nije znao nacrtat covjeka a da mu ruke nisu u zraku(lol),moš mislit na šta je to ličilo.Pa sam mu morao ja crtat one slike u bilježnicu iz tehničke kulture,to mi bolje ide.= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Sretno joj sutra :wink:
Moja sestra ima neka svoja viđenja ljudi, osobito njihovih glava.= Citat =:
Izvorno postao la50
Evo, možda još dodam pokoju sitnicu ili možda pozadinu, no to je u biti to
http://www.imagesforme.com/out.php/t630216_IMG0421.JPG
Hope you likez it :)
Ženim te! :D
Super je ispao.Ma znaš šta ja tebe i Leu i grima više neću ni hvalit(jer ste stvarno super,pa nema potrebe).
:)= Citat =:
Izvorno postao la50
:oops:= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Najsretniji sam zato jer sam to napravio "iz glave" dakle nisam kopirao išta sa niti jedne slike, osim što sam gledao u druge artove zbog dimenzija i ostalog, ali je ovo ispalo iz moje glave. :)
Asti kako je lignja s prošle stranice dobra. Stvarno je ko neka fotografija.
Žalim Strajker ali trenutno si u sjeni.
Ako nacrtaš Velociraptora dobiš [Virtual Cookie of Awesomness]Si izlaziš iz sjene... :D
http://www.imagesforme.com/out.php/t...0082009299.jpg
Slikano kamerom od mobitela posto mi je fotoaparat prazan, a skener posudio frendu.
Da znam, nije bas dobro ispalo, i jos je izgubilo kvalitetu losom kamerom, ali sta je tu je. :(
Ljubim te u čelo,najboljeg glumca imam i na papiru,thx.Njega sad furam na desktopu(imaš ti slučajno wall njega sa ponchom?).