Ali kad instaliram tako offline, oću li moći igrat multiplayer? Jer je ja prvenstveno instaliram zbog MP-a.= Citat =:
Izvorno postao C
Printable View
Ali kad instaliram tako offline, oću li moći igrat multiplayer? Jer je ja prvenstveno instaliram zbog MP-a.= Citat =:
Izvorno postao C
Ako je key ostao u registry-u hoćeš, osim ako ga nisi nekome dao, pa se to proširilo, te ga svaka budala koristi, tada si se zaiebao.
Evo sad sam se tek sjetio u čemu je stvar. Ja sam taj key instalirao na drugom acc-u na kojem se ne siječam ni username-a ni passworda. Jel mogu ja kako sad poslat key code njima pa da ga oni nekako ponište na tom accu ili?
Možeš pokušati, ja ti to ne bih znao.
Nego, daj mi recite jesu li dobra ova napajanja šta?
Ako jesu, ovo zadnje mi ne gine, jer nemam puno para, a za tu cijenu, ako je dobro, dušu dalo.
INTER-TECH Power Supply IT-SL500, 500W
http://www.makromedia.hr/katalog/med...2032866967.jpg
Baždareno: 500W
Snaga: 420W do 560W
Cijena: 173.23 KN
INTER-TECH Power Supply Energon EPS, 650W
http://www.makromedia.hr/katalog/med...1433227705.jpg
Baždareno: 650W
Snaga: 600W do 760W
Cijena: 294.51 KN
INTER-TECH Power Supply Energon EPS, 750W
http://www.makromedia.hr/katalog/med...5904408287.jpg
Baždareno: 750W
Snaga: 600W do 760W
Cijena: 368.17 KN
Sva ova napajanja su 160V-230V~50, što je standard za sve, osim u tvornicama gdje ne bi radila kako Bog zapovjeda zbog ~60. :rotfl:
Ja za te Inter-Tech nisam nigdje čuo...
Tj nisam ih ni imao prilike testirati...
Od jeftinih rješenja imaš LC Power od 600W, koji je ekvivalent fortronu 400W i corsairu 400W.
Jedina prednost nad frotronu su mu kablovi, a nad corsairom cjena...
Samo sa corsairom dobješ 6 godina jamstva...
http://www.links.hr/index.php?option=ar ... 52.740.021
Ma ima tih na svakom koraku, tog Inter-Techa.
Prvo sam ih našao na Protis-u.
Dođi ovdje http://www.protis.hrS, otđi na ponuda, pa lijevo na komponente>napajanja i grupiraj na Inter-Tech. Možeš ih upisati u Google, vidjeti ćeš da se prodaju, samo po duplo skupljoj cijeni. Ovaj od 500W je 400 KN, a u Protis-u je taj 200 KN, zbog veleprodaje.
A i meni bi trebalo neko jače od 450W. Imam za sada 400W i slabo je, morao sam od-OC-ati komponente, da bi mogle raditi. Od 2.5 GHz-a CPU-a koje mogu imati, ja imam 1.5 GHz-a. Od 950 MHz-a VGA koje mogu imati također bez ikakvih problema, ja imam 625 MHz-a jezgre grafičkog procesora, itd., itd., totalni OC u minuse, samo da bi moglo raditi, inače ne radi kada je sve na defaultu, pa neću ni pričati o OC-u u plus.
lc power 600 nije u rangu s corsa400
gle malo amperaže :(
Ok, malo da prodrmam temu...
Frend ima problema s kompom. Svi programi mu se često ruše. Igre obavezno. Možemo odigrati jednu partiju PES-a, ali iz Hitman: BM-a izbacuje svaki put nakon par minuta igre. Ponekad mu se ruši i IE (Užasan mi je taj browser, zaista, ali ne da mu se instalirat Firefox :D ). Jednom se čak dogodilo da je iz čista mira antivirus javio error (Dont send poručica :) ) i srušio se.
Dakle, svi programi nakon nekog vremena imaju tendenciju da se sruše, čim zahtjevniji, to se lakše ruše. Također, neposredno nakon bootanja sve uvijek radi bez rušenja neko vrijeme.
Ja još uvijek mislim da je to do memorije (o softveru nema zbora, reinstalirao je winse i isti problem). Probali smo vaditi i opet uštekavati memoriju, radi se o dva modula, svaki od 512MB.
Ima li tko kakav pametan prijedlog? Mislio sam da bi možda bilo pametno da probamo sniziti radne fekvencije RAM-a, ali nisam baš htio prčkat po tome.
Ako nije neki worm, onda je sigurno do RAM-a ili matične. Ja ti imam dvije starije pločice RAM-a, koje ti mogu posuditi da s njima probaš. Moguće i da je do chipseta na matičnoj, ili do njegovih drivera.
