Odakle si ga naručio i kolko si platio?= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Printable View
Odakle si ga naručio i kolko si platio?= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Bazinga!
EDIT: Xero me prestigao.
Bazinga!
Naručio sam ga iz Algoritma(neda mi se ič do Zagreba,a još imam školu pa ne stignem) platio sam 395kn igru i plus 50 i neš kuna poštarinu(uzeo sam HP Express da mi prije dođe)= Citat =:
Izvorno postao Xero
@Xero
Bazinga[sup:1ezfrw1t]2[/sup:1ezfrw1t]!
Da ne bude spam, došao sam do 10-og levela i novi sistem playercardova mi se dosta sviđa,
bolje je od callsignova.
Bio sam kod frenda,igrao je black ops,igra izgleda sasvim dobro,a jel zna neko dali cu je moc pokrenuti na :
Athlon 64 X2 5000+
ati radeon hd 3650 512mb
2gb ram
??
M0upNuDNRSk
NUKE TOWN :)
Jebem ti život pravite mi zazubice s tim multiplayer klipovima :-x Da nema možda neka dobra duša koja bi mi giftala igru na steamu, a da platim za dvadesetak dana :(
jel se može ovo igrat na dedicated serverima kao i cod4:mf?
Da.
:D
to sam htio cut! :D fala
al ti svejedno nema piratije :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
pitanje vremena
uf kako je igra super, bome vrijedna 400 kuna :D
na mom danas tak-tak pc-u se dost dobro vrti, mrvicu zalaga ponekad na serverima sa malo losijim pingom, inace rula. i dosta je dobro balansirana igra.
Napravit ce cracked servere, samo sto ce steam izdat patch u roku od 3-4 dana, isto kao i za MW2
Igra na crackanim serverima je najveći razlog zbog kojeg nikad nisam pušio CoD naslove. Još od CoD 1 i CoD 2 nisam nikad sreo toliko trolova ko na domaćim crackanim CoD serverima. Bilo je paradoks da je nas nekoliko s originalima igralo na krekiranim serverima jer drugdje nije bilo domaće ekipe, a toliko živaca s bedacima nisam nikad izgubio ni prije ni poslije. Kasnije kada se oformila normalna ekipa i počela igrat CoD svejedno zbog toga nisam mogao, a još uvijek vučem "traume iz djetinjstva" :)
Black Opsu želim da nikad ne dobije krekirane servere, pa me možda vidite na serverima i nakon recenzije.
jel jos ko mozda narucivao s base.com-a
kaze mi par prijatelja da nisu dobili igru ni nakon 10 dana
Ja sam naručio. I vratili su mi novac nakon par dana.= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
Base Host je netko prijavio muriji, kao i ePlati. Sad su u banani. GoodBai ePlatinBaseHost, you did great job out there :boohoo:
ma ne base-host vec http://www.base.com/
Examining Call of Duty: Black Ops on PC
To ti je tak kad rade multiplatform igru, i onda kad je sređuju za pc moraju je downgradeat zbog ograničenja konzola, onda smiješaju sve i svašta i onda nastane đumbus kakav je nastao. Al ajde, patch je donekle riješio problem.
OH MY GOD :rotfl: :pray:
:rotfl:
Kad sam prvi put vidio ovo za MW2 mislio sam da je video imao originalni prijevod. :D
:rotfl:
Predobro napravljeno! :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
ahahah strgao sam se: )))
taj debeli je smjesan u svakom pogledu xD