Kako je igra fora. Uopće nisam znao da će biti tako super i s tako puno mogućnosti. jedva čekam da dođe u prodaju.
E, negdje je čovjek u bijeloj, a negdje u crnoj robi. Šta možemo birat kakve ga boje oćemo.
Printable View
Kako je igra fora. Uopće nisam znao da će biti tako super i s tako puno mogućnosti. jedva čekam da dođe u prodaju.
E, negdje je čovjek u bijeloj, a negdje u crnoj robi. Šta možemo birat kakve ga boje oćemo.
Izgleda zakon, morati cu jedinicu preci jos jedamput.
kak misliš čovjek negdje u bijeloj negdje u crnoj? misliš na ezija? :S nisam primjetio.. :/= Citat =:
Izvorno postao HR-Tsar
Da, taj Ezio.
Na ovom video što je Srle posto je u nekoj crno-sivoj robi, a na nekim videima je u bijeloj.
= Citat =:
Izvorno postao Srle
Lol, efekti trovanja su pre loši xD I taman će normalan AI ići skupljati lovu po podu ispod lika koji maše mačem ili sjekirom xD Također mi se oni Underground leveli čine pre pre lošima, samo trčiš sa pritisnutim "free run" gumbom i to je to. Lik sam trči po poligonima, malo plitko i monotono.
Ali ostalo je OK, izgleda mi kao zabavniji naslov od prvog nastavka, tako da ću i njega sa guštom odigrati...
Neznam, vidjet ćemo. Igra nebi trebala razočarati.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jel se očekuje koji demo uskoro ???
da se zna bilo bi postano..
i ne ja nevjerujem da iko očekuje demo i nevjerujem da će bit demoa...
Istina. Tesko je takav tip igre ogranicit u nekakav demo. Jedino da daju trial verziju igre :P
well nije... AC1 su mogli do trenutka kad napuštaš masyaf, al poznavajući ubisoft oni neče dat nikakav demo i bolje jer mi se taj isti demo nebi dao skidat jer bi ziher imo nekih 2 gige..
Brijem si i vise. Tu je rijec skoro o open world naslovu...
U jedinici ti je bio ograničen prostor u kojem si se mogao krećat u određenim gradovima dok ih ne otključaš, takvo što mogu i u demou napravit.
Moguć je preorder na Crovortexu (10% popusta, ej):
http://www.crovortex.com/webshop/igra-4 ... ed_II.html
Hmm ljepa vjesti..Ima da se pribiljezim 8)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Dobar trailer.
OK je, videl ja i bolje.
Ma trailer je :thumbs2: ... cisto sumnjam da igra ne bude :thumbs2: ... pretpostavljam da ce AC2 spadati na, nepisanu, listu stvari koje ce me oraspoloziti nakon skole (iako ce to kratko trajati zbog PREZAUZETOSTI :twisted: ), narednih par mjeseci. :D
nekako mi ne paše Venecija kao grad za odvijanje radnje u novom AC-u. Više mi leži jeruzalem, masyaf i acre kao gradovi za AC, te križarski ratovi.
Gledaj, meni je osobno Venecija puno ljepsa i interesantnija, odnosno puno bolji izbor nego ponovo istu stvar reciklirati iz prvog dijela. Izmedu ostalog, razlike u zabavi (mislim na vratolomije, soru i slicne stvari...) niti nece biti, dapace mislim da ce AC2 biti jos i puno bolji, a pogotovo po pitanju fighta, sto i sam mozes vidjeti u zadnjem traileru. Kuce i crkve u Veneciji su pune raznih detalja i izbocina, a pogotovo Markov trg... :D tako da smatram da je puno tezi posao bio raditi AC2 i, naravno, razrada svih tih animacija koje ce zasigurno ZAKON izgledati dok sa Eziom trcite i verete se po tome... Bez obzira na sve to, ne bih rekao da ce Ubisoft ponovo zaribati sto se tice one monotonosti i repetivnosti u misijama iz prvog dijela Assassin's Creed-a.
ok, slažem se. Borba je odlično izvedena, pogotovo one fore sa oduzimanjem oružja i one velike sjekire. Ali jednostavno mi ne leži Venecij, više su mi pasali križarski ratovi.
meni se nesviđa što sad assassin, tj. ezio(peder) koristi otrov, ko neka ninđa kornjača... totalno neassassinovski :(
Otrov je jedno od osnovnih oružja svih asassina, ne vidim razlog zašto bi bilo "neassassinovski" :)
Samo podsjetnik, Ezio nije hassashin on je običan assassin.
feget:(
To sam i ja prvo mislio, no nakon ovih svih trailera ta "feget" spika pada u vodu lagano.
Meni samo smeta što mu je akcent kao kod italijanskog imigranta...
Mada ni Ezio, a ni Altair nemaju onaj bad-ass faktor, mogu on skakat i ubijati, al džaba, štaviše ovaj talijan ima i gay-ass faktor, jelte. Sve u svemu rekao bih podosta inovacija u odnosu na prvi dio, samo još da putovanja iz jednog u drugi grad učine zanimljivijim i ja sretan odavde do renesansne Venecije i nazad. A iskreno kako otrov nije assasinski...otrov je najasasin od svih stvari, odmah mi padne na pamet kad su onog bugarskog disidenta ubili otrovom ispaljenim iz kišobrana, najkul ril lajf kil eva.
Mada najviše me i dalje raduje Niccolo Machiavelli....
Altaiir da nema badass faktor :roll:
neželim komentirat
Žene koriste otrove, ne muškarci.
Korištenje otrova je nemuževno.
Nemuževnost je gay.
Prvo, i meni su draži križarski ratovi, Jeruzalem i ostalo za ovu igru.
Italija mi jednostavno ne paše uz igru.
Drugo, ovaj Ezio je stvarno neki peder :p
Pa i ako je peder još uvijek je zakon!
Pa šta su pravili pedera, budale.