chipper+ polly/tempest/rampage/chronos= gg :P
Printable View
chipper+ polly/tempest/rampage/chronos= gg :P
ti si kupio igru? O.o= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
jeste
i ne, encu vas podoavati. a posto kiki tu i tamo zaigra na mom accountu, ak vas doda, sa velikim zadovoljstvom cu vas pobrisati
nedodajem ljude muhaha :D pwnam solo :P
barem enst od tebe. s obzirom kolko glup mos biti
s obzirom kolko brinem o tome kolko sam glup, lijepo pwnam i dalje i psr ti raste
sva sreća pa psr ima ikakve veze sa skillom :roll:
pa ima male... nemre totalni njub i noskiller uci u 1600+ bez teama
ako igraju 5 frenda bez skilla to je lako... ali ako solo igras sa tardovima u teamu svom i to uspijes. to je skill
zapanji bi se na sta sam sve naletio..
o rly?
svakakvih tardova ima... al jbg.. sve je to zato jer mogu resetirati statse...
treba brazilcima i rusima ispod 18 godina zabranit igrat igru i problem djelomicno rijesen
lol tužite se na tardove u honu, dođite na garenu sad, stanje je prejebeno, u svakom roomu su srb/mkd/cro proovi
srecom pa sam ovdje uvijek naletio na brazilce na europskim serverima. isto kao i ruse.
jos da se ne laze...
@ranger xD mogo bi, imam najnoviju dotu xD
il ipak ne?
ne..
aaa garena i cropro ajme
cro pro su utekli..
90% cro rooma je banned zbog hackova/livanja i to..
:d
e da sys di sad igraš?
Garena :P
HLR1 ako sam solo, ako sam sa frendovima koji nemaju lvl moram igrat u EU16 :(
probao sam i na RGC-u igrat, nije los.
ali opet, ako zelim pub igrat cu pub na gareni, a ne wannabi cw sa random ljudima na RGC-u.
ali neigram vise bas previse..
sta vi? no dota at all?
eu16? O.o po čem je tak poseban?
ja zavisi ak igram s frendovima iz grada onda igram u srb4(nešto epic lol, jučer sam 1 game igro 1 rukom i dobio, a drugi game sam s broodom na midu bio cjeli game i nisam nijedan item kupio i pobjedili), a solo u eu1-10, jer su neš bolji od ostalih eu roomova, no i dalje sakaju.
hlr mi se neda uopče pokušavat joinat jer su uvjek full
ma eu16 je bio prvi nonladder room po redu (dok su eu1-eu15 bili ladder) pa se tamo kao dalo odigrat nesto malo bolje ovo ono, ali to je daleko od istine.
room je isti kao i ostalih 1000 europskih, samo sto ima malo vise mozda ljudi koji nesto znaju zbog tih glasina..
nop, 0 bodova za dotu. nema sanse da se vise idem patiti sa cro pro i kompanijom ruskinh/rumunjskih/brazilskih proeva
rusi i rumunji su ok.
problem je sto u EU sobama ima sve vise Azijaca i slicne ekipe <.<
kina, jordan i saudijska arabija efef
ali dobro ae, nije ni to problem posto hostam. :eyebrows:
Imam pitanje u vezi kupovine HoNa s njihove stranice. Dakle ja njima dam broj kreditne kartice i oni uzmu 30$ i ja dobijem key na email ili nekako drugacije?
prvo skines client, onda ides na njihovu stranicu i nades kupovanje accounta, moras prvo napisati ime, password, mail i tako to, onda te kasnije pita za ukucat neke brojeve sa kartice, i kad to sve uspjesno napravis dobijes potvrdu o transakciji. kad to napravis, moras otici u hon client, ukucati ime i password koju si na pocetku upisao, te mozes igrati
tnx
ja samo picim no stats igre
vam je prevelika konkurencija trenutno, guze me debelo, a vam i kad spusim nebrine me tolko :D
ja igram stats gejmove :D
izivljavam se sa ovim novim koji je ko sniper u doti :D ako ga pickaju pickam predatora i ownam ga xD
ja sam nekidan ubio boga u flintu sa doctorom na midu, jedno 3 puta sam ga ubio, naravno dok je mrtav gankam, te na kraju, otprilike 30.minuta, imam 12 2, od itema null stone, str pt, i jos nesto, nesjecam se sto je bilo.
sad vecinom igram inhouseve sa ln ekipom, vecinom sa dosta skillanim playerima, nekad ufidam zesce, nekad full rasturam
ajmo se skupit i skupa jedan game protiv nekih tamo
nick: chronos7 (nepitajte zasto -.-')
ja cu uzet pyromancera, al ak budem fejlao (promasivo stunn), isto nebunite jer na laptopu kad igram previse laga i zna mi izac iz igre, al vratim se ja :D
Ja samo stats on iako vecinom dobijem neki los tim pa opusimo ali ide na bolje.
jeje.= Citat =:
Izvorno postao hansi
kepasa paradox!?