Lol, moj je nedugo ulovio zeca od pol kile i doneso mi ga ispred praga. Ja nisam mogo ebeno vjerovat.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Printable View
Lol, moj je nedugo ulovio zeca od pol kile i doneso mi ga ispred praga. Ja nisam mogo ebeno vjerovat.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Si ga smazao ?
Ne, on je :) .
Omg. Pa uzmes tog zeca i slozis gulas. Nema jaceg :S
:shock: :shock: :shock: nemogu virovat sta ja to vidin
I onda te macka napadne dok spavaš.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Zesce zahebano...
Sam se ti zajebavaj. Nisi ti vidio kad ti mačka popizdi.
Trust me I did. Tako me jako macka ugrizla kad smo joj macice rjesili, da je to bilo nenormalno. Krvi na sve strane :S
Auf :D
I ja bi da mi decu diras. Micka ti paterina :>= Citat =:
Izvorno postao Carp
Pa ono, imat 9 macaka je ipak malo previse. :D
3 macke i pas su sasvim dovoljno.
auto mi je zgazio mačka :cry:
I feel for you bro. :(
= Citat =:
Izvorno postao Raz
*hugs* :(= Citat =:
Izvorno postao Constantine
:(
Sućut :(
:(
Znaš vozača?= Citat =:
Izvorno postao Constantine
valjda nije auto ostetio
Uuuuu. Ovo bi sad moglo bit zesce zajebano. :D
Sad će nekad godina dana otkako je Pingvin uspavao Dževada.
Oživimo temu!
Ovo je moj mačor. Ime mu je Siniša.
Dobio je ime po, naravno, jednom i jedinom, gospodinu zvanom Siniša Vuco. Ime ne zaostaje mnogo za mentalitetom ovog šašavog mačka.
Veliki je lijenčina. Većinu dana provodi odmarajući se u hladu dok okolo sunce prži. Voli jest obilno i zdravo, iako još nije prešao na janjetinu. Kad je aktivan, onda većinu vremena skače uokolo (i pada svako malo) i izbodi akrobacije preko babine blitve u vrtu. Voli skakat na raznu užad i na svog malenog plišanog miša koji se zove Mišo. Jako je nespretan i kad se popne na malo veću visinu odmah se ustrtari i ne želi sići. Ne pašu mu baš ove ljetne vrućine koliko vidim. Voli kad mu stavim mobitel na pod i voli kad svira rock/metal al mu ne paše Metallica baš. Ne voli druge mačke koje mu nekad znaju doći i krasti hranu :cry: Ali se ne da.
Dosta vremena provodi ispred vrata i čuva kuću od Jehovinih svjedoka. Mnogo ga volim :oops:
VIĐE TIGRA
predobar macor :D
moja mačka najveći tabadžija u ulici, neki ogroman mačak počeo siktati nešto na nju ova se odmah zaletila i natjerala ga u bijeg
Neko mi mačka iscipelaril. RIP
I to već 2. :(
ja sam vidio da mi jedan lik lupio mačku... izašao sam i ubio boga u njemu= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Novi stvor u kući, štene pekinezera zvano Bubi, od milja Bubs ili Bubimir. Moj prvi pas, jedno preslatko klupko dlake <3