Wind kakva je Castlevania 2?
Printable View
Wind kakva je Castlevania 2?
Mislio sam napisat sve kad prođem, al mogu i sad kratko:
-> prvih 6 sati -> RULA!!! -> kritičari su impotentni stari prdonje s fedorom
Ak riječ 'rula' nije dosta, onda je dovoljno reći da je to igra koju ne želim prekinuti da bi igrao DS2 (a većinu drugih bi prekinuo).
Isuse.
Pa ja vjerujem Windu jer ono, Castlevania i Thief dobiju 4 i onda sljedeći dan mrtvi Towerfall 10. Fakat jebeno logično.
BTW Updateao sam profil jer je DS2 kartica dostojna okusa.
Ne trebaju ti recenzije samo pogledaj dva screenshota.
Čega?
Ak pogledaš dva screensa Castlevanie, izgleda ko nešto najbolje ikad.
A DS2 može izgledati loše, ovisi na kakav screenshot naiđeš.
Htio sam stavit onaj screenshot kad Drakula povraća krv, ali ga ne mogu nać.
>Drakula povraća krv
Da. GOTY.
Udara te divovska gljiva. GOTY.
Stalker. Igra života.
Enivej, još mrvicu igrao, a pod tim mislim pet sati u komadu i naziru se neke fine stvari.
Ovo nije Dark Souls za početnike, ovo je iz temelja rađeno isključivo za stare veterane igre. Igra je spoj najboljeg od Demon's Soulsa i Dark Soula i još je malo zajebanija od toga zajedno.
Igra je nemilosrdna i sad više nema agroa jednog po jednog protivnika. Obično napadnu barem trojica, i to igra fino posloži da jedan ima halbred, drugi mač i štit i treći nož, da te još malo bolje sjebu različitim stilovima napada kojima se teško prilagoditi u sekundi.
Također su sredili mehaniku borbe, pa svi napadaju odjednom i nitko ne čeka da ti napraviš parry ili backstab već te fino naguze za vrijeme animacije poteza.
Oružja su u početku poprilično slaba. Health pada za 10% svakom smrti.
Što se tiče svijeta, opet je spoj DeS i DaS. Više je instanciran kao Demoni, tako da svaki put vodi na svoju, manje-više linearnu stranu, a opet je sve open-world. Početni firelink je centar svega i tu se dolazi levelirati i ostalo.
Ali ne pričamo o klasičnoj pravocrtnoj linearnosti, već da su određena područja više cjeline za sebe. Opet tu ima mali milijun skrivenih prolaza, prečaca, svega i svačega.
Tko nije igrao Dark Souls, ne treba mu dvojka uopće. Onaj tko je prerovao prošli, ovo mu dođe kao još jedna porcija.
Valjda jedina AAA igra u zadnjih 10-15 godina koja se ciljano, u svakom elementu i pori, od početka isključivo radila za publiku koja voli i igra Souls serijal, a ostale ko jebe.
Ali nije mračna dosta pa 2/10.
Wind daj mi pošalji svoj disk pa ti ja pošaljem svoj kad mi dođe. ;(
Ovo Wedranovo zvuči obećavajuće. Kakva je situacija sa hit detectionom? Neki recenzenti su prigovarali da je puno više slučajeva kad se osjećaš prevaren od strane igre jer te pogodilo nešto, a pravovremeno si se izmaknuo.
Btw, pročitao sam slučajno na bug forumu da ima gamebreaking bug u igri, kod nekog dragon castlea. Ako sam dobro shvatio, nakon što dođeš u dvorac i umreš više ti se ne otvaraju vrata koja vode unutra. Treba pronaći bonfire čim dođeš da se možeš teleportati.
Molim ban za flandera jer nam je spojlo igru.
Kak je ovo tesko? Spama jedan spell pet minuta i ubije zadnjeg bossa.
da al pod cijenu dvojce kolege :D
RIP Windwalkerovo obrazovanje.
Hoho, stiglo i meni.
A shit. Ja sam mislio da će bar tri tjedna smrditi na pošti.
Nađeš Drangleic armor set, mač i štit i igra pređe u easy mod. A mislio sam da će svima biti preteško. :(
sad ima dificulty level kad kreces igrat?
btw, zas si igro uopce na easy?
Pročitaj opet.
Morao je na easy jer mu je igra inače preteška. Sigurno koristi i nekakve kodove za varanje skripti ili gleda pohode na jubito.