onaj isus što padne s neba? koristi njegove scrollove/napitke/vatever samo ako ćeš sletjeti u vodu...ili ako imaš slow fall/levitate...
Printable View
onaj isus što padne s neba? koristi njegove scrollove/napitke/vatever samo ako ćeš sletjeti u vodu...ili ako imaš slow fall/levitate...
k ty... uglavnom koristan je scroll imo sam dost missjumpeva dok samtražio vrata u arkhgtrand il kak se več zove neki dwemer ruin, a na kraju sam skužio da treba onaj mehanizam pokrenut :D
Ma nee... treba lijepo uzeti Daedric Tower Shield (pada sa Golden Saintova) I dati mu enchantment Fortify Jump max za 2 sec. Jedan skok sa Ghostfence-a i već si u Ald-Ruhnu :)
Vratio sam se Morrowindu, yay. Dao sam mu još jednu šansu, i napokon sam se uspio navući (Arbiter - *gasp* :) )!
Evo character showcase:
Name: Arkannen
Race: High Elf
Class: Hedge Wizard (custom)
Birthsign: The Steed
Specialization: Magic
Favorite attributes: Intelligence & Willpower
Skills
Major
Unarmored
Alteration
Mysticism
Restoration
Alchemy
Minor
Destruction
Conjuration
Speechcraft
Mercantile
Short Blade
squishy... morat ćeš dobro paziti da ne pustiš neprijatelja blizu... :D
ali inače :bravo:
Da Soniče, nisam mogao vjerovati kad sam pročitao. :)
Inače i dalje mislim da si trebao staviti Short Blade pod major, ali ako se ne uklapa u čitav koncept onda OK.
Zanimljivo mi je kako malo igrača koristi koplja u igri, a jako su dobra jer praktički stalno držiš neprijatelja na distanci (jedino trebaš imati upaljen onaj "use best attack" budući da samo thrust radi full štetu).
koplje mora biti bacano na neprijatelja...inače nemam filing da zapravo može neku štetu napraviti metalni šiljak na drvenoj trklji...čisto sa RP stajališta...
a i nema nekih impresivnih kopalja u igri...
Uff, koplje je primarno oružje bilo za melee borbe kroz povjest. Tek nakon njih se vadio mač i dalje vršio masakr, ali borba bez kopalja je bila nezamisliva. Luk i strijela je za ranged combat, koplje je uglavnom za melee i rijeđe se koristio za bacanje u borbama.
jes vala, a opet koplje je u rp igrama da drzis neprijatelje podalje, dok malu (ili veliku) ostricu koristis za finese kao sto je 1 na 1 i tako to
= Citat =:
Izvorno postao wavefunction
Tako je, zato su prve formacije uvijek bile rađene od kopljaša, iza njih mačevi i konji sa mačevima (jedino ne znam kako konj drži mač ako nema palca xD) i na kraju katapulti i strijelci. Druga stvar što koplje nije toliko atraktivno oružje u igrama poput fancy bodeža ili mača :D
da, moze jedino imati neki draguij ili neko drugo govno na siljku dok mac moze biti fino oblikovan i tako to
a jedno mi smeta u rpg igrama
TKO JE VIDIO JEBENE CEKICE U RATOVANJIMA??!!
BattelHemmar?
Yah!
Uber hammer,osjećaj moći koji daje je neprocijenjiv...
Zapravo, čekići su se stvarno koristili u srednjem vijeku, a ovisno o namjeni bili su namjenjeni ili protiv konjice (duži 2H) ili za blisku borbu (kraći 1H). Normalno, nisu to čekići kakve ti vjerojatno zamišljaš (ono, obični), nego sa jednom stranim šiljastom, zubastim površinama, itd. Uglavnom, cilj je bio da te strefi što većom površinom s jednom stranom, a da s drugom može probijati oklop (šiljak, jel'te).
to su koristili ja mislim njemacki paladini
pa to sad kopiraju na ove picajzle koje zive da siromahu pomognu
e onak, ajd zamisli teško oklopljenog tipa koji trči prema tebi vitlajući maljem veličine šestogodišnjaka na štapu...počeci psihološkog ratovanja kolega :D
ouch
imas pravo, ali malim, kuhinjskim nozem bi ga prosjecan vojnik u to vrijeme dobio
Arby - Uz spellove se praktički moram tjerati da koristim Short Blade, ergo...
Mda, povijesna vrijednost oružja... Ja uzmem svoj vjerni štap i sve vas umlatim. :(
A šta ako je disenchanted, twiglover :P= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
I buzdovan je lijepo blunt oružje... to ima najbolji strefing power kombiniran sa dovoljnom agilnošću... counter that :D naravno, ništa do Battle Hammera, pray.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Istina živa, a naprednija verzija istog je nadžak: ima glavu čekića, a sa stražnje strane je oštrica kao u sjekire.
Ljudi potcjenjuju i čekiće, mlatove, buzdovane i ostala tupa oružja. Te su stvari bile itekako korisne, pogotovo u vrijeme kada se nosio puni pločasti oklop protiv kojeg su bila efikasna samo prije navedena oružja i specijalno izrađeni mačevi.
Arby knows his weapons. :D
buzdovani roxxaju ali cekici...jedino ako ces probijati bedeme Jeruzalema
Jednog od ovih dana moram reprizirati Morrowind GOTY paket... ono... nek' narod zna. :)
Samo da nema ovoliki broj novih igara koje bi volio probati prije toga, a premalo vremena.
ovako...jučer sam instalirao morrowind i prilicno modova i ostavio igranje za danas, i ne znam kakvog lika da napravim. interes mi je istraživanje i questovi, a kao rasu mislim nekog imeriala, nikako beast ili rase vezane za spellove. ima prijedloga za skillove?
Ako kaniš nekog melee lika onda najbolje ti je da si staviš skill od oružja koje kaniš koristit najviše u main skillove i najvjerojatnije heavy armor.
Naravno sve ovisi o modovima koje si stavio, sigurno će ti ekipa ovdje dat korisne savjete. Ja bi opširnije napisao, ali nemam trenutačno vremena. :wink:
:)= Citat =:
Izvorno postao cropir
pa igraš rpg hehe
ako igraš prvi put ravnaj se po ponuđenim klasama (npr. za ovo što ti želiš dobar je barbar, knight ili warrior). kako igraš ionako ćeš se početi valjati u novcu tako da možeš potrošiti i na treniranje i dizati skillove neovisno koje si uzeo
Knight:
Major Skills:
Long Blade
Axe Axe
Speechcraft
Heavy Armor
Block
Minor Skills:
Restoration*
Mercantile
Medium Armor
Enchant*
Armorer
*zamijeni magične skillove za nešt drugo
Barbar:
Major Skills:
Axe
Medium Armor
Blunt Weapon
Athletics
Block
Minor Skills:
Acrobatics
Light Armor
Armorer
Marksman
Unarmored
Warrior:
Major skills:
Long Blade
Medium Armor
Heavy Armor
Athletics
Block
Minor Skills:
Armorer
Spear
Marksman
Axe
Blunt Weapon
i malo editaj, specijaliziraj se na samo jednu vrstu oruzja i armora te ih zamijeni za nesto korisnije
Pazi, budući da samo minor i major skillovi dižu level. Specijalizacija za jednu vrstu je veoma važna, ali naravno da ćeš prije ili kasnije završit na daedric heavy armoru :) Također, neki skillovi se smiješno brzo levelaju (acrobatics), neki veoma sporo (enchant), neki neobjašnjivo sporo (mercantile). Naravno da će training kompenzirati, ali ranije u igri neće biti brda love... ako nemaš ideju s čim da napuniš minor skillse, najbolje je uzet nešto praktično, npr. Mysticism (mark i recall spellovi spadaju ovdje - iznimno korisno), speechcraft (uzevši u obzir nedostupnost charm spellova svakom smrtniku, persuasion radi svoj posao i bolje), mercantile (iako je nemoguć za prirodno dizanje, par golda extra dobro dođe), i slično. Slušaj sebe, ali pomno promisli prije odabira, brzina levelinga i (donekle) gold ti ovise o tome.
a neznam baš :|= Citat =:
Izvorno postao ZorgTheBorg
ima u igri ringova i potiona of recall i mark, a koliko se sjećam oni funkcioniraju posve glatko bez mysticism skilla... davno sam igrao zadnji put, ispravite me ako griješim, no ovaj skill je po meni sasvim lejm...
ok, treba ti za enchantanje pošto je soultrap, i absorb eventualno , no...
ma neznam, ako igraš prvi put, istražuj i uči sam, uči na pogreškama :)
Istina, treba učit na pogreškama. Dok sam ja tek počeo igrat Morrowind napravio sam gro likova, ali sad znam sve cake :D
Hmm zbilja... ali mrvicu je jeftinije znat spell neg imat gro mini ringića koje moraš equipat, pa ti se const. enchant unequipa, pa moraš čekat na charge, ili stalno refillat scrollove... praktično je sa mysticism. Moj dumbass warrior zna sve intervencije i recallove sa sićom magicke na 80% šanse castat, nifty. No ako postoji bolji izbor za fillat minor skill slot od ovog, go for it... ja nisam imao ideju s čim da napunim minor skilse pa mi je ovo dobro došlo.= Citat =:
Izvorno postao Samael