ja jos pokusavam skuzit gdje to on baca nož ali nikako,onda vidim da nisam trailer odgledao do kraja,uglavnom,jebeno,mislim da cu jako cesto to radit u igri.
Printable View
ja jos pokusavam skuzit gdje to on baca nož ali nikako,onda vidim da nisam trailer odgledao do kraja,uglavnom,jebeno,mislim da cu jako cesto to radit u igri.
= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
to sma ja prvi stavio al mi je neko izbriso :( jel ce bit koji dobar klan koji ce ovo igrat?
Iz Hrvatske nisam siguran, ali ja imam ekipu na cod 4 sa kojom igram, pa ćemo valjda napraviti clan za mw2....
Ajde pa igra jos nije ni izasla a ti vec trazis klan :)
a ocu si osiguriat buduscnost :D
osiguraj se u croatia osiguranju xD
salim se
ovo je prejebeno....
pa covjece ja .... nemogu vjerovat kak je ovo zakon
http://www.pcplay.hr/modules.php?r=16&id=798
Ova vijest me poprilicno razocarala. Izgleda da Modern Warfare 2 nece izlaziti u posebnim izdanjima za PC verziju. :thumbs1: Tako da vise nemam razlog kupiti orginal.
Zapravo kupiti cu je mozdaSi to samo pod dva uvjeta. Da night vison radi kako bog zapovjeda i da je cijena prestige edicije oko 800 kn. Samu igru cu najvjerojatnije prodati.
800 kuna?
:rotfl:
U Hrvatskoj ništa nije jeftinije nego u inozemstvu.
A sta se ocekuje skuplje? Pa prije su si kupiti graficku vec taj gadget.
Ma zapravo cu morati dobro razmisliti, ako mi ostane viska love onda cu mozda kupiti.
Ako cijena bude otprilike ovolika koliko sam ja rekao onda bi se isplatilo uzeti prestige ediciju posto najjeftiniji night vision dođe oko 1350 kn.
http://www.nightvision4less.com/night_v ... iper-1.htm
Ja mislim izdvojiti max 600kn mozda do 700 al... recesija je... :D
upravo pao kompletan xfire serverS:rotfl:
pa vec odavno se zna da nece bit specijalnih edicija za PC samo XBOX360 I PS3,
= Citat =:
But now it's clear neither edition will be available for PC. Infinity Ward's Community Manager Robert Bowling told IGN saying: "There will be no PC version of either collectors' editions."
PC gamers didn't want the cool night vision goggles anyway, right?
Žao mi je što neće biti toga za PC, ali što je tu je, meni je samo važno da dobijem igru. :D
da..i meni....ionako mislim kupit samo igru...bez ostalog s**/*..... :D
nego... koja bi mogla biti cijena te normalne edicije...??...
Nezna se tocno ali kazu da ce biti skuplje vec do sada.
Al uvjek se moze naci jeftinijih prodavaca preko interneta :wink:
a mi cemo moci kupiti harden edition i ako cemo moci, di cemo to movi kupiti ?
Mah kako god, kod onog mvljave lika je uvijek jeftino, i dođe ti na vrata, predbilježio sam se kod njega. :D= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
i kolko kostala ta vrata?
Ma i ja sam se predbilježio.
Vrata ti koštaju 16,x0 kn + 5kn ako ti postar donese na vrata :)
Ma kojeg će ti kurca te očale za po noći ??? Da se moš gledat kak drkaš u mraku il što ??? To su preseravanja. nikad nebi dao tolko para za to smeće na baterije, koje sigurno i neradi kako treba ili služi toj svrsi. Takva prava stvarčica košta sigurno prek 10000kn a ova od 1000 je krađa para, jer ćeš ju za božić vidit u McDonaldsu u Happy Meal-u.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Dajte nemojte kupovati takva sranja. Zbog toga si mogu i priuštiti da svake godine naprave novi cod.
:oops:= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
brisi post
Nisi znao ali ja inace idem na airsoft, tako da bi mo dobro doslo dosao night vision.= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
viewtopic.php?f=9&t=16002&start=270
Evo bas za dva tjedna idem na MIL-SIM susret koji ce se odrzavati 24 sata, tako da ce biti i nocnih akcija.
Brijem kad mw2 izađe otici cu do ducana u 24:00 i prvo isprobati da vidim da li sljakaju kako spada.
S :-x :rotfl:= Citat =:
Nisi znao ali ja inace idem na airsoft, tako da bi mo dobro doslo dosao night vision.
bi mi dobro dosao night vision*
De neradi DP zbog jednog glupog pogrjesenog slova. Ako nema edita, nisu ljudi glupi da neznaju prepoznat jedno slovo.
A, fora ti je taj airsoft. Šteta kaj se mora imati 18. Baš volim te puške i sl.= Citat =:
Nisi znao ali ja inace idem na airsoft, tako da bi mo dobro doslo dosao night vision.
Za sve je kriv CoD4. Bio sam sokiran kad sam je prvi put odigrao. Realnost, prica, adrenalin, grafika, ma bolestina nema sta. Onda sam poceo gledat airsoft filmice na youtube-u i bilo mi je zao sto ja ne igram. (tad jos nisam ni znao da postoje klubovi kod nas.) I tad mi je prijatelj rekao za udrugu NOD i to je to. Igram airsoft nekih 4-5 mjeseci.
Najbolja misija mi je all ghilied up. (onj dio kad puzes i moras proci pored patrole sa tenkovima, a frajeri cesljaju kroz polje u linijskoj formaciji.Sjecam se da me adrenalin puko samo tak, jos kad me buraz dosao pitati nesto ja sam se toliko uzivio da sam poceo saptati:"ne sad, ne sad". :D
A dok je frend igrao prvu misiju onda je okrenuo glavu horizontalnoi dere se:" daj ispravi ekran, ne mogu igrati ovako!"
meni je za onaj hardren edition dvd , jer ima dodatnog sadrzaja....
sta nitko ne cita stare postove za pc ce bit samo obicna igrica bez ikakvig dodataka
jedino za ps3 i xvox 360 :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x