http://www.colapisrockfest.hr/
18.-20.6.2010
Stadion NK Vrlovka, Kamanje
Petak:SKawasaki 3P, LET3, PANKRTI, Adastra
Subota:SBelfast Food, Vatra, PARTIBREJKERS, Ramirez
Nedjelja:SLačni Franz, Zabranjeno Pušenje, Dubioza Kolektiv
Uopće ne idem, e. :)
Printable View
http://www.colapisrockfest.hr/
18.-20.6.2010
Stadion NK Vrlovka, Kamanje
Petak:SKawasaki 3P, LET3, PANKRTI, Adastra
Subota:SBelfast Food, Vatra, PARTIBREJKERS, Ramirez
Nedjelja:SLačni Franz, Zabranjeno Pušenje, Dubioza Kolektiv
Uopće ne idem, e. :)
SABATON u Mochvari 20.11.2010!
Ide se,opet.
Sami, a ne kao predgrupa ili nešto?
Ako da, ide se :)
Skunk Anansie u Zagrebu, 28-og lipnja cini mi se.
Najvjerojatnije idem ovo se ne propusta.
Sami konacno,novi album, world war turneja:)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
H4JOld-FTdA
Najava za nabrijavanje.
Vgg, dobra je nova stvar.
Nego, još jednom da podsjetim sve zainteresirane:
06.03.2010. Hladno PivoS- Club "Mulj" Duga Resa
Upad je 60kn, na dan koncerta 80kn.
Ako ima zainteresiranih ali ne znaju doći do Duge Rese i/ili Mulja, neka mi se jave na PP za uputstva.
Ako nekoga zanima kako je bilo na Kawasaki 3P prošli vikend (20.02.), može pročitati ovdje. Mislim da je moje krvi bilo kad su svirali "Sob" :)
danas off duty sviro u gradu... jebote ak ti likovi ne uspiju, qrc neznam ko će od naših rock/metal koji več qrc nepop/necajkeu... crazy train od ozzya su onak ne jebeneo več prejebeno coverali, a neki drugi svijet live... nemam riječi ti dečki rulaju, onak zajebavaju se s ljudima, rade improvizacije, što je najvažnije sve to rade dobro, onak pred kraj su se ljudi derali "dino(basist koji je iz slatine) skini se" i "baci sisu da se igramo" a ovi su to uglazbili, ma presavršeno..
E, ljudovi.
Imam jednu očajnu frendicu koja se želi domoći karata za Rammstein, i to karte za fan pit :P
Ima li netko da prodaje dotične, pošto su u dućanima već sve rasprodane?
Koliko očajnu ?
:eyebrows:
Mogu nabaviti besplatne karte u roku od pola sata, bez zajebancije.
moze jedna, hvala:)
i ovdje hehe :P
PRIJATELJU!!!
Ti baš nisi išao na live svirke, jelda?= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Cut cemo se preko msn-a= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Bob Dylan u Zagrebu 07.06.2010, tko ide? Ajde da vas vidim jebaci :D Ja sam definitivno tamo....
ne nisam stigo, dobro zapažaš= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Nakon što sam bio kad je bio u Varaždinu prošle godine... nikad više...= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Zašto?
Gledaj Dylan je star (I glas mu je lagano sazreo tj. otišao u kurac), a i ako ga slusas površno nikako neces uzivat na Live koncertu, zašto? Zato sto tip mjenja aranzmane za sve pjesme koje svira, osim Like a Rolling Stone kojeg svira na kraju i koji je uvijek isti, osim sto se starina više nehvata gitare.= Citat =:
Izvorno postao horacije
Na kraju krajeva mislim da dylanu stadioni i velike publike ne pašu. Ovaj put ce biti na Šalati, a u prodaju ce biti pusteno samo 5000 ulaznica.
Dylan je sam jednom izjavio (Kronike Pt1) da je napisana i uglazbljena pjesma za njega samo okvir, a da se slika crta na koncertima, a i na kraju krajeva koncert treba gledat kao jednu kazališnu predstavu ili film di kad dodjes na njega neznaš što možeš očekivati te da budeš iznenađen, a ne da stvari budu odsvirane isto kao na albumu u notu, onda su mogli i na ogroman razglas pustit studijsku snimku i bok..
Nije niti riječ progovorio s publikom, najavio ga je autopilot (ili kako se to več zove) i on je sjeo negdje u mrak za svoj klavir. Svirao je sve neke nove pjesme koje su bzvz i sve iste. Jedina razlika između slušanja njega doma na računalu i u živo je što si ovako na svježem zraku :(
Pa ono možda je trebao prestat pjevat u pola pjesme dignit ruku u zrak viknut ''ajmo'' i onda ko Mišo Kovač. Gledaj nije njegov posao, a i mislim da tip više nema volje se zajebavat s publikom, a i nikad nije imao volje koliko ja znam o njemu. Mislim da na Dylana netreba gledat ko zabavljača, nego više ko kulutrološki događaj. Mislim ni si ti došao komunicirat s njim, nit je on došao komunicirat s publikom. Ti si došao odslušat legendu, a on je došao radit ono što voli, svirat.
Znam da sad djeluje ko preseravanje, ali moraš shvatit da kad si išao na Dylana nisi išao na neku lokalnu feštu di svira Stavros, Baruni ili neko tog kalibra. Dodje ti na istu stvar ko da se ljutiš na slikara što ti ne objašnjava svaku sliku posebno ili na glumce što se ne obraćaju publici za vrijeme predstave.
EDIT: Eh i da sad gledam playlistu i većina ovih stvari što ih je on svirao su sa Blonde on Blonde, i Highway 61 Revisited, olitiga službeno njegova dva službeno najbolja albuma, i albuma koji su među prvima u njegovoj karijeri (To je taj prijelaz sa countrya na struju bio na tim albumima), tako da ti jednostavno nisi prepoznao stare stvari.
Ljudi Dylana mogu tak i doma slušat. Ista stvar bila u Varaždinu kad je bio (ja nisam bil ali su pisali u tjedniku), nije progovoril riječi, ljudi su ga jedva vidjeli i tak.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Mislim, koja je onda poanta?
Poanta koncerata je da izvođači odsviraju svoje ali uz to KOMUNICIRAJU s publikom.
Naravno da nebu on sad ko Mišo počel strofu s dvije riječi a ostatak pjesme dovrši publika, ali kvragu sve ako nebre uputiti par riječi onima koju mu plačaju kruh.
Gledaj vjerovao ili ne Dylan je te večeri bio odlično raspoložen. Mislim ja nisam toliki fan (ali ipak jesam popriličan xD ), ali znam par ljudi koji su ogromni fanovi i Dylan ima te faze kad zna biti čangrizav i onda odsvirat cijeli Modern Times ili neke stvari kojima ni on više nezna imena i usrat svima koncert. Njegovo raspoložene se očituje u stvarima koje svira, ako svira smeće znači da mu nije nešto publika, a ako svira dobre stvari to znači da je dobre volje. Na kraju krajeva Dylan jeSčangrizava starkelja kojemu sve smeta, ali ako već ideš na njega onda znaš što možeš očekivat, a to definitivno nije komunikacija s publikom. Expectations jelte, a nebude on radi nadobudnih 15000 hrvata počeo mjenjat svoj stil nakon 55 godina karijere...
EDIT:
1. Rainy Day Women #12 & 35
2. Don't Think Twice, It's All Right
3. Lonesome Day Blues
4. Just Like A Woman
5. Rollin' And Tumblin'
6. Tangled Up In Blue
7. Things Have Changed
8. Honest With Me
9. Love Sick
10. Highway 61 Revisited
11. Desolation Row
12. It's Alright, Ma (I'm Only Bleeding)
13. Ain't Talkin'
14. Summer Days
15. Ballad Of A Thin Man
(encore)
16. Thunder On The Mountain
17. Like A Rolling Stone
Gledaj ti to, cccccc, da nije hitove svirao. Son, I am a disapoint. Imali smo najbolju playlistu od cijele Europske turneje...
Neznam kak tebi ali takav pristup je za mene čisti bezobrazluk. Možda malo pregruba riječ ali opće nije bitno kaj on ima takav stil več 55 god. Mislim, kaj mu je to tradicija da izigrava nedodirljivog?
Možda svi vi koji slušate Dylana niti ne očekujete da vam se udostoji udijeliti tri riječi.
Ja samo znam da bi mu na koncert išel samo jedanput. I taj jedan put bi se uvjeril da isto to s boljom kvalitetom zvuka mogu imati i doma.
Pa u biti je :D , Nakon nesreće na motoru 66' mislim, je počeo odbijat intervjue, odjebavat publiku, svirat kao da ona ne postoji. Zašto pitaš se? Zato što se čovjek udostojio dati najbolji koncert u povijesti glazbene scene (Bob Dylan in Royal Alber Hall 66'), a ljudi su ga bezobrazno zabukali zato i samo zato što je drugi dio koncerta odsvirao na električnoj gitari i sa pratećim bendom iako je prvi dio koncerta odsvirao sam na aukustari. poceli su mu vikat Judo, izdajniče, idiote itd. itd. I onda je on osvirao ovo, fanovi ce znati, a mene svaki put prođu trnci kad pogledam ovo. S ovom stvari je totalno spustio publiku, a pazite s kojim ju je zarom odsvirao.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Snimka je katastrofalne kvalitete i ispresjecana je nekim intervjuom, ali pogledajte No Direction Home, ako hocete bolju snimku.
slažem se s feanorom što se dylana tiče... bio sam u varaždinu kad je bio na radar festivalu i znao sam što mogu očekivati... da li ću otići u zagrebu ne znam, u zadnjih mjesec dana kupio sam kartu za leonarda cohena - to će biti jeben koncert, ako se opet ne polomi do 7. mjeseca :) i za in music... malo je previše novčanih jedinica to... :)
ne znam, gledam snimke i nekako imam filing "to nije to", usporedjujuci sa starim snimkama.
JEBATE bob dylan :)
Hocemo Tom Waitsa u rvacku :(
this= Citat =:
Izvorno postao mortician