Bezveze kažem jer mi je Google prvi pao napamet, mada, teoretski je moguće?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Uglavnom, evo što se uči na diplomskom studiju informatike - istraživački smjer:
http://www.ffzg.unizg.hr/programi/diplo ... matika.pdf
Printable View
Bezveze kažem jer mi je Google prvi pao napamet, mada, teoretski je moguće?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Uglavnom, evo što se uči na diplomskom studiju informatike - istraživački smjer:
http://www.ffzg.unizg.hr/programi/diplo ... matika.pdf
Samo teoretski ces i dobit posao tamo
Preda misli da ce sa FF-om radit nesto posteno izvan hrvatske, lmao.
Ne znam kad sam ja takvo nešto rekao.
Molim lijepo.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jel vama ona neka matematika obvezna na prvoj godini, Predo?
Nije na dvopredmetnom.
Aha, oke.
[center:3rzg7uii]http://pcplay.hr/forum/styles/subsil.../site_logo.gif= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
proudly presents
REALNA OČEKIVANJA 2:
OSVETA REALNIH OČEKIVANJA
starring
PR3DAT0R[/center:3rzg7uii]
Here we go again. Druga runda
Mislim da sam probudio starog jer urlam od smijeha. Hvala, Boz.
Kolike su šanse da se dvadesetak ljudi ispiše i uspijem upisat išta :)
Trenutno sam na svakom fakultetu bar 15. ispod crte, a kad zaključe ocjene očekujem i niže mjesto :(
Čuj, još uvijek imaš prijemne ispite, ako njih dobro riješiš to ti može puno značit; ja da nisam dobro riješio prijemni, kurac bi upisao.
Jos da ti prosjek ocjena nosi nekakav velik postotak za upis.
Imam osjećaj da ću nenormalno fejlat onaj test, točkice, kuglice, pizde materine.
@kroati
Nosi 30% jebemu. I još me sad našli prcat zadnju godinu ne znam uopće dal ću preć s četvorkom.
Znaci, 70% ostalih stvari koje mozes, ali ne moras uzasno fejlat. :D
Utješio si me.
Lol to nije ništa, ja sam sa svojim 3,6-3,8 prosjekom skoro svuda po min. 100 mjesta ispod crte zasada, i to još na FFZG-u, na pravu sam zadnji put kad sam gledao bio nekih 500 ispod :(= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Sad neznam, lagano mi je frka radi toga ali ipak se nadam da ću popraviti sve to na maturi i prijemnima pa da ću negdje upasti, jer ipak kolko sam skužio većina tih šta su ispred mene nemaju te stavljene kao prve izbore pa ono.
ma ide to gore dosta i kada su svi rezultati vec tu, a koliko sam shvatio rez. mature jos nisu dosli?, tako da no sikiriki
Maturu još ni rješavao nisam :D
Za nju se nadam da će valjda dobro proči.
Matematiku primjer mature B razinu imao 85% bez ikakvog učenja a hrvatski A razinu 72%. Isto tak +-10% ovisno dal ću imat srece ili neš zajebati očekujem da ću i imat na maturi. Engleski bar nekih 85% očekujem. Što se onih testova inteligencije tiče, tu uvijek imam neki lagano nadprosječan rezultat al ništa posebno (IQ mi je uvijek nešto iznad 110) pa ću valjda i na tim njihovim neš bolje od prosjeka imat. Sad neznam valjda bu to bilo dosta.
jebo vas ako iz nize necete imati barem 80-90%
ta razina je onak za maloumnike...
rade onda pisite visu, 66% iz vise je 100% nize bodova, a 66% se da lako rijesiti.
Iz iskustva mojeg sina od prošle godine ne preporučam višu razinu matke ako niste išli u matematičku ili neku drugu školu sa žešćim programom matematike, ili ako se ne mislite posebno pripremati (instrukcije). Pljusnuo je prvi rok mature zbog toga pa zato sad studira 200 km od doma, a u srednjoj je uvijek imao dobru četvorku iz matke. Ukratko, ogromna je razlika između niže i više razine, a nikog nije briga jeste li gradivo za višu uopće imali u školi. Tek toliko da znate što vam se može dogoditi :)
pa za visu se i treba pripremati dodatno, kako god okrenuo, imao ti matematiku 4-5 u srednjoj ili 2-3, isao u matematicku il frizersku/tokarsku
i sta nije uspio tvz upisati? :D
Kužim ja to Ragnarok, ali koji je smisao srednje ako se ne možeš pripremati za državnu maturu po "materiji" iz škole. Postavlja se pitanje kakvi su onda programi u školama.
Inače, nakon drugog roka mature više nije bilo mjesta ni na jednom tehničkom fakultetu u Zagrebu i okolici, s iznimkom nekih uz plaćanje poput FOI-a u Varaždinu (privatne ne računam), pa je bilo ili caltati ili da studira u Rijeci.
Što studira u Rijeci, ako smijem znati? :D= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
Informatiku
Blizu smo si onda :D Otprilike...
Možete se naći u Indexu na kavi :)
Cek cek cek cek, na Sveucilistu ili...?
U koju školu je išao sin? Jer ako si u školi 4 godine slušao matematiku onda viša nije problem. Ako samo dvije godine (ili si ekonomska pa dvije godine slušaš normalnu matematiku i onda još dvije matematiku vezanu samo uz ekonomiju) onda stvarno moraš uložit u instrukcije.= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
Osobno sam išao samo na one pripreme u školi koje smo imali tijekom vejače, sve skupa jedno 10 sati, a prije samog ispita sam samostalno riješio možda 15 zadataka i položio bez problema sa trojkom. I to sam još izgubio 10 bodova jer pri izradi grafa sam prepisao jedan broj bez minusa pa sam se 40 minuta mučio tražeći grešku koju nisam pronašao dok nam nisu na internet stavili naša rješenja.
Obavezno, Tvrtko i ja ćemo ga uloviti :D= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6