Ma stvarno su neki užasni bili. Na jednom smo dobili igrača koji je bio lvl 5, a svi ostali 15, 20, 30. Ono, wtf?
Printable View
Ma stvarno su neki užasni bili. Na jednom smo dobili igrača koji je bio lvl 5, a svi ostali 15, 20, 30. Ono, wtf?
Kakave veze lvl ima? o.o Po tom bi ja trebao biti najgori igrač...Nisam valjda :shock:
Ovaj je bio užasan. Drugim riječima, bio je baš početnik i nije znao što raditi i kako igrati.
http://i75.photobucket.com/albums/i2...6844292072.jpg
Dobar je AP Mord, dobar.
Kupio sam si i ja vladeka, malo je squishy, ali trebam se ispraksati sa njime.
Ne dobar nego odličan, presmiješne su mi situacije kad mi ljudi gledaju samo na par stotina hp-a koje su mi ostale a ignoriraju puni štit i zalete se na mene, 7-8 sekundi poslije ja imam peta a drugi preživjeli pokušava pobjeći :D
Pa i nije baš squishy. :D Samo treba paziti da ne ubiješ sam sebe svojim abilityjima.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Maloprije s Tristanom 3v3, 13/1/10. Nisu me mogli ubit do kraja runde (turret me koknul :yuck: ).
Anyway, jel igrao tko s Udyrom i kakav je, skupil sam Ip-a pa bi kupil novog heroja.
21/2/16 s Aniviom, i ova 2 deatha na kraju kad sam bezveze iso jer cemo ionako pobjedit :D
Vladimira mogu harrasati do lvl 9, al poslije toga... Većina ih umre u tom pokušaju, jer im skidaš po četvrtinu helta, a njihov burst nije niti blizu tvojem hpu + imaš pool :)= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
Možda nekog drugog heroja. Solidan je je on, ali svi govore kako je UP. Par putao sam se borio protiv odličnih Udry igrača i ono, nije bio toliko UP. Možda nekog drugog heroja da uzmeš?= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
TO što ste rekli, vladeka je lako srediti na nižim lvl, kasnije postaje sve bolji i bolji. Sanguine Pool <3
Udyr je dosta zajeban za igrati, nema ultija i svi abilityi mu mogu ići do petog levela a on i dalje ima samo 18 za raspored.Treba se naviknuti na stalno mješanje stavova da bi se dobro iskoristio.
Konačno sam se odlučio za (trenutni) raspored mainova, nakon ponešto eksperimentiranja.
Summoner's Rift: Shen, Teemo, Vladimir (kojeg još moram izvježbati, tek sam ga kupio)
Twisted Treeline: Nunu, Pantheon (obojica su mi zabavni za igrati, ali nisu baš korisni na Riftu; na TT mogu biti odlični, a i snowballati)
Hmm Kennen i ,Malzahar ili Teemo.
Vecinom igram TT3v3 a partneri su mi Twitch i WW.
I da ima li nacin ako se kreira novi acc da brze lvlam i vise ip nesto kao za wow fora ono refer a friend dupli exp ili nesta
http://img607.imageshack.us/f/lollol.png/
NO COMMENT
Fiddlestick malady ^^
ti si garen ? impressive.. kako si pobogu to izgubio ? :/= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Nezz, uglavnom sivir nije uopce igrao timski. Kada sam skuzio da pocinjemu gubiti rekao sam svima da pushaju mid, a on gore ubija creepove :S. Cini mi se da moderkaisera treba malo nerfati, stvarno je bio imba, puno manje killova je imao od mene, a 1v1 mi nije bilo lako s njim, štoviše mislim da bi me i dobio (onaj pasivni štit daje nekih 5k healtha ako se dobro koristi). I na kraju izgubim zbog ovih retarda u timu.
dobar je morde al nema escape, plus ti imas "presudu" za ulti :D= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Sivir mi je zanimljiv heroj al ne vole mi tu kolege neki sa kojima igram da ju uzimam. Ona je supporter i samo to, ako tankovi lijepo tankaju, dsp-evi i mageovi znaju svoj posao, sve ce biti super, inache sranje.
presuda je "e", judgement :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
nije ulti.
enivej, sutra cu imati 6300 IP-a, kog'maw jea.
Instalirao sam opet LoL (eu), nadam se da me komp neće opet zajebavati, smrzne se kad igram. :(
Enivejs, na eu sam Kebo, dodajte me, igra mi se. :D
ne radi chat trenutno
Jebise:(= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Ako nekome fali igrač, nick mi je Drumsfellow.
Also, Vladimir je divan. <3
eddat cu te, ujutro pa odigramo koju :)= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
Kupio si Xin Zhaa i zakon je, prezabavno je sa njim igrati, iako i sad nekad zaboravim upalit neki ability ali i dalje bije samo tako, isto kao da je melee kog maw :D
Koji heroji su najbolji za counterat cho gatha i mordea u midu? Igrao sam ashe jučer u midu protiv mordea i tako me izvozao da je to strašno, nisam mu 2nd shield uopće mogao skinut da mu damage napravim. Game smo dobili poslje 40min negdje ali me čudi da sa 570 damage-a njemu skidam 1/15 s obzirom da je imao puno lošije iteme.
Mordea je jako teško pushat. Jedini bolji pusher od njega bi vjerojatno bio Heimerdinger, ali ne znam kako bi njemu išlo protiv Mordea...
Ma mogu ja nasusa uzet na mid i pushat mordeu 5 puta bolje nego on ali meni je potreban heroj koji je u stanju maltretirat mordea i cho gatha u midu i skidat im hp :(
mundo?= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Kog Maw, drugi ability mu daje ogroman range i radi postotak hp-a kao damage, plus ako uzmeš madreda onda ti ni jedan tank ne može ništa jer ginu vrlo vrlo brzo, jedini problem su disableovi i likovi koji ti se mogu primaknuti vrlo brzo tipa akali ili shen