http://www.bug.hr/vijesti/xperia-x10-do ... 00491.aspx= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Printable View
http://www.bug.hr/vijesti/xperia-x10-do ... 00491.aspx= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
S prvim su se toliko usrećili, da je većina ekipa jedva čekala prvu priliku da ga uvali nekom naivcu. :rotfl:
Vjerojatno najprecjenjeniji mobitel ikad.
Ah nisma mislio na nešto tipa xperia, sumnjam da ce t-com to djeliti za 500tinjak kuna :D
Mislio sam neki funkcionalan mobitel sa najobicnijim SE OSom.
Držim da jedino SE pravi mobitele (ne smartphone), nokia pravi cigle za šutanje :D (sup kvaliteta ali pregrub OS) a ostali (LG, samsung...) prave smece za poruka/poziv i sve to u vrh glave.
SE java OS je smeće.
Nokia ima Symbian, Android, i možeš staviti koji god oćeš OS (Win 2000, Linux etc.).
SE srednji gumb je smeće (to se govno uvjek potrga), a dobri su im mobovi sa Symbian/Android OS-om,
funkcionalni. Ali java smeće je java smeće. I svi mobovi sa tim središnjim govnetom od gumba su smeće.
To treba zakonom zabraniti, jer je nenormalno da taj zamjenski košta 170kn,
a cijeli Flat Cable za iste mobove dođe 45kn, što nema smisla.
Xperia 2 će biti super (napad na N900 sa Android OS-om).
Dakle, iPhone (no Android, no fun) neće nikada ući u tržište smartphone-a (iPhone je dovoljno pametan za amere,
no znamo svi kako su to zbunjeni ljudi, koji ne prate F1 jer ima previše pravila,
pa izmisle utrku gdje svi voze u lijevo pa im je super. Također imaju i "Football" gdje samo
jedan igrač smije ispucat loptu nogom. To onda nije football.. kao što ni iPhone nije smartphone,
već iWanabeaSmartphone. Smartphone -> use this melody as ringtone, bez probijanja zaštite...),
za sada od Androida imamo Nokiu, LG, Samsung i SE,
s tim da LG model kasni, Samsung ima super uređaje koji su prerano izašli, N900 je preskup,
a SE Xperia će još jednom promijeniti izgled uređaja...
Sve u svemu Samsung je napravio najbolji posao, a najveći luzer je LG...
n900 ne koristi android vec novi nokijin OS maemo baziran na linuxu.= Citat =:
Xperia 2 će biti super (napad na N900 sa Android OS-om).
Sva sreća pa Apple nema 17% tržišnog udjela smartphoneova, sa samo jednim telefonom.
Podcjenjivanje Amerike je patetično i neutemeljeno.
Sa ovime se moram složiti.Mrzim kad netko napiše "glupi ameri " a piše to iz vukojebine .
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Misliš 1 telefon sa 3 hotfixa? A ni jedan dorađen do kraja...
2 Hotfixa, moliti ću lijepo!
Jesu li N96 i N97 hotfixovi za N95? Ne, to je normalni tijek razvoja proizvoda, ili ti generacije.= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Mislim, Nokia uspješno zadržava glavne karakteristike kroz sve generacije, neintuitivnost i nefunkcionalnost.
Izlazi 4G(S), daklem jop uvjek nije popravljen. :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Recimo da je to SP3 BETA :D
They work out of box, do they?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Do you need iTunes for MP3? Do you need jailbreak for your MP3 melody? :D
Da, nisam računao na 4G pošto je u fazi glasina :D
Inače je N95 bolji mobitel od N96, a N97 je klasa za sebe pošto dolazi sa TS-om, QWERTY-em i novim sustavom tako da se ne može usporediti sa N95.
N96 je super, samo što je plastičan.
Zato "smrdi", u ruci imam osjećaj kao da ću ga potrgati. :yuck:
I oslabljen je. Odnosno metnuli su slabiji procesor nego u N95, ne? A za istu cijenu.
Nokia. Očekivano od njih.
danas sam pokusao uslikat frenda kak spava sa svojim cuckom...
nisam uspio - nije bilo nikakvog izvora svjetlosti iako je oku bilo sasvim vidljivo...
iphone je sam bacao skoro pa full crnu sliku... :(
Pa kaj ta igračka nema blic ?
Loool, moja Nokia 6288 koja niti nije smartphone ima blic.
Inače, mislim da je negdje ranije Wedran spominjao neki tekst u VIDIju gdje je netko popljuvao Nokiu i Symbian. Danas sam čitao VIDI pa sam primijetio jedan takav članak Bore Krstulovića, mislim da je to taj na koji je Weky mislio.
Kakve stvari taj čovjek priča, božesačuvaj. Od nekakvih rantova na to kako je Symbian "neuporabljiv, prepun bugova i loše napisan", pa sve do Nokijinih smartphonea kao poluproizvoda.