Probat ću nešto sa driverima idući put...
Čovjek inače ne misli ni 5 minuta odvojit za PC, samo oće da ga upali i da mu radi kako treba^^
I onda zake mu ne radi kako spada. PC se mora održavati u voznom stanju. Ne možeš ga ostaviti da trune i zatim misliti da će funkcionirati iako ga ne održava. -_-'
moj komp pišti
kad je napregnut, tj. u nekoj igri, on počne pištati
i ne mislim na onaj pišt kojim matična javlja svoje probleme
ne, ovo je više kao nešto mehaničko
možda se i varam što se mehanike tiče, ali tako mi barem zvuči
moje je problem što sam lijen pa ga nisam išao otvarati i pinpointati točan hardveraj koji se glasa, pa me samo zanima da li je tko imao sličnih problema i kako ste ih rješili
hint: negdje sam načuo da napajanje hoće tako, premda meni najviše upadaju u oči ventilatori i HD
kao što rekoh - ne znam, izgubljen sam. malo kvari gušt kada nešto igraš a počne ti krv teći iz ušiju.
Malo krvi koja curi iz ušesa nikad nije nekog ubilo. :D
Enikejs, ventilatori znaju raditi takav zvuk ako im se mazivo potrošilo. Ukloniš naljepnicu sa samog propelera i kapneš malo WD-40 na vijak te prstom zavrtiš ventilator da ulje dođe do ležajeva. To je riješilo sličan problem kod mene prije godinu-dvije.
My point exactly. Par puta se tokom paljenja dogodilo da jedan vent počne rulit, ja kažem da pogledamo šta je, ali neee :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
u to fakin ima smisla
objasnilo bi zvuk
večeras to rješavam, pa ak ispadne kak spada šaljem ti pusu
Reci mu da, dr. sc. ing. dipl. kr. pr. df. C kaže da nema druge, osim do sanacije, naravno, cijelog problema u suštini.
:pray: :pray: ,sta oto sve znaci.= Citat =:
Izvorno postao C
Doktor, socijolog, inžinjer, diplomirani, kartograph, produktivni, defektolog!
Da, fula sam pola :( !
Tako nekako. :D
Prije nego mu kaže za mene, treba prvo sve to reći, pa na kraju moj nick, da se zna tko sam i šta sam. :D
ja sam samo sp. sabbath :cry:
Da znas da hocu :D ,al ozbiljno.= Citat =:
Izvorno postao C
oke još uvijek pišti
Hm, probaj slušati odakle dopire zvuk. Ili je neki fan ostao bez maziva, ili je out of balance, ili ti pak HDD dolazi do doba u kojem će prijeći u Zetabajtne poljane. :D
preglasno je da bi mogao odrediti
a za hd cijelo vrijeme mislim, ali si nisam htio priznati
no još je stvar u tome što to traje negdje dvije + godine, pa da je htio riknut već bi.
Oo
Hm, now u made me think about it. Ok, imaš li više HDD-ova kod sebe? Barem još jednog kojeg možeš samo isprobati? Ili ako nemaš, ugasi kantu i otpoji ovoga te ju pokreni bez HDD-a i poslušaj ima li tog zvuka. Možda je nešto jednostavno kao loše pričvršćen HDD koji vibrira i stvara zvuk sličan pištanju.
još jedna stvar...
za vrijeme normalnog rada (filmovi, glazba, net, štaveć) neće ništa
ali dok igru pokrenem onda stane pištati
prvo sam pomislio da je stvar u ventilatoru na grafičkoj, pa sam ga zamijenio, ali ništa, nastavilo se
dakle, jedino u igrama i jednom dok sam neki benchmark pokrenuo
probaj rame izvaditi i ponovno staviti, meni jednom nisu bili dobro sjeli, i znao je komp pištat i gasit se.
e to onda pišti matična i javlja da nema rama
ovo je druga, grešnija vrsta pišta
Ej, to mi zvuči poznato. Zvuk koji polako kreće sa pištanjem i postaje sve glasniji dok god radi neka igra ili slično. Identičan problem sam imao na mojoj drevnoj kanti, no, kako trenutno koristim HDD-ove iz nje u jednoj drugoj kanti, 100% nije do HDD-a. No, u isto vrijeme, procesor se volio pregrijavati u igrama. I to žestoko pregrijavati. Ut2k4 je išao glatko no procesor je znao skakati i do 120 celzija zbog čega sumnjam da je hladnjak na procu uzrok buci.
očistio ga, premazao svim mastima
najbolje da kupim novi komp-.-