A šta da ja radim. Pišem to što sanjam, nisam ja kriv= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
PP= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Kopliment nadam se...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Printable View
A šta da ja radim. Pišem to što sanjam, nisam ja kriv= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
PP= Citat =:
Kopliment nadam se...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne znam je li kompliment ili nije, ali da su ti tekstovi dugački, itekako.
Ma krivo sam ja neš shvatio onda, nevermind :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
A čuj, nastojim što bolje opisati ono što sam sanjo (ili meni osobno potpuno isto ko da sam vidio i doživio) a sad bude dugo kolko bude dugo, šta da ja radim... Mogo sam to napisat i u 5 rečenica al ono, zašto da to radim kad se sjećam puno opširnije i mogu bolje dočarat sve to s više teksta? ^^
Da sam na tvom mjestu i da tak detaljno mogu zapamtiti san ja bi sve to bilježil i skupljal na jednom mjestu.
Arhiviraj!
Nikad se ne zna...
Pa kontam si da jedino te snove imam zapisane vamo na forumu... Tak da molio bi modove da ne brišu moje postove :D= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Ajde idem baš sad danas ili sutra uvatit par minuta pa da kopiram sve to da imam za svaki slučaj ^^
Sanjam što god hoću.
LD lol.
ne nego je umro pa ga je sotona vratio na zemlju pa mu sad salje poruke preko snova= Citat =:
Inače ne čitam nikad, ali pročitao sam ovaj komentar da je lud pa išao čitat :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Danas sam sanjao da s prijateljem moram u neku šaolin/kršćansku školu koja se nalazila na vrhu 5 kilometara visokog stupa na koji si se morao popeti. Problem je što tu na njemu nije bilo nikakvih skala pa si morao old fashion way. Mi smo par puta probali i ništa. Otišli smo na plažu gdje sam ja sreo Moju najdražu grupu. Pričali smo, zajebavali smo se, i poslje smo ja i prijatelj išli pokušati ponovo. Zaboravio sam spomenuti da se stup nalazi usred mora. Na pola puta do stupa, naišao je njegov otac u nekom dawn of war style cruzeru. U njemu se nalazio Gene Simons (onaj luđak iz kissa). Kad smo došli do stupa nekako smo se popeli. Na vrhu smo našli neku crkvu s discipliranim svečenicima. U crkvi je bilo nekako mračno, ali ne sasvim. Mogao si vidjeti sve one jezive ukrase i ostatak. Tu su nas par puta išibali zbog nekih pogrešaka i neposluha. Nakon toga smo izašli van i sanzali da je oko stupa naraslo more, pa smo se mi odlučili okupati, ali kad smo uskočili, ustanovili smo da ispod površine leži ono pravo more, pa smo mi propali i pljusnuli na leđa, što bi u stvarnom životu slomilo naše kosti. Poslje toga ja sam se našao na koncertu Tokio Hotela gdje je publika masovno orgijala, a tu je bilo puno cura pa sam se ja bacio na posao. Nedugo zatim sam se našao na super talentu s čudnom frizurom. Tada sam se probudio.
Ček ti stvarno slušaš tokio hotel?
Dosad sam bio uvjeren da je TeraBajtov sig neka zajebancija...
Da, slušam ih, jel problem?
Ponovo sanjao da padam cijelo vrijeme sa ogromne visine..tome nema kraj
Da. Ali ne brini, ima i gorih ukusa. Mnogo gorih.= Citat =:
Izvorno postao Strmi
Pff, vi možda imate lude i zabavne snove, ali ja sam iz svog naučio kako krekirati igre prije pun prozor godina.
Doslovno, upload znanja u mozak ala Matrix. :)
Cuo sam za te stvari,sreckovicu XD,meni samo neke nebuloze padaju u snovima= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ja sanjam sam neke ratove jučer sam sanjo da me pogodila granata i raznjela mi nogu, kolko se meni čini sliči mi kao mješavina 2 sv. rata i nekog rata iz budučnosti... neznam al znam da se svaki put kad to sanjam probudim užasnut
Danas sam imao u skoli jedan kratak. Izmedju ostalog, imao sam neku sjekiru i sa njom sam trebao da udarim neki kamen, medjutim promasio sam, i kako sam promasio tako sam se trgnuo i udario frenda pored mene. WTF?
To su kao polusnovi ili sta ja znam kako se vec to zove...Inace zadnje sto sam sanjao su tramvaji...
Sanjo sam u jednom čudnom snu (kojeg se ne sjećam) između ostalog i kako su neka ženska i neki lik pjevali neku prefakinuberjebenokul melodiju koju nažalost nisam zapamtio :(
Sjećam se samo jednog dijela, sjećam se da sam barem dvaput tijekom sna zaboravio obući hlače, jednom posilje tijelesnog, i tako u boksericama izašao na hodnik koji je iz nekog razloga bio bun ženskih, i nije mi bilo neugodno, samo sam se počeo smijati svojoj senilnosti i vratio se da obučem hlače dok me profesor zajebaje
sanjah da sam zaklo nekog covjeka na cesti jer mu je ispao smoki, nesto kao ja eko osvjesten bio .... :S
Ok bio sam kod tete za uskrs i spavo kod nje u drugom gradu na drugom mjestu u drugom krevetu i majkemi mioje, ovako čudno nikada nisam sanjo
Vjerojatno ću biti optužen za izmišljanje ali zaboli me
Ali ugl meni iskreno evo najčudnji san u neko vrijeme, i skratit ću ga
Znači počelo je da je bila utakmica Vukovar-Hajduk na nekoj plaži na Dunavu gdje su svi bili sretni jer je Hajduk vodio samo 4:2 a Vukovarcima je bio cilj da što manje izgube. Ja sam tu u međuvremenu našo neku lopticu veličine zrna graška koju kad metneš u vodu ona nabubri tolko velika tako da moš s njom igrat pravi nogomet zapravo. Ošo sam dole na obalu Dunava na neki fos i sreo nekog Njemca koji mi je pričo neš na švabski o toj lopti i reko da zapravo može poslužiti kao žvakaća isto. Tu je prošo neki brod i odjednom su se stvorili valovi na Dunavu i cijeli se taj fos počeo mrdat. Odjednom se stvrio i moj frend koji je upo u Dunav i potonuo u valovima. Odjednom je počela i kiša padat i oluja rokat i ugl nevrijeme navalilo. Ja sam skočio za frendom da ga spasim i nekako ga izvuko ugl na taj fos al kad smo izašli već su svi pobjegli jer su valovi bili ogromni i cijeli se treso i ono, stvarno je vrijeme bilo užasno. Jedni ko je bio na tom fosu je neka ženska obućena u neki čudan kupaći u kojem je polugola bila i ja joj počeo srati da se tera s tog fosa jer će poginut ako ostanei a ona se meni nasmije i kaže da je tek sad svjesna zašto je to Svjesno more (valda je na Dunav mislila) svjesno. Svašta. Tu smo ja i frend pobjegli negdje gore i našli se s trećim. Odjednom smo skontali neke stolove pokraj nas i tamo vani di smo bili i skontali da je to zapravo neka birtija. Sjeli smo i naručili svijetlo točeno pivo za 6 kuna ali si dobio zapravo 0.4 litre a ne po litre ko inače. Tu sam ja nakon nekog opijanja ošo pišati iza u kut neke zgrade ali kad sam došo tamo, zapleo sam se u paučinu i počeli su pauci po meni skakat. Ja sam se tu usro i nekako ih otreso i zvao frendove da dođu vidit. Na kraju smo skontali da je taj pauk koji me zaskočio veličine ljudsk šake. E sad valda sam se napio, al ugl znam da sam samo htio otići u neki stan koji je mama imala ali je rijetko išla u njega. Htio sam ići u njega jer me tjeralo srat. U tom stanu je zapravo bio živio Hitler i tamo su bili svi njegvi zapisi, knjige i stvari. Ona je to držala kao muzej taj stan i puštala tamo posjetioce i tako zarađivala. Ugl ja sam nekako ušo u taj stan i počeo tražiti WC. Stan je bio jako uzak i klostrofobičan zapravo. Našo sam WC gore na katu i kad sam ušo, nije bilo WC šolje već je bilo samo na po prostorije onak rupa na podu. Konto sam si nema mi druge, morat ču čućit i iskenjat se. E sad ne znam zašto, al sam skinuo čarape i odjednom sam vidio na podu na pločicama scenu kako se biljke iz Plant VS Zombies bore protiv Black Dragona iz Heroesa 