Da sam krepao na vrućini... a opet treba ići vani večeras. Rats.
Printable View
Da sam krepao na vrućini... a opet treba ići vani večeras. Rats.
Pricaj mi. Posebice dok treba raditi fizikaliju...nemozes disati... :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
O da... užasno je vruće i zagušljivo vani. Ah, napokon u hladu.^^= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Skužila sam da se uvijek nekak nađem u žaru najveće rasprave... valjda volim biti u centru pažnje....S:D :D
Konstantin je benan jer je stavio link koji je vodio do pr0n stranice.
GG.
U Irskoj možeš biti novčano kažnjen (čak i do 25 tisuća eura) ako opsuješ Boga. Jebeno.
Sickmanno1 me u jednoj temi zamjenio s GrimTheReaperom, pa me pohvalio za nešto što nisam učinio.
Spoznao sam da se polako uklapam u ekipu :)
Upravo sam dobio ideju kako napuniti državni proračun. Ultimativna antirecesijska mjera.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Zabavljanje prekinuto prerano umorom... i da sam danas primio/odgovorio na više PM-ova nego u prosječnom kvartalu.
Citanje WH40k lorea ce me jos ubiti.
Jucer ~9 sati, i danas jos ~6 sati sam proucavao lore (dan 1: Chaos, Empire, dan 2: Tau).
Da je nekoliko tema danas lockano na forumu...
Da moram nabavit Utawarerumono tactical Jrpg/visual novel... uf, od same se pomisli na kombiniranje ovih žanrova naježim, a pogotovo kada je Utawarerumono u pitanju.^^
Ni to im ne bi pomoglo.= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Spoznao sam da ne mogu programirat na Windowsima ni pod milim bogom. Nijedan IDE koji sam našao za Winse nije ni do koljena KDevelopu.
Jebeno je vruće. I like it!S:D :D
Molim te reci mi da se šališ :(
Ne mogu ni do knjižnice bez da se usaftam.
vecer je, a vani je jos uvik preko 30 stupnjeva...jeeej :(
Ma kakvi, sad je najbolje! Ja sam vam ko gušter, što više sunca, to bolje!! :D :D
Damn... napokon sam došao sa ove vrućine u kuću, koje olakšanje.
Spoznao sam da imam Utawarerumono igru, nadam se da će engleski patch radit http://forum.nihonomaru.com/images/smilies/please2.gif
Edit: Radi !!!!! :D
Blago tebi, ja patim od vrućine. Ne bi imao ništa protiv skijanja u kratkim rukavima (iako bi zdravlje imalo), ali vrućinu ne podnosim.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Da ne podnosim nikakve kuckce ni nista malo sto se mice :scared:
da mi je 17 godina(dobra vjest) i da ima vodene kozice(loša-no šit)
Dakle i ti si dobio vodene kozice? H0h0h0, told you so! :P= Citat =:
Izvorno postao wiseguy
haha, sad se rugaj....
spoznah da sam se probudila u 5 sati i gledala neki film.nezz ni ja koji :rotfl:
Uspio sam podići novi vlasnički list na gruntovnici danas uz minimalnu birokraciju \o/
I is impressed!
Spoznao sam da u petak završavam sa praksom :D
spoznala sam da ću se rastopit pod ovakvom vrućinom..damn :(
Jeste osjetljivi svi, ja upalim ventilator par minuta i sve kul. :)
Ja si samo zamisljam znojnu Megan Fox i sve pet :oops: :D= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic