direktni potomak ne može biti od brata, osim i ako je njemu dala :P dakle, dala je revanu, valjda. lol
Printable View
direktni potomak ne može biti od brata, osim i ako je njemu dala :P dakle, dala je revanu, valjda. lol
Nigdje ne piše da Jediji ne smiju imati djece.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Na kraju krajeva i Luke, jedan od najjačih Jedija ikad, je umakao Mari Jade (koja postane Jedi Master u međuvremenu) i izrodio se nakot na kraju. :)
Vgg, onda u u igri imamo direktnog potomka Revana.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
I like that.
Da, zato jer Luke nije pripadnik starog Jedi reda.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Wookieepedia
Khm. :)
= Citat =:
These monks have a supreme vow of celibacy! Just like their fathers and grandfathers before them!
A druga stvar jel se oni drže toga ili ne.
Glavno da tako stoji u Jedi Codeu :)
Ni BioWare nas nije poštedio prvoaprilske šale.
Sarlacc Enforcer klasaS :rotfl:
http://cdn-www.swtor.com/sites/all/f...04_800x450.jpg
Prejako :rotfl:
Na Facebooku:
Baš me zanima o čemu se radi.= Citat =:
Izvorno postao Star Wars: The Old Republic
Beta možda?
Ček, mi smo GMT+1?
Jeste.
Ujutro sam u školi, ne znam bi li ostao čekati :(
Imamo istu dilemu. :D
EDIT- Znam da ću ostati, jednostavno znam.
Ma i ja ostajem, ne želim riskirati da bude objava početka Closed Bete i da sam dobio email koji moram potvrditi u roku od 5 minuta kako bi dobio key.
Prevelik je to rizik :(
Oš da otvorimo neki topic za ovu ćuku?
Ajmo.
Ja sam tek prije par dana sredio ono sa uploadom konfiguracije. :)
inb4 Maloki dobije srčani jer je mislio da sam napisao nešto pametno.
Check out my doubles.
Novi video:
Exclusive Combat Developer Diary HD
Sve je to sjajno samo imam osjećaj da će me želja proći kad se pojavi...
OT: kakve samo face rade u biowareu
ne znam jel iko primjetio ali nova stavka holoneta inhabitants...o svemu živom i neživom što možemo susresti u galaxy far far away...nice...
William Wallace :D
Bem vas, nitko ništa ne posta. :)
Advanced Classes Overview
Star Wars: The Old Republic reveal playable species - Ratataki
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_5676e364.jpg= Citat =:
...we were placed on Hutta as a level 6 Bounty Hunter, taking part in a new story on the planet but probably the most interesting thing was that we were playing as a Ratataki – yes folks – there WILL be playable species in Star Wars: The Old Republic.
Daj Arbie, imam zelju lockati ovaj topic do prvih konkretnih detalja oko bete. :D
Sto vise gledam detalje oko tog MMO-a, to mi vise idu sline^^
Znao sam da sam to trebao copyrightati. :)
Inače, dobar joj je oklop za jednog level 6 lika. Me likey, iako se pitam zašto baš tu rasu uvode. Ono, to su ljudi sa manje customizing opcija.
Da, svi žele neku non-human rasu da s njim igraju, i dobiju ćelave bljede ....ljude? Al ajd to me ne zanima i onako human rasu igram...ali ono što me ne trenutak trznulo pa sam skontao da su to vjerovetno samo onako stavili je na amazon.com
= Citat =:
This item will be released on October 31, 2010
Konačno. I izgleda da će dosta od influence sistema biti preneseno u ToR. :)
Star Wars: The Old Republic Companions
= Citat =:
Players can change his companion's attitudes and sometimes even his moral leaning. It is dependant on who the companion is and what kind of person the player is role-playing as. Some companions can be twisted to the darkside of the Force and others can be redeemed. Some companions can become stronger and more independent or be beaten down until they are subservient. This is done through a system that we are tentatively calling the Affection system. It's loosely based on the Dragon Age affection system and allows the player to change his companion's attitude through his actions, words and even through gifts.
= Citat =:
Each character class gets his own stable of unique companion characters. All of the companions available to a class are useful in combat. The companions have been built to complement a class, so a class with tank options like the Sith Warrior isn't going to have a bunch of tank companions as it would be redundant.
Influence sistem je odlična stvar, ali činjenica da svaka klasa ima svoj set likova je jednostavno zakon!
Već vidim manijakalni replay value ako baš SVAKA klasa bude imala svoje companionse. Tko zna, možda čak i probam biti tank jednog dana. :)
Inače:
Star Wars: The Old Republic Videos: Sith Warrior Trailer
Odlično, brijem da ću ipak biti Sith Warrior koji je ljut na ceo svemir, ali je dobra duša i pomaže ljudima.
Bit ću Star Wars Rorschach.
Ja cu biti onda opaki jedi knight koji u stilu Anakina se bori protiv zlih momaka te u slobodno vrijeme radi makljaze kod pjescara 8)
zvuci dobro :)
Pratite ovaj članak, updejtati će ga uskoro sa E3 sneak preview materijalom. :)
http://www.swtor.com/news/news-article/20100609_001-0