zna ko naslov ove pjesme u filmicu???
jrkXJdEXjMU
Printable View
zna ko naslov ove pjesme u filmicu???
jrkXJdEXjMU
Afroman - Because I Got High
Ako je netko pogledao na telki onu novu reklamu za griote. Zanima me naslov one pjesme, toliko sam ju puta slušao i poznata mi je, ali nikako se sjetiti naslova i umjetnika koji ju izvodi! :)
A3REPMDSCh4
Uživaj... ;)
E i mene zanima ta pjesma ajd ak neko ima link na rapidshare pa nek posta.= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
limewire mi ne zeli skinuti ovu pjesmu pa bih molio da netko stavi na rapidshare...
The Game - This is how we do
uvijek me spasis... :wink:
hvala...
Naravno srce, i drugi put. :roll:
Tnx.= Citat =:
Izvorno postao Helena
trebam upload glazbe The Patriot od Johna Williamsa
THX helenice :)= Citat =:
Izvorno postao Helena
Šta cijeli soundtrack? :o Ili samo pjesmu The Patriot?= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
treba mi Immediate Music - electric romeo
tko ga nađe car/ica je :pray: :pray:
može netko nać: Pastora Soler- Guerra Fria i Damelo... i pjesmu Hoy tengo ganas de ti-ne znam ko pjeva...thk :wink:
samo tu pjesmu, zapravo nije pjesma nego glazba= Citat =:
Izvorno postao Helena
http://rapidshare.com/files/21462229...De_Ti.mp3.htmlSUživaj. Samo se nadam da je to ta. Ima više izvođača inače.= Citat =:
Izvorno postao Matilda Mother
:pray: :pray: :pray: i ja se nadam da je to ta. bum vidjela; u svakom slučaju hvala. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Helena
Pitam, jer sam naišla i na neki techno mix te pjesme. :o
@DINIX - nisam našla pjesmu, ako naiđem na nju, uploadam ti. :wink:
nije to to ipak... :cry: ovako na googlu piše, miguel gallardo je napisao lyrics, sad ne znam dal i on pjeva... ja mislim da sam čula verziju camila sesta pa ak ti se da potražit to bila bi :pray:= Citat =:
Izvorno postao Helena
@DINIX - našla sam THE PATRIOT
@matilda - i tebi sam našla. Lijepa pjesma. Camillo Sesto - Hoy Tengo Ganas De TiS
Uživajte :wink:
bog te blagoslovio :wink: . dužna sam ti...= Citat =:
Izvorno postao Helena
e legenda si! svaka cast :pray:= Citat =:
Izvorno postao Helena
ovako, neznam dali ste i koliko upoznati s igrom i njenom glazbom, ali trebao bih onu glazbu iz Gothica 3, onu kada uđete u Cape Dun, trazio sam i na cd-u igre i u fileovima, ali nisam nasao, ako netko zna ima li tamo i gdje neka javi . nazalost neznam ni ime skladbe niti kompozitora
KzOxuEXb ... ed&search=
Kako se zove ova pjesma u filmu.
Linkin Park/Jay Z - Numb/Encore= Citat =:
Izvorno postao Tekla
Moze li izravan link odakle bi mogo skinit tu pjesmu.Nemogu nikako nac.
http://www.mp3000.net/download/mp3/4194 ... re-mp3.php
evo ti idi na download.
EDIT; sta je ovo, zasteko mi komp, molim modove neka obrisu 2 posta iznad. SRY!!!