- 

Re: Diablo III + ekspanzije

ak to do sad niste shvatili onda neznam :P
pa naravno da se statsi odrede odma cim dropa item, ta fora sa identificiranjem je tu tek tolko da imaš moment "uuuu mora da je neš dobro" efeket. u D2 je identificiranje bilo fora jer si imal skrolove, pa je to dalo nekakvu čar, da se mene pita u D3 bi kompletno maknul identificiranje

- 

...jerbo cim ti dropa item vec znaš koje je ime i što možeš ocekivat i to na svakom leg/set dropu, u dvojki baš i nije, jedino ako je item bio drugacije boje tipa šugavi Isenheart ili onaj Chain mail ka je bio žut.
jebo te edit da te jebo tko te stavio tako kratkog

- 

= Citat =:

Horadric Caches will have a bigger chance of dropping a Legendary item
Torment-only Legendaries will be added to their loot table
Rift Guardians will drop more Blood Shards for each level of Torment past the first

patch 2.0.5.

- 

- 

- 

koji kurac se događa s jebenim battle netom? danas me cijeli dan izbacuje uz poruku Lost connection, nešto, bla bla... pas mater!

- 

DDoS attackovi u EU. Pisalo je u onom prozorčiću kad se logiraš.

- 

Ima već jedno tjedan dana. :)  Nekad možeš halati bez problema, nekad ne, i tako....

- 

- 

- 

- 

- 

- 

Može li mi netko objasniti kako funkcionira affix "Elemental damage deals x% more damage"... 
npr. imam ovaj weapon:
na koje skillove utječe taj "lightning skills deal 13% more damage?"... 
ono što me dodatno zbunjuje je to što gledam po youtube-u i vidim da tipovima ispod WW (windshear rune) piše da je affectani lightning damageom... wtf? meni toga nema? možda je njab pitanje ali jbg, malo sam guglao, nisam našo pa pomagajte...

- 

Skroz jednostavno. Skill koji radi lightning dmg sa time radi 13% više štete. U slučaju da koristiš samo lightning skillove za pravljenje štete to ti je povećanje DPS-a za 13%. Problem je što se ne prikazuje tamo u glavnom tabu to povećanje pa moraš sam računati koliko se isplati. Buildovi koji koriste samo jednu vrstu elemental napada su i popularni jer je taj affix prokleto jak. Na mom DH-u imam skoro 80% povećanje fire dmga. Tako da iako na char tabu piše 800k dmg, realno je to oko 1.4m.
Na svakoj runi ti piše kakav dmg daje skillu. Čak i po boji vidiš. Zeleno za poison, plavo za lightning, žuto holy itd. 
Nemam sad igru kod sebe da provjerim, ali na netu piše da taj rune pretvara dmg u lightning. Znači iako na runi piše da radi 275% wep dmg, ustvari ti sa ovim bonusom od 13% radi cca 310%.
Ti imaš ekspanziju? Ne sjećam se baš da te vidim online.

- 

imam ekspanziju, ali igram solo uglavnom... :) nego, sad ne mogu provjeriti, ali prilično sam siguran da me upravo i zbunjuje to što mi na runama ne piše vrsta damage-a, dok svugdje na youtubeu vidim da ekipi piše... wtf? 
napravit ću screenshot poslije pa postam da vidite..

- 

Ma to ti je valjda zato jer si njub. :P

- 

Pa obojano ti je kad ima neki elemental dmg runa...

- 

http://www.diabloprogress.com
tu si izracunas elemental i elite dps

- 

De samo ga bunite, totalno je nebitno koju vrstu elemental damage radiš, samo gledaj dps u char screenu i to je to, Diablo 3 je totalno marginalizirao sve te 'buildove' - ako mobovi padaju brzo, dobro je, i to je sve što ti treba. Ja ga igram godinu dana, nikad nisam mario za tim koju vrst damagea radim, i za koliko % više s tim  i tim itemom, facerollo sam sve svejedno, takva je igra.

- 

Mravojed nemoj pričati o nečemu o čemu očito nemaš pojma. Prije ekspanzije to nije bilo bitno, ali sada naravno da je. Gledati samo dmg trenutno je totalna debilana jer masa stvari uopće ne ulazi u taj izračun. Prije je bilo samo bitno da DPS broj bude što veći, ali sad se dogodi da sa manje dmg na papiru radiš više u stvarnosti.

- 

- 

gadi mi se što su napravili od Diabla sa tim statistikama, proračunima,postocima i pizdama materinama
svaka jebena tema na offi forumima je o drop postotku po satu, o rollanju statsa itd
bježim od toga ko od kuge, nema više casual igranja

- 

baš ovo što mravojed veli, gledaš glavni dps i voziš dokle ide, a i ne vidim poantu u računanju toga kad bar ovdje na forumu kolko sam primjetio svi igraju hard težinu
:P

- 

Ja igram normal ili torment I-III. 
A kaj se tiče ele dmg, istina je da se netreba previše brinut oko tog ako nisi neki ultra hardcore gamer, ali ako koristiš fire spellove i dobiješ item sa +%fire dmg, stvarno moraš biti debil da ne uračunaš to u izbor itema...

- 

šta brljate kad nemate pojma o cemu pricate, elemental i elite damage je obvezan u RoS-u

- 

Zašto bi bilo obavezno, ni vitality nije obavezan, kamoli ele dmg :D

- 

Pa ni gear nije obavezan ni levelanje lika. Serete bezveze, a čovjek je samo htio znati da li se taj stat isplati koristiti. Naravno da se isplati kad je najjači stat u igri ak si spreman igrati sa skillovima koje ti igra nametne putem dmg atributa.
@flander
A na vanilla verziji nije bilo toga? Igram isto casual ko i onda. Ne da mi se gledati video od toga lika jer sam gledao neki gdje objašnjava legendary drop rate i zaključio da je idiot. Ak ne kome treba jebeni excel da izračuna da li mu je 10% više od 3% onda ne znam...

- 

ele dmg nije obvezan? sheet dps od 700k sa 100% fire dmga i 40% elite dmga je 2 milijuna dmg-a na elitove, kako nije obvezan? svatko tko igra igru imalo ozbiljno ima nekakav elemental build. elite damage je jeben isto, ali nije toliko dostupan.

- 

= Citat =:

Izvorno postao 
Hexfire

Mravojed nemoj pričati o nečemu o čemu očito nemaš pojma. Prije ekspanzije to nije bilo bitno, ali sada naravno da je. Gledati samo dmg trenutno je totalna debilana jer masa stvari uopće ne ulazi u taj izračun. Prije je bilo samo bitno da DPS broj bude što veći, ali sad se dogodi da sa manje dmg na papiru radiš više u stvarnosti.

Ma joj molim te, nisam niš rekao nego da se ne zamara s tim, ako koristi lightning spellove, pa normalno nek koristi item koji mu daje + par postotaka na lightning damage, ali nema smisla to računati i brinuti se oko toga, postoji jedna jedina stvar oko koje se treba brinuti u diablu a to je da ti neprijetalj umire što brže. 
Znači, jedina stvar oko koje se treba brinuti oko dpsa je da ga imaš što više možeš, a itemi će već sami po sebi dolazit s elemental damageom i oko toga ne treba brinuti, imat će elemental damage pazio na njega uz digitron ili ne. 
Da igra ima uber dobar PvP ne bi niš rekao da se tako kalkulira, ili da je WoW raid u pitanju, ali Diablo pve..