To nisu zastave.
Printable View
To nisu zastave.
Iritira me ekipa koja bitcha da su igre prekratke, onda uzmu Batmana, projure kroz main story za dva popodneva i idu na drugu igru.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Normalno da je tak kratka.
Ja sam Batmana igrao dvadeset dana i tih dana sam samo to peglao. Doslovno sam iscijedio iz igre sve što se dalo.
Achievementi mi služe više kao orijentir jer pretežno zaokruže sve što igra nudi
AC sam igrao oko 30 sati i to sam završio main story, riješio sve side questove i skupio oko 350 riddleova. Tad sam morao stat jer su krenuli kolokviji pa mi se kasnije nije dalo vraćat.
Ne znam od kuda uopće teorija da su današnje igre prekratke.
Pa kaj to nisi pročitao masu puta?
Prije nismo imali steam koji nam je napisao koliko smo ustvari igrali pa samo mislimo da su igre kraće.
Zašt bi doživljavao subjektivne dojmove trajnosti?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Svaka igra ikad recenzirana u PcPu u posljednjoj godini izlaska je bila prekratka.
Inače razumijem Vekija, i ja često skupljam achievmente u igrama. Zanimljivo je.
Što to znači "prekratka"? Ljudi su skloni korištenju takvih pojmova, a smiješno kako si svatko u glavi to drugačije tumači.
Last Online: 160 days ago= Citat =:
Izvorno postao Azer
0 of 64 (0%) Achievements Earned
Zato što već 5 godina imam laptop koji se pregrije kad pokrenem neku igru koja nije flash mmo. Na AQW i sličnim glupostima imam tone badgeva i achievmenta.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
http://steamcommunity.com/games/200260/ ... 9598626547
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Da bar to naprave sa Dark Souls
Svaka čast. I dodali su svim prijašnjim vlasnicima GOTY verziju u library.
http://i.imgur.com/IQutJ4O.jpg
OMG
edit
fug Arby je bio brzi
Sad će me osnovna igra bosti u oči zauvijek. :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ma tko je sisa, bar nije Square pa da moramo placat za nadogradju ili GFWL removal
Jel ima kakvih novosti o tome? Hoće li napokon maknuti taj GFWL?
Baš gledam Batman:Arkham Origins i koliko vidim opet će biti najisplativije sačekati da GOTY verzija izađe i tek onda kupiti....
Aj se sad vrati na prethodnu stranu pa procitaj sve opet
Ne da mi se....
Ma zajebavam se...ali ono stavio je link i hrpu smajlića, nije ni čudo da sam preskočio...
Onda bar nemoj postavljat glupa pitanja ako ti je tesko citat
Al na steamu nemaš ovu coolnost:
http://whatculture.com/wp-content/up...0/ds_94209.jpg
Vi koji ste skupili sve riddlere, jeste li sve sami to riješili ili ste se pomogli jutubom koji put? Ja ih skupljam zadnjih 4-5 sati igre i nisam ni na pola svega toga. Mislim da ih neću baš sve skupit, ali kad sam pogledao par videa i vidio kako se sve to da rješavat, dosta je zanimljivije. Tipa nisam pojma imao da se upitnici daju posprejat ili da onaj horizontal line kurac ne prekida trajanje botuna i slične pizdarije. Same zagonetke su mi i dalje loše pa se njima neću zamarat.
Ono što je odlično u igri je što je samo kretanje po gradu prezabavno i stvarno se da izvuć pedesetak sati iz ovoga. A i challengi su rulež.
Imao sam skupljeno nekih 350 komada i nikad nisam gledao walkthrough za njih.
Jedni od rijetkih collectiblesa koje sam zbilja uživao skupljajući.
Nisam ih skupio sve jer su mi u to vrijeme baš krenuli ispiti na faksu pa je palo u zaborav.
Je, baš je gušt kad se uđe u štos malo. Jebeno dobra igra, ne znam kako će Arkham Knight nadmašit ovo.
grafikom
Ja sam u oba sve živo skupio, baš sam skucao pošten broj sati na oba. Arkham Knight če ga nadmašiti, bit će Batmobil kao važan dio gameplaya i Rocksteady ga radi. Meni dosta.