Ali najveća špica mi je bila kako je "široka baza korisnika Nokije cijena koju Apple mora platiti što je gotovo zadnji ušao na ovo tržište, ali njih ionako zanima biti najbolji, a ne najprodavaniji."
Sad je kao Apple iznad svih čak utoliko da im prodajni rezultati ništa ne znače, nego su oni valjda nekakvi protukapitalistički i nematerijalistički umjetnici. Bullcrap. Svakom proizvođaču je jednako bitno da im se proizvod proda, i to je jedini cilj.
Ovakve stvari su čista pretjerivanja, i ne znam kako nekoga nije sram to govoriti.
Kaj fakat nema blic :rotfl: .Nisam imao pojma.Eto nam još razloga za pljuckanje po ovoj "uber" igrački .Za tu lovu si kupiš pošteni fotić sa blicomSi pošteni mobitel .Ovako nemaš ni jedno ni drugo :D .
a jeste vidjeli da ima za kupit ona neka ''futrola'' za iphone koja ima blic :D
= Citat =:
Izvorno postao Aral
hahaha, eee predobro :D nemozes vjerovat :D
sad nek neko kaze da n97 moze ovo :)
Govorim o obicnim mobitelima a ne o smartfonovima sa kojima se gleda TV i upravlja mikrovalnoim...= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
SE OS je smece u nekim stvarima ali je definitivno najprakticniji što treba vecina usera. Recimo poslati pjesmu. Ovi koreanci su toliko pametni da prvo moraš uci u opcije i upaiti bluetooth pa tek onda možeš poslati pjesmu, nakon toga su napredolvali tako da te ovaj puta sam pita dali želiš upaliti bluetooth? ne sigurno neželim... -.-
Da o izgledu OSa i temama nepricam... A tek razlika u brzini micro/miniSD i M2 kartica (od kojih je SE odustao :( )...
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Ajde razmisli malo... iPhone broji koliko brzo masiraš srce, Nokia već godinama ima program koji broji tvoje korake (dok šećeš ili trčiš). Oba programa se temelje na istome principu ali se koriste za različite svrhe. On osjeti trzaj, u ovom slučaju pritisak ruke na tjelo, u onom slučaju udarac noge od tlo koji zacima mobitel. Ali neee, ovo je za iPhone pa je nešto revolucionarno :D
Baš sam danas gledao Steve Jobs keynote na 3G i onog vice direktora kako predstavlja 3GS. Ljudi ovacije rade, vrište, plješću, fućkaju kada lik kaže da je 3G dobio 3G brzinu ili da je 3GS dobio mogućnost snimanja video isječaka. To su stvari koje Nokia/Symbian imaju GODINAMA.... Ali opet, ovo je Apple i takav korak zaslužuje ovacije iako je to sve moralo biti u prvoj inačici dostupno :rotfl: :pray:
Nego, danas sam bio u Avenue Mallu i taržim ja iStyle dućan, a nema ga nigdje. Na kraju slučajno pogledam mali štandić na rubu Avenue Malla i skužim da je to iStyle :rotfl: Odmah sam uzeo 3GS u ruke i drkao jedno 10-ak minuta po njemu. Kako je to čudovište brzo, kako je gušt baratati njime, jednostavno genijalno. Još sam se više zaljubio u njega :D Drago mi je što sam svega par dana prije prčkao po 3G modelu, pa sam osjetio razliku u brzini... Ma jebenica.
Avenue Mall ima i T-Centar, kad smo već kod toga.
Najzanimljiviji keynotei su 97, 99, 01, 03, 06 i 08.
Da, ovaj iStyle je drito ispred (po dijagonali) T-Centra, iza onog štanda sa sladoledima. Zato nisam nikada niti našao taj "dućan" u CC1 ili u AM-u, jerbo to niti nije dućan. Ali imaju vani 2 MacBook-a, iPhone i neki iPod (ne znam koja verzija, nije touch) - pa možeš prčkati po njima. Sve mi je došlo da ga isčupam sa onog kabla i odjurim u nepoznatom pravcu :D
PS: Budem vremenom pogledao sve te keynotese. Guba mi je lik taj Steve :D
Jesi skužio frazu. Boom, over. Boom, see that.
Da ti olakšam, MacBook Air i prvi iPhone. Uvjerljivo najbolje prezentacije ikad ičega.
edit: e da, i kad direktor softvera uspoređuje leopard s vistom :rotfl:
to ti evo odmah. pišaona :rotfl:
Nisam skužio, pogledao sam za sada samo predstavljanje 3G-a (od Stevea). Umro sam kada je lik 3x ponovio - iPod, Phone, Web ; iPod, Phone, Web ; iPod, Phone... "jel kužite na što ciljam? Sve je u jednom uređaju" :D A započeo je priču kako predstavlja 3 revolucionarna uređaja :pray: Karizmatičan lik.