Izvorno postao Durin
Onda isto pitanje i za tebe kao i Razu. Koliko si dugo igrao Oblivion kada je izašao? Ja bi se kladio da je Raz igrao Oblivion kada je izašao najmanje mjesec dana, svaki dan po par sati. Morrowind je bio dobar samo zato što je bio prvi takve vrste, u ostalome nije ništa bolji od Obliviona. Sa današnje perspekrive, Morrowind nije niti epic, niti ima dobre questove, niti atmosferu, niti likova kao što nema Oblivion. Ali ako ih se gleda kada su tek izašli, to je nešto drugačije.Druga je stvar bila što su ljudi bili previše nahajpani i mislili: "uf, ako je Morrowind bio takav skok u tehnologiji i konceptu igranja, kakav li će onda biti Oblivion!". I to nije nešto što je obećavano, nego što se postavilo samo po sebi igračima koji su očekivali nekakav Star Trek sci-fi early 21st century hologram.
Ja npr. ne mogu više igrati Oblivion, jednostavno mi je dosadio. Ali ne mogu niti Morrowind, niti Star Trek Bridge Commander, niti Far Cry, niti AoE 2 i još hrpu ostalih igara. Ali opet sve te igre smatram vrhunskim dostignućima.