Ne. Mislim da su baš rekli kako će npr. Michael uvijek bolje voziti aute od ostale dvojce.
Printable View
Ne. Mislim da su baš rekli kako će npr. Michael uvijek bolje voziti aute od ostale dvojce.
Kako ovaj chameleon žalosno izgleda dok piše o PC verziji koja uopće ne izlazi lol.
Pa izaći će negdje iduće godine.
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
zašto nebi ? pa da i grafika bude slabija, to ce bit neprimjetno
Izlazi, ionako je uvijek ista fora. Pogledaj stare yt trailere za prosle GTA naslove, nigdje se ispocetka ne spominje PC verzija i onda kao odjednom ju najave
A imas i ovo
http://www.rockstarwatch.net/news/1299/ ... V-PC-port/
Pa nije to RDR pa da neće izdat za PC.
Dobar je trejler i sve to.
Ahem... :D
Ti ne čitaš baš postove iznad.
on ti je isti ko Aral, par stranica se priča o istom i onda uleti sa linkom= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Trailer je fenomenalan, zbilja izgleda masu bolje od četvorke koja je vrh sandboxa :pray: Samo neka izađe kasnije za PC, moram još jednom četvorku preći, a za to mi treba novi komp koji još nije niti blizu u planu.
Bome, stvarno izgleda da će gta V pojest san andreas za doručak. Čeka se službena pc najava.
Tek kad ovo dođe na PS4, onda će biti najbolja igra ikad.
LOL, konzolašu jedan. :)
Igra izgleda isto ko ostali nastavci, samo s previše nepotrebnih sitnih komplikacija i ljepšom grafikom.
I dajte premjestite temu gore u gaming općenito da je i normalni ljudi (ja) vide.
Pimpanje auta je najgora stvar koja se mogla dogoditi GTA-u, a i čovječanstvu općenito.
Nije ako imaš ukusa i nisi ricer.
http://www.pcgamer.com/2013/07/10/grand ... ous-games/
Wait...what?= Citat =:
... letting you add bulletproof tires ...
Neprobušive gume. Pirelli vjerojatno.
Sava.
Pa nitko vas ne tjera da koristite sav taj sadržaj, meni je baš dobro da ga ima hrpa stvari za radit, tako ima za svakog po malo.
Jedino mi ovo pucanje izgleda identično onom iz GTA IV i niti malo slično onom iz Max Payne 3 prema ovo traileru.
Shooting mehanika mi djeluje kao model iz RDR-a, a tamo je bila genijalna. Doduše, vjerojatno je bilo nadogradnji uzevši u obzir mnogo bogatiji današnji arsenal od onog s kraja 19. stoljeća (prilagodba balistike, fizikalnog enginea i sl.). Ne vjerujem da će imati razrađenost Max Paynea 3, no u tom naslovu s toliko stvari za raditi, bilo bi to traženje dlake u jajetu.
Nezz, pogledao video nekoliko puta. Hajp over 9000.
:D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
meni vožnja aviona izgleda prejebno :D
a i dopada mi se ovo mjenjaje likova tokom igre, nemože ti dosadit free roam samo tako, svako malo promijeniš lika
Ali svi su likovi isti.
A da budu različiti jednom bi trebala falit noga ili ?
A u cemu ce biti razlika u verziji za PS3?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Igra izgleda odlicno, definitivno se kupuje, ali pricekat cu 2 tjedna od izlaska, pa sa njuskala ugrabit u pola cijene, ili manje, kao sto sam napravio za GTA IV.
gamepad ce svijetlit i moći ćeš koristit touch screen u igri= Citat =:
Izvorno postao Carp
Bas elementi bez kojih je igru nemoguce igrat na trojci.
Bit će možda malo veće teksture ili nešto vezano uz grafiku, možda FullHD. Vjerojatno će morat izmislit nešto da privuku ljude nanovo, ali Aral izvlači zaključke iz stražnjice kao i inače.
Intervju CVG-a s Rok Zvijezdom Sjever.
= Citat =:
-"Over 1,000 car customization options" (Bulletproof tires, armor, etc.)
- Car will turn up in an impound if left in the street. Must pay a fine to retrieve it.
- You can't directly "weaponize" your car, but there are a lot of little options. (Car leaking petrol and light em up, sticky bombs)
- Guns will be with you throughout the whole game.
- Customized guns will broaden range of options during missions. (Stealthy vs. loud, Scope, etc.)
- Moved from static fights to free focus. Quickly switch your focus to other enemies. No longer need to lock on to enemies, although you can lock on if you wish.
- "Hits are much more satisfying"
- Each character has different animation. Strength stat has a bearing on each mele/capability
- Expect really cool destruction/carnage/damage
-Combat AI much more advance with more knowledge of environment.
- Enemies will behave different by who they are (SWAT is organized, gang members are more "gung ho"
- 3 protag will feel natural and will not feel like a balancing act, allowing the game to feel more natural. (ex, if Franklin and Michael are in a car, you can drive as Michael, switch to Franklin, and Michael will continue driving)
- Shooting stat will affect steadiness of aim, amount of ammo you can carry, aim stability, etc. (You can go to the shooting range to increase stat. Also goes up if you kill an enemy. You are rewarded for better kills (head shots))