Pravo zboriš.
Printable View
Pravo zboriš.
Znači marijanović uskoro otvara temu o tehnikama zavođenja.
Dragi dečko, sad mi već lagano ideš na *urac sa svojim glupim komentarima. Ukoliko želiš sranje dođi solo ili s curom u srijedu u bilo koje vrijeme na početak Praške ulice kod onih javnih WC-a jer taj dio 24/7 snima kamera pa da javim ljudima iz drugih država da gledaju live stream lomljenja pi*ke. Pustit ću te da me dva puta udariš svom snagom, a onda ću te slomiti kao čačkalicu. Sereš previše krivoj osobi i goni se u 3PM. Ako si pička radije šuti, a ako želiš osjetiti bol slobodno se pojavi na gore navedenom mjestu u srijedu i pokaži ta web warrior muda od labuda. Dok se to ne dogodi za meni si najobičnija vagina i lajavac bez muda.
Nisam agresivac, ali nekim ljudima bi jako dobro došlo da ih netko izmasira šakama po tijelu. Ovo je samo poziv, a ne prijetnja i ukoliko želiš možeš mi slobodno platit cugu ili dvije. Nemoj samo biti lajava pi*ketina jer ispadaš bitan kao *urac od ovce.
Sve u redu niko?
Bas sam procitao nedavno clanak koji bi ti mozda pomogao http://zenhabits.net/insecurities/ .
Mene trenutno brine što Niko ne zna da se smije psovati na Internetu.
Kaj onda bumo gledali besplatni MMA na tim kamerama ili ne?
Aj sjaši molim te. Glup si i pi*kica si, a ako nisi pojavi se tamo di sam ti rekao i uvjeri me u suprotno ili začepi već jednom ta lajava usta. Prava si mala kujica.
P.S. Slobodno povedi i tatu ili brata ako si pica. Alternativa ti je da budeš čovjek i da mi cugu platiš. U prvom slučaju gubiš ponos, a u drugom neke sitne pare. Treća opcija ti je da ostaneš lajava kujica koja kenja ljudima preko interneta.
Znam frende, ali pravim se fin jer mi se tako hoće. Zabrani mi da stavljam zvjezdice i biću propisno nepristojan.
Evo ti link...
http://www.livecamcroatia.com/en/gra...bana-jelacica/
Čupanje zabaranjeno.
Biram opciju tri!!
Za tvoje dobro
Nemoj bit pičkica, baš sam htio gledati MMA iz partijskih prostorija :(
1v1 me irl brah
Btw za nekog koga tolko boli kurac niko baš te i ne boli nispe.
Neki ovdje stvarno previše zabrijavaju. Kupite si trimer. Lakše je s njim!!
Ja se inače zezam cijelo vrijeme, ali ako me paranoja želi probat srušit, a pao od udarca nisam nikada u svoji 28 godina može slobodno probat. Jedini bed je što ću mu se krvi napiti ako ostanem na nogama, a po majmunskom horoskopu sam vampir, tako da sorry buraz, imam unfair adventiđ.
Nikola za koga bi navijao da me paranoja napadne dok imam ruke u džepovima pošto ja nikad ne udaram prvi jer nakon prvog primljenog udarca znam sa kim imam posla i ako je protivnik kujica jednostavno ga prešamaram vanjskom stranom dlana.
Ti sam sebe bacis na pod cim krenes pricat.
Ja sam stvarno prestao čitati njegove komentare. Život mi je bolji otkad to radim.
Ozbiljno, nemojte čitati pa komentirati kako je tard, samo mu nemojte čitati ni odgovarati na komentare, onda će i sam sebi prestati biti bitan.
Aj nemojte hebat, ja sam se već nabrijao!
https://www.youtube.com/watch?v=EMublSl2zzo
Tipičan odgovor za mladog političara u usponu. Jesi samouk po pitanju davanja izjava na škakljiva pitanja ili si imao mentora iz redova SDP-a?
Što se ovih nekih pojedinaca tiče koji misle da mi je njihovo mišljenje bitno, imate moj blagoslov da prestanete čitati ono što pišem. Neće me srce zaboljeti zbog toga jer ste nebitni paćenici koji doma drkaju *urac ispred monitora. Žao mi je samo što su neki ljudi na ovom forumu prevelike konzerve i ne kuže zajebanciju čak ni kad im se nacrta. Bilo bi 100 puta bolje da se više zajebavamo, a manje kenjamo jedni drugima, ali štaje tuje i ja tu nemrem ništa da uradim.
Jab stavio 5 ojra na niku
Zašto ne 10?
100 eura na niku.
Tko će da čuva pare? Predložio bi Marijanovića jer je debeljuškast i nema kondicije pa nemre pobjeći s lovom, ali strah me da ne otrči u obližnji Algoritam po novu tipkovnicu...
ROFL
Ako ja pobijedim (a izgledno je) sve vas vodim u pivnicu da proslavimo. Čak je i paranoja pozvan. Fair play prije svega. Ljudi smo, a ne konjska balega.
Kako stojiš sa nariktavanjem mečeva?