http://kotaku.com/5619863/forty+five-mi ... ecromancer
"As I left the ArenaNet area following my demo, Jeff Grubb asked me if he could take my soda glass for me. Jeff Grubb wanted to take my soda glass."
lol
Printable View
http://kotaku.com/5619863/forty+five-mi ... ecromancer
"As I left the ArenaNet area following my demo, Jeff Grubb asked me if he could take my soda glass for me. Jeff Grubb wanted to take my soda glass."
lol
:rotfl: :rotfl: a zna se da je Grubb suck-up što se tiče takvih stvari :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Dual wielding bunnies. :)
Dobar tekst. Tolko dobar da sam sad još više nabrijan na igra. Arghhhh :o
Malo me combat zanima. Jel to elementalist moze trcat i castat spellove??
Jeste. Sta te brine?
Ne brine me,vec fora. Sad ocu elementalista rollat :p. Vidim da se i moze dodgat missle projectiles od npc-a,nadam se da ce tak i u pvpu.
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Si siguran?
Malo je glupo da sada tako nesto vec stavljaju kada nisu jos poceli sa balansom.(makar ako i je ovako vjerovatno ce povećati cast time ili limitirati na samo neke skillove)
S obzirom da će sve biti posebno balansirano za PvE i PvP odvojeno mogu što god žele raditi. :)
Iako mi je osobno najbolja stvar roll dodge. Netko puca lukom po tebi? Samo se skotrljaj u strani i izbjegni strijele.
Preuzeti ću odgovornost.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kolko sam vidio dosad, u svakom ele i necro filmicu si se mogo micat i castat, ni jedan skill nije bio da ga castas a da se nemozes micat. I spominjali su taj feature u nekom interviewu. Dynamic combat i te sheme= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
@Arby
Da, ali to rollanje koristi puno energije, puno vise nego sto skillovi koriste tak da se nece moci stalno izvodit, sto je i dobro
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ima i GW1 takav sustav trenutačno(makar samo jedan dio skillova ima PVP/PVE razliku,ali i to samo radi veliku razliku,jer su razlike od recharga,castanja,mehanike do samog tipa) i svejedno se jako oslanjaju na takve finte sa castanjem i micanjem.(makar je vise u pitanju attack/cast )
Konačno nešto pametno :thumbs2:= Citat =:
But that's the joy of Guild Wars 2. You don't need to group or friend folks to play. Anyone participating in an event gets experience points and rewards, reaping the benefits of their actions.
Pogledao sam malo bolje sad i da. 3,4 dodga i ode pola energije.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
to je isto smeće ko u WARu, samo što se toplo nadam da če ovdje contribution system bit izveden bar pecto puta bolje= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pecto puta nula je i dalje nula.
A pecto puta pecto...?
Eto ti GW2.
Opa, zanimljiv je.
Inče, jel zna netko kolko ćemo likova moći igrati od jednom, tj. jel ima neki limit pa accountu, ono 3 charactera, tri zasebne priče i klase i tako to. Ne sjećam se sad kolko je prvi GW imao...
Prvi je u pocetku imao 4 ali sa ekspanzijama se prosirilo na 8 ak se nevaram...
Ak 4 bude sasvim dovoljno, mada mislim da ce bit vise
E super, to me zanimalo. Tnx!
Brine me malo što ne piše ništo BiPanju.
Damn,oduvijek volih Necrace zbog toga,sada toga nema.
:(
Napokon gameplay footage a da nije cam, preporucam 1080p
Kako dobro.
pff 8 minuta i gameplaya i lik niš neradi u tih 8min -.-
Bar se vidi kak to sve izgleda ingame, grafika, zvukovi, npci i tak
Nice. Vjerujem da ce igra postici veci uspjeh od wow-a,war-a i aoc-a.
Naravno, ako sve bude funkcioniralo kako treba (bez laga,crasha,npc bugova itd).
:thumbs2:
Banati ćemo rangera zbog negativnosti. :eyebrows:
Hahahaha! Necroviking!
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Indiciraš li da ćeš rollati crvenokosog Norn Necromancera koji se transmutira u medvjeda kao i svi ostali mi "kul"ljudi?
:rambo:
Referenciram zadnju sliku sa Charr Necrovikingom. Ako to nije Technoviking poza, onda neznam kaj je :p