3. Black Dragon se nekako namjerno raskomado na pun k dijelova koji je svaki posebno napado te biljke kojih je bilo puno. Al meni se taj prizor nije svidio tako da sam tim bosim nogama počeo gaziti taj prizor koji sam vidio na podu samo što nisam više vidio noge kako treba nego sam vidio svoj kostur od nogu, ko da sam imo rengen pogled. Ugl kad je to prošlo, taman me tolko jako natjera srat da se userem jednim dijelom u gaće. Ništa, skinem ja tu i gaće i skinem se cijeli gol i onak čućnem i počnem kenjat proljevčinu koju sam imo. I taman kad krenem, neko dole ulazi na vrata i ja se izbediram. Čujem kako se penje kad ono počne otvarati vrata od WC-a i uđe jedna ženska i vidi me golog poluusranog kako čućim i serem. Ja ju nekako otjeram napolje iz WC-a i skontam da je vani njih jedno 7 ženski koje oće provalit vrata i gledat me kako serem da me sprdaju. Ja tu nekako uspijem držati vrata onak gol da ne provale i tu dođe onaj frend s početka sna i rastjera ih. Ja ga zamolim da mi pričuva ulaz dok se ne iserem i on se složi. I tako on meni čuva ulaz i odjednom ode, al ja to nisam znao. I u tom trenu odjednom uleti nih 7 ženski i stanu gledat u mene a ja se skamenio i kako sam čućo samo sam osto skamenjen tako gol - usran. I sad jedna od njih je rekla nešta kao da izgledam ko lik koji je izmislio Švicarski Sat (Rolex valda) i svi si se složili. Odjednom je počela dolaziti masa ljudi i gledati mene u tom muzeju-Hitlerovom stanu i svi su komentirali kako sam ja isti ko taj lik i svi su me počeli zvati "Švicarski Sat". Od onda ja stojim skamenjen u tom muzeju i služim kao kip "Švicarskog Sata" za atrakciju ljudi a zapravo čućim gol i usran u pozi taman da počnem srat.
Sanjo sam stvarno svašta, vidjeli ste i sami al majkemi ovakvu neboluzu još nikada nisam bokte mazo
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ako je san odraz podsvjesti, nemam pojma sto se tebi mota po glavi.
To covjek ne moze izmisliti, previse nasumicno je.
I bokte, koji jebeni kraj. :pray: :pray: :pray:
Koji mindfuck, e :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Što se tebi mota po glavi. :pray:
Inače, kada pišeš ovakve stvari, lupi par puta enter da tekst bude ugodniji oku za čitati. :)
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Nekad se zagubim pa čitam isti red dvaput.
Vidiš valjda kako ja uvijek (over)useam enter.
E, da, :pray: :pray:
Okej, budem imo na umu :D= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Al onom kontam si da ću stvarno ići psihijatru zbog ovakvih snova :(
Jest da mogu sve povezati nekako
Utakmica - gledo sam neki dan par utakmica
Vukovar i Dunav - dobro, to je očito da živim tamo
Frendovi - i njih gledam svaki dan
Hitler - gledo dan prije "pad berlinske čevabđinice"
WC i sranje - tjeralo me srat dok sam spavo
Plants VS Zombies - igram to (jedino za Heroes 3 nemam poveznice, o njima nisam niti razmišljo već godinama niti radio išta vezano uz njih)
Pauci - mrzim ih i uvijek se bojim kad pišam tako u rubu zgrade da mi ne skoče na mene jer su ih te zgrade vamo pune
Pivo - bio Usrks, s rodbinom popijo neš sitno piva
Itd...
Ali opet jebemu jel nije mogla doći neka normalna kombinacija nego ovako... :(
Btw i danas sam sanjo jedan čudni ali je suviše povezan s mojim osobnim problemima i nebi ga uopće shvatili tako da bolje da šutim :D
Znaš...često u snovima kad sanjaš da pišaš/sereš to zapravo i radiš u pravom životu...
Hm, hm....
:D= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
EDIT: :oops:
